Pääkallo.fi

C-lohko Suomisarja

Viestejä
16
No onhan Imatralla mielenkiintoinen tilanne kun Voima on hallinnut 2-divisioonan lohkoaan ja varmasti haluaa Suomisarjaan. Riittääkö Imatralla laadukkaita pelaajia kahteen joukkueeseen on jo sitten aivan oma tarinansa. On se mahdollista viime kauteen peilaten että Troopers myös säilyttää paikkansa Suomisarjassa mutta aika näyttää. Olis ainakin ensi vuonna tulikivenkatkuisia kohtaamisia kun molemmat joukkueet sekä pelaajat tuntevat toisensa. Troopersin eduksi on kuitenkin sanottava että joukkue on mennyt eteenpäin tällä kaudella mutta sarjan ollessa tasainen pienet marginaalit ratkaisevat. Jäädään odottamaan sitä kuuluisaa päätöstä miten jatketaan....
 
Viestejä
16
Nyt kun aloin tutkia Suomisarjan ja salibandyn kilpailusääntöjä niin törmäsin mielenkiintoiseen kohtaan, joka määritettiin tälle kaudelle. Eli Divarin ja Suomisarjan tasonmittaus tulee kilpailusääntöjen mukaan määrittää mikä tarkoittaa karsintapelejä divarin häntäpään ja Suomisarjan parhaiden osalta. Divarin runkosarja päättyy jo 6.3 joten miten määritetään Suomisarjan parhaat joukkueet? Vaihtoehto on luoda suoraan viime kauden tapaan divarin karsintasarja jolloin on lupa harjoitella Avin päätöksistä huolimatta. Liitto kuitenkin varmaan toivoo että tasonmittaus tehdään joten vaihtoehtoja tässä koronatilanteessa ei juurikaan ole....mikä on sitten mahdollisen divarikarsinnan tapa jos sitä tarjotaan halukkaille....viime vuonna oli 14 joukkuetta mutta entäpä jos halukkaita on reilusti enemmän....kuka tietää...jäädään odottamaan asialle vahvistusta pikaisena tämän ja ensi viikon aikana....muuten ei ehdi enää kuukaudessa yli 8 peliä pelata!!!
 
Viestejä
16
Päätöksillä alkaa olla kiire jos halutaan treenata edes se kaksi viikkoa. Ja miten asia hoidetaan....pelataanko jotain pudotuspelejä siitä ketkä karsintaan pääsevät....mielenkiintoista....väitän ja uskon että ensi viikolla saamme lisätietoa asiasta. Onko karsinta samanlainen kuin viime keväänä vai jotain ihan muuta. Oleellista on että sitoutuneet pelaajat saavat lisäpelejä!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös