Pääkallo.fi

B-poikien 1. divisioona 2019–2020

Viestejä
10
Mielipiteitä AC Hakin alusta 3 peliä ja 3 pistettä 🤔
Hyvä alku. Mutta vielä ei kannata suurempia johtopäätöksiä vetää. Yhden pelin olen nähnyt Hakilta, ja sen perusteella Haki tuskin tulee heittopussi missään vaiheessa olemaan.

Kurinalainen, hyvin puolustava ryhmä. Sillä usein selviytyy hyvin, vaikkei materiaali ihan kärkipäätä olisikaan.
 
Viestejä
283
Miltä happeen pelaaminen näyttänyt?
Ihan kivalta, tosin ÅIF/PSS- peli ollut ainoa tositesti. Karhut ja Indians ei ollut ykkösporukoillaan Happeeta vastaan, joten todellinen taso jäi niissä näkemättä.
Minkkinen ja Pylväläinen isossa roolissa viime viikonloppuna, mutta myös nollakolmoset nostaneet tasoa hyvin. Nuoremmista Saikkonen (-04) ja Puttonen (-05) myös erittäin hyviä pelimiehiä tähän sarjaan.
 
Viestejä
69
Tämän viikonlopun ottelut ja lähetykset:

2.11. 12:00, Nokian KrP – Tiikerit (SolidSport maksullinen)
2.11. 17:15, PoNoVo/NST – FBC Turku B I
2.11. 18:30, Happee – TPS Akatemia (YouTube)
2.11. 18:30, M-Team – Indians (YouTube)
2.11. 18:30, AC HaKi – ÅIF/PSS (SolidSport)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reaktiot: jhl
Viestejä
213
Oletpas näppärä. Jos porissa ei hallissa nettiyhteys riitä niin sille ei voi mitään. On parempi ladata peli hyvälaatuisena jälkikäteen kuin striimata aivan järkyttävän heikkolaatuista lähetystä, josta ei nää mitään.
On Porissa hallissa yhteys, koska katsoin muutama viikko sitten Karhut edustuksen pelin livenä Solidsport kanavalta. Kyseinen lähetys tuli Porin Urheilutalosta
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös