Pääkallo.fi

B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

Viestejä
255
Kokoonpanot nähneenä taitaa tulla aika tiukka peli... veikkaan kuitenkin Lerssin vievän ottelun 9-7. Maaleja tullaan tekemään, vaikka hyvät maalivahdit molemmilla onkin.
 
Viestejä
59
Oli kyllä hyvä peli, kun kävin kahtomassa. Vauhtia kyllä riitti, ansaittu voitto kotijoukkueelle. Näkyvimmät pelaajat oli Lerssin #92 ja EV #21.
 
Viestejä
7,194
Mitä olette mieltä tekevätkö divarijoukkueet ääntä SM-playoffeissa??

Ainakin NST:llä oli tämmöinen tapa. Kevään 2017 "painu sinä ukko vittuun" neverforget :D Terveisiä vaan sinne NST:n kannattajille.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
255
Huomenna on sitten aika mielenkiintoisia matseja, koskien jatkopelejä, mitä mieltä olette... veikkaan seuraavaa:

Tiikerit- OLS 6-4 (Tiikereiden edarilla peli, joten se voi vaikuttaa voittajaan)

Koovee - SC Hawks 4-6

PoNoVo - TPS 5-6

Classic- Oilers NG 6-5 ja.

Hieman riippuu, millä kokoonpanolla joukkueet pelaa...
 

yyz

Viestejä
636
Onnittelut Kooveelle kauden ensimmäisestä kolmen pisteen voitosta ja kymmenen maalin rikkomisesta. Sarjan keskivaihe tiivistyy entisestään.
 
Viestejä
7
Steelersin heikko vire jatkuu ja tepsukka hoitaa ottelun 7-4. Westerisen kenttä todennäköisesti isoilla tehoilla jälleen. Oilers ja Ols molemmat pelanneet todella vahvasti, mutta uskon Oilersin vievän kamppailun 6-4. Kertokaa omia veikkauksianne alapuolelle :)
 
Viestejä
47
Oilers ja Ols ottivat tänään molemmat voitot omista otteluistaan lähes identtisin lukemin. Veikkaisin että huomisen ottelun voittaa se, joka on palautunut paremmin lauantaista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös