Pääkallo.fi

B-poikien 1. divisioona 2019–2020

Viestejä
398
Kannattaa huomioida että joukkueiden sisältö voi olla suunnilleen sama vaikka ennen olisi ollut yhdistelmä ja nyt ei. Samoin ikäluokkien erot muuttavat voimasuhteita paljon vuodesta toiseen. Jossain on kova 00, toisaalla taas 01 ja kolmannessa 02 jne.... Näin voi tulla isoja muutoksia SM voittajasta divariin ja kun tähän vielä lisätään karsintojen yli- ja alisuoriutumiset niin joka vuosi on joku joukkue ns väärässä sarjassa. Onneksi B:ssä voi tilanteen korjata kauden aikana.
 
Viestejä
1,100
Tuo SPV:n ja Jymyn yhteisjoukkue oli kyllä kova, mutta ei kovin pitkän tähtäimen hanke. Yhteistyöloppui ja SPV onnistui vääntämään kahdesta SM-tason joukkueesta yhden divarijengin.
Perustele.

Todella moni tuon yhdistelmän jymyn junnuista pelaa tällä kaudella SPV:n b-junnuissa. Tuolla nipulla karsinnat oli varmasti valtava pettymys, mutta potentiaaliset pelaajat pystyivät luontevasti siirtymään isompaan seuraan.
 
Viestejä
197
Joukkue sekä C1- ja B-ikäluokan SM-sarjassa.
Viime vuoden B-poikien sm-sarja joukkueesta melkein kaikki olivat 01 ikäluokkaa. Että ei voi kyllä sanoa että materiaali olisi kahden sm-sarja joukkueen materiaali. Että minusta nykyinen joukkue on kuta kuinkin oikealla paikalla sarjataulukossa. Voisi olla SM sarjassakin, mutta se on joskus niin pienestä kiinni, kun viimeisiä paikkoja ratkotaan.
 
Viestejä
21
Ei sekään tee autuaaksi. Yksi kausi voisi olla kohtuullinen, mutta miten pelaajapolku siitä eteenpäin?
Hyvä pointti. Jokaiselta vähänkin isommalta paikkakunnalta saa hyvän joukkueen kasaan jos parhaat pelaajat kasaillaan yhteen.

Ehkä kyse on enemmän siitä miten yksittäinen pelaaja saa omalle pelaajapolulleen hyvää vastinetta. Löytyykö sopivia joukkueita jatkossa millekin ikäluokalle ja mitkä ovat mahdollisuudet etenemiseen. Jos lahjakas pelaaja jää pelaamaan seuraan jossa paikka on miesten ylemmissä sarjoissa tupin imemiseen tai alemmissa hitaaseen ja tavoitteettomaan höntsäilyyn on se hänen kannaltaan oma valinta. 15-18 vuotiaalle riittävän haasteen, riittävän peliajan saaminen sekä onnistumisen mahdollisuus on tärkeää. Jos ollaan vain höntsämeiningillä, ei yksilön kannalta ole merkitystä missä pelaa.
 
Viestejä
157
Tietääkö kukaan mitä Porissa on tapahtunut? Nokian päävalmentajalle pr3 epäurheilijamaisuudesta. Tilannetta edelsi Nokian pelaajan ulosajo. Karhut paketoi pelin neljällä yv maalilla :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös