Pääkallo.fi

A-poikien 1-divisioona

Viestejä
36
Avataanpa tällekkin sarjalle oma ketju!
Tällä kaudella valtakunnalliseksi sarjaksi muutetun A-poikien 1-divisioonan karsinnat on karsittu ja sarjaan selvisivät:
FBC Turku
GrIFK
Indians
Karhut
LeBa-96
LoSB
LNM
NST
O2-JKL
Rangers
SalBa
SC Hawks
Sarja käynnistyy alustavasti 30.9. Voittaja nousee suoraan A-SM:ään kaudeksi 2019-20, joten sarjassa on todellakin panosta.
Lähempänä sarjan alkua sitten ennakkoa jokaisesta joukkueesta.
 
Viestejä
84
Tämä on kyllä mielenkiintoinen sarja! Eka kerta kun tätä tasoa pääsee valtakunnallisesti vertaamaan. Tähän mennessä kaikki on huipentunut siihen lyhyeen karsintaturnaukseen, jossa monet ulkopelilliset seikat ovat olleet liian tärkeässä asemassa (sairastumiset, aikuisjoukkueiden pelit, yms.).

Osa mukaan päässeistä joukkueista oli itselle aika yllätyksiä. Vaikka itsellä ei periaatteessa ole mitään henkilökohtaisia intressejä tämän sarjan suhteen, odotan tosi paljon näitä pelejä. Tämä on iso motivaatio A-junnuikäisille pelaajille ja loistava parannus sarjaan liitolta. Ehkä jopa mahdollisuus joillekin 2-divarin joukkueille scoutata uusia pelaajia itselleen rinnakkaisedustusoikeudella.
 
Viestejä
24
Todennäköisesti suht tasainen sarja, mutta kyllä joidenkin joukkueiden väliltä saattaa tasoeroa löytyä.
Karhut ja Turku kovia, jos miehissä pelaavat myös mukana.
GrIFK, Rangers ja SC Hawks ihan hyviä joukkueita, joista löytyy taitavia pelaajia.
Leba, Salba ja LNM eivät sano minulle oikein mitään. Voivat olla keskikastin joukkueita.
NST:llä joukkue näyttää ihan hyvältä, varsinkin miehissä pelaavien ollessa mukana.
LoSB ja O2-Jyväskylä omin silmin nähtynä eivät vakuuttaneet.
LoSBilla jokseenkin helppo karsintalohko? Tulos on todennäköisesti Leppäkorpi-Airaksinen-Rodas varassa.
O2 voitti tarvittavat pelit karsinnoissa, mutta saa nähdä mihin riittää tässä sarjassa.
Indians iso kysymysmerkki. Lähtijöitä viime kauden Asm joukkueesta todella paljon.
 
Viestejä
9
Uskon että Indians sarjan huonoin joukkue. Käytänössä koko runko lähtenyt ja uusia tulevaisuuden liigapelaajia indianssin junnuissa c ikäiset. Indians voittanee pari matsia missä Arkkila tulee olemaan sillä liigassa vastuu tulee kasvamaan. Mielenkiintoista nähdä tuo möykkynen onko mitää käyttöö liigas jos ei tulee surffaamaan a dirrea. pudotus aika karu. Arkkila eittämättä tämän sarjan paras pelaaja mutta tuskin kiinnostaa pelata lainkaan aan pelejä. Vai onko muilla seuroilla vastinetta hänelle.
 
Viestejä
178
Arkkila eittämättä tämän sarjan paras pelaaja mutta tuskin kiinnostaa pelata lainkaan aan pelejä. Vai onko muilla seuroilla vastinetta hänelle.
Karhuilla on, plussana taitaa niillä pelaajilla olla vielä erilainen luonne joukkueurheiluun.
 
Viestejä
9
Karhuilla on, plussana taitaa niillä pelaajilla olla vielä erilainen luonne joukkueurheiluun.
On mielestäni maineensa vanki. Viimekaudella kuitenkin Indianssin asm joukkueen kolmanneksi paras syöttäjä ja vaikka tehopisteet ei kaikkea merkkaa kertovat ne siitä että on se pallo lähtenyt lavasta. Kuula Laurikaisen tuntien on myös poika aika tiukassa kurissa.
 
Viestejä
3
LoSBilla kävi kyllä huikea tuuri lohkojaossa, en usko että mistään muusta lohkosta olisi mennyt jatkoon kuin tuosta. Kapea materiaali mikä kauden aikana tulee vain kapenemaan ja vielä tärkeimmästä päästä. Uskon että jumbokamppailu LoSBin ja Indiansin välillä on tässä sarjassa selvin asia.
 
Viestejä
41
Indians kärsii tällä hetkellä junnuista. Nuoremmissa ikäluokissa vissiin ihan hyviä jengejä, mutta hyvistä b- ja a-junnuista on pulaa. Noin puolet Indiansin a pelaajista ovat b-junnuja.
 
Viestejä
84
Kyllä, reissusarja luvassa! Veikkaan että ne kaikki ketkä pääsivät tähän mukaan, tulevat nauttimaan siitä, että ovat valtakunnallisessa, vanhimpien juniorien sarjassa mukana. Tässä sarjassa tullaan näkemään enemmän tunteita kuin SM-sarjassa. Mukana on joukkueita, joista kukaan pääsarjoja seuraava ei ole edes kuullut. LoSB, SC Hawks, GrIFK, ketä nää jengit on?

Nämä joukkueet tulee pelaamaan todella isolla sydämellä, kun taas ne ennakkoon kovimmat joukkueet tulee säästelemään edustuksen pelaajia mahdollisimman paljon. Itseasiassa tämä sama asia on nähty lähes vuosittain A-junnujen SM-sarjassa. "Liigapelaajat" tulee pudotuspeleihin takki auki, eikä tuo mitään uutta joukkueelle (päinvastoin). Jännä nähdä miten tässä 1-dirressä homma menee. Varmaan jotain priorisointi edustuksen suuntaan on alussa, mutta loppukaudesta (kun se onkin tasaisempi kuin odotettiin) seurat alkavat arvostamaan sitä 1-dirrepaikkaa. Mää niin odotan tätä sarjaa!!! Tästä tulee hieno ja yllättävän tasainen sarja, Joukkueet voi tosin jakautua kahteen eri tasokastiin, mutta niiden sisällä tulee olemaan tasaista.
 
Viestejä
18
Uskon että Hawks ja Grani tulevat olemaan tasaisimpia joukkueita, mutta karhut ja ”beecee” saavat todella kovan joukkueen kasaan jos divariäijät ovat mukana. Sarjasta tulee varmasti viihdyttävä ja mielenkiintoinen!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös