Pääkallo.fi

B-poikien SM-Sarja 2019-2020

Viestejä
304
Kyllä minä lasken esim. Jokelan parhaisiin.

Mutta Ervi oli parempi tekemään maaleja. Oilers laittoi palloa maalille ja ErVi maaliin.
Oilersin normiykkösestä puuttui sentteri ja pakki. Kaikkien viisikoiden kokoonpanot olivat hieman poikkeavat, mutta eihän tuo mikään syy ole siihen että Ervi oli tänään parempi.
Nimenomaan niitä palloja pitää saada sinne maaliin asti! 😀
 

RMM

Viestejä
42
Tänään tehtiin Turussa niin luvattoman kauniita maaleja, että suosittelen katsomaan maalikoosteen mikäli sellainen julkaistaan. Ja miksei vaikka katsomaan koko pelin. 25 maalia.
 
Viestejä
72
Todella karmeaa katsottavaa tuo hawksin pelaaminen. Asenne puolustus suuntaan on täysin nolla. Kooveeta ja lasbia vastaan ensimmäinen 25-30min katseltiin kun vastustaja tekee maaleja ja sitten kun peli on revennyt niin ruvetaan pelaamaan. Pikkuinen herätys sinne joukkueen suuntaan paikallaan? Toki tuossa välissä oli yksi hyvä peli classicia vastaan mutta muuten aika kuraa.
 
Viestejä
6
Nyt on about puolet runkosarjan peleistä pelattu. Pystyiskö joku tilastonikkari tekemään esim tehokkaimmat pelaajat listan tai vastaavaa?
 
Viestejä
748
Nyt on about puolet runkosarjan peleistä pelattu. Pystyiskö joku tilastonikkari tekemään esim tehokkaimmat pelaajat listan tai vastaavaa?
Jos tarkoitat tehokkuudella piste per peli-keskiarvoa, ovat Oilersin Vaskio ja Silvonen omassa kastissaan. Vaskiolla on 5 peliä tehoilla 7+14=21 eli 4,2 pinnaa per peli. Silvosella on puolestaan 4 peliä tehoilla 12+4=16 eli 4 pinnaa per peli.
 
Viestejä
304
Mitä tapahtui myllypurossa? Olisi kiva saada analyysit joltain, joka näki kyseisen kamppailun.
Hawks aloitti terävämmin ja oli kyllä 2 erää parempi joukkue. Peli oli todella vauhdikas. Tuomaritkaan eivät oikein pysyneet perässä (aika paljon virheitä molempiin suuntiin).
Oilers tiivisti pakkaa 3.erässä ja Hawksilla tempo laski. Lopun Oilers oli kuskin paikalla ja vei ansaitusti 2 pistettä. Peli on nähtävissä Solidsportissa.
 
Viestejä
5,624
Mitä mietteitä viikonlopun peleistä?
Sarjan paras kotijoukkue onnistui tällä kertaa tekemään kolme maalia eikä päästänyt edes kymmentä. Ensimmäinen erä niukkaakin niukemmin 0-5 Kooveelle. On kyllä todella pelottava paikka tuo Kuopio vierasjoukkueille, varmasti on sikakatsomo ollut taas vauhdissa. Näinköhän Welhot häviää kertaakaan kotonaan tällä kaudella?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös