Pääkallo.fi

C1 Divari 20-21

Viestejä
18
Pohdintaa tulevan kauden voimasuhteista ja kulusta tänne.

Divarissa pelaavat 20-21:
Eräviikingit Itä
Ilves
Masku/Wirmo
Lasb jr
Koovee
O2 II
Saipa
SC Hawks
Tps
Vss
Tiikerit
Westend Indians
 
Viestejä
150
7/12 joukkueista on viime kauden SM-sarjasta, hienoa nähdä vaihtuvuutta ja taas toisaalta osoittaa kuinka kovatasoinen tämän kauden divarista on tulossa.
Vielä ehtii ennen kauden alkua tapahtumaan siirtymisiä ja lajivaihtoja, joten liian aikaista pohtia kevään sarjataulukkoa.

Varmaan jokainen "pudonnut" joukkue kokee jonkinlaista epäoikeudenmukaisuutta ja parran pärinää kuullaan, joten nimettäkööt seitsikko Justice League nimellä, ainakin paperilla tästä rykmentistä pitäisi löytyä keväällä suorat karsijat SM-sarjaan.
Pudotuspeleihin on tyrkyllä lähimpänä Ervi Itä ulkopuolisista.
Loput 4 jakaantuu kahteen leiriin, O2 ja Lasb ovat valmiina yllättämään mutta Hawks ja VSS tarpovat kyllä raskaan kauden läpi...
Jopa toissa kauden TPS kyseenalainen ennätys C1, 310 maalia omiin ja -192 me, on vaarassa rikkoutua tällä kaudella.

Perinteisesti tehoja on jaossa järjetön määrä, pari kautta sitten oli 100 pisteen raja melko lähellä Hatsinan pelureilla 22 otteluun... (98) johtuen melko kovista tasoeroista, mutta tällä kertaa meno on tasaisempaa, joten 200 tehtyä maalia saattaa olla kovakin rajapyykki joukkueelle kuin joukkueelle.
Tästä johtuen pistepörssin voittoon riittänee 7 alkuinen.

Mahtavaa olisi nähdä vaikka VSS voittavan runkosarjan ja jonkun tutkan alla liitävistä pojista nostavan tasoaan ja rikkovan pistepörssissä 100 pisteen raja tai maalivahdin torjunta-% ylittävän 90 kauden päätteeksi (11+ ottelua pelattuaan)
Pitkä kausi edessä, toivottavasti se saadaan viedä loppuun kunnialla ja Huhtikuussa joku näistä joukkueista toisi pojan kotiin, koska yllärit ovat urheilun suola.
 
Viestejä
283
Heitelläämpä alustavaa ennakkoa tiskiin, niin päästään vääntämään siitä, kuinka väärässä kaikki ollaan :D

1. KOOVEE
Oli karsinnoissa hyvä, mutta vastukset vaan parempia. Koska B pelaa aluehöntsää tällä kaudella, veikkaisin että kärkipelaajat panostaa paljon tähän joukkueeseen. Riihimäki, Lindgren, Mattila, Viitala esim. todella kovia pelimiehiä, veskaripari Saarikko-Koukkari myös erinomainen.

2. Indians
Karsintojen pahin alisuorittaja? En tiedä, ehkä. Täällä paljon kehuttu ja itsekin erehdyin hypetykseen mukaan, onhan siellä pari kenttää oikein hyviä pelimiehiä. Varaa on varmasti parantaa, saa nähdä mitä OLS:n viime kauden koutsi saa vielä Espoossa aikaan. Granista tulleet Kolster ja Rajala seurantaan, samoin Tång ja Silvennoinen erittäin hyviä pelaajia. Sassi maalivahdeista sarjan parhaita.

3. TPS
Turkuun oli SM-paikkaa tarjolla jo avausviikonlopulta, ei kelvannut ja tämä toinen olikin sitten jo melkoinen pannukakku. Leveyttä kaipaisi enemmän, nyt tuntuu, että kaikki Höglundin ja Heikkilän harteilla. Toki muutkin osuvat ajoittain hyvin, mutta kovia vastaan on tukkoista. Maalissa Mankinen hyvänä päivänä erittäin hyvä. Valmennuksesta tuskin jää kiinni, jos penkkien paiskominen jää vaan pois.

4. SaiPa
Sympaattinen ja taisteleva Idän ihme. Pallollinen peli edennyt viime kaudesta, mutta kääntää edelleen pirun hyvin. Materiaali ei vahvin, mutta sitoutunut. Veskaripari Nuorala-Seppälä aivan huikea parhaimmillaan, mutta vaatisi vähän puolustukselta apuja enempi. Pelaajista Sandini aika johtava, lisäksi Louhelainen, Tukia, Ahonen seurattavia.

5. Ilves
Enempi odotin, mutta nyt näin. Rosteri heikkeni viime kaudesta lopulta liikaa (vaikka vain kaksi lähti) ja -06 poikien puuttuessa armotta liian kapea, ainakin kolmella kentällä pelaamiseen. Ruusunen ja Koskinen edelleen johtavia pelaajia, Paakkunainen nostanut tasoa hienosti ja pakeista Kujansivu, Kohtamäki, Uusi-Heikkilä painaa painavaa laukausta viivasta. Ikonen maalissa sarjan paras parhaimmillaan.

6. Tiikerit
Hyvä fysiikka on tällä lainalla, mutta järkeä kaipaisi edelleen pelaamiseen enempi. Lyhyissä peleissä oli parempi mahdollisuus yllättää, pitkissä voi olla, ettei 60 minuuttia jaksa. Materiaali kärjen osalta kapea, mutta esim. Havu, Pantsar ja Salonen tähän sarjaan huikeita pelimiehiä. Kolme veskaria, joista Sihvola helposti tasokkain.

7. Masku/Wirmo
Viime kaudesta menty eteenpäin, onneksi. Silti en jaksa uskoa, että tulee kärjen mukana pysymään pitkissä peleissä. Hellen painaa maaleja hyvällä prosentilla, mutta pelaileeko miten paljon B:ssä miten paljon? Martelius myös iso pelaaja, samoin Äijö. Sitten tuleekin vähän pudotusta ja peräpää onkin sitten jo näissäkin peleissä pulassa. Maalissa Tehiluoto isossa roolissa, vetoja tulee.

8. ErVi Itä
Oli kyllä hyvä ainakin, mitä KOOVEE:ta vastaan peliä katsoin! Silti, on ollut niin epätasaista suorittamista, että en jaksa uskoa pitkässä juoksussa parempaan sijoitukseen. Potentiaalia on kuitenkin ja valmennus kunnossa. Sainio, Martiala, Harjunpää pelaajista ainakin seurattavia.

9. O2JKL II
Kovasti hypetetyn ErVin kahden superjoukkueen ikäluokan takaa ponkaisee valtakunnalliseen myös Jyväskylästä "kakkosjoukkue". Viime kaudella jäi vissiin maalierolla Eliittisarjasta ulos ja voitti naureskellen Kilpasarjan. Silti tämä Divaripaikka oli erittäin kova suoritus! Kauden aikana tulee isompia vastaan vaikeaa, mutta varmasti osaa yllättää myös. Ikäluokassa tehty ilmeisen hyvää työtä kuitenkin isosti. Pelaajista Syvänperä, Pappinen, Huovila esimerkiksi seurantaan.

10. LASB jr. Valkoinen
Pelasi O2:sen kanssa samaa sarjaa viime kaudella. Vahvistui merkittävästi keväällä, kun LFT:n kärki hyppäsi mukaan valmennusta myöten ja tietysti Lasbin nollakutoset käytössä myös. Kovien pelien kokemus silti vähäistä, ja kamppailee sijoista 9-10. Ronkainen, Kiviset, Matkalin seurantaan.

11. Hawks
Kokoonpano- case toi paikan jatkokarsintaan, ja aika helpolla lopulta valtakunnallisiin pääsi, kun vain SalBa oli voitettava. Tästä joukkueesta en osaa kyllä mitään sanoa, mutta pitkä kausi tulossa. Paremmin tietävät kertokoon Haukoista enempi.

12. VSS
Oli jatkokarsinnassa jo O2JKL II:sta jäljessä vaikka kuinka, niin pelottaa edes kuvitella, minkälaiseen pesukoneeseen joutuu sarjan kärkeä vastaan. Kiihkeät kannattajat tuntui olevan, olisiko kotipelissä paikka ryöstää 1 tai jopa 2 voittoa.

Siinä akustista, prove me wrong ja change My mind ja mitä näitä oli!
 
Viestejä
42
Hyvää analyysia Koutsilta. 1-divisioona tulee olemaan hyvätasoinen ja tarjolla on hyviä pelejä. Sarjatasojen välillä (PC1SM vs. 1-divisioona) on lajitaidollisia eroja, mutta ehkä ne suurimmat erot näkyivät joukkueiden pelinopeudessa ja fyysisyydessä. Havaintojen mukaan joukkueiden sisällä on keskimäärin ylempää tasoa suuremmat tasoerot keskenään (mm. fyysisissä valmiuksissa).

Tässä näen ehkä pienen haasteen valmennukselle, koska jokaisessa joukkueessa on pelaajia, jotka kykenevät liikuttamaan palloa riittävän hyvin, omaavat riittävät nopeusominaisuudet ja kaksinkamppailukyvyt kuin ylemmälläkin tasolla. Ja se haaste: Kuinka mahdollistetaan näiden poikien kehittyminen ja mikä on oikea harjoittelu/peliympäristö heille?

Valitaanko näiden tiettyjen (fyysisesti kyvykkäämpien) poikien kohdalla pelaajakehitys ja kartoitetaan peli/harjoittelupaikkaa vanhemmista ikäluokista tai yhteistyöseuroista siirtojen muodossa vai asetetaanko vaatimustaso omassa päivittäisessä toiminnassa vaan riittävän korkealle ja kehitetään muita osa-alueita. Tämä aiheuttaa aina pohdinnoissa jatkumon. Jos seura pystyy tarjoamaan haasteita vanhemmissa ikäluokissa niin vaikuttaako millä tavalla sarjan tasoon? No ei tietenkään vaikuta, mutta mutta…

Avoimia asioita varmasti muutaman pelaajan kohdalla ja muutamassa joukkueessa. Pettymys kun on nielty, niin ymmärretään varmasti, että yksittäinen kausi divaria ei ole este pelaajapolulla. Toivottavasti tulevaa kautta ei siis nähdä uhkana vaan tätä pidettäisiin pikemminkin mahdollisuutena. Hyvä kausi tulossa.
 
Viestejä
3
Eli keitä pelaajia kannattaisi seurata eniten, ei mistään tietyistä seuroista vaan ylipäätään koko divarista?
 
Viestejä
232
Heitelläämpä alustavaa ennakkoa tiskiin, niin päästään vääntämään siitä, kuinka väärässä kaikki ollaan
TOP6 tosiaan aika selvä. Toki KooVeeta povaisin ennemmin kuudenneksi, kuin ensimmäiseksi. ErVi Itä aika selvä seiska ja loput saa kivoja pelihetkiä.
 
Viestejä
2
Tps oli karsinnoissa mielestäni pettymys. Viime kaudella sm-sarjassa pärjäsivät ihan hyvin, vaikka epäonnistumisia tulikin. Taisteleeko Tps divarin kärkisijoista ja ovatko Höglund ja Heikkilä sellaisessa vireessä, että voivat viedä joukkuetta eteenpäin kaudella? Valmennuksesta ei jää kiinni, mutta oli tuo tuolien heittely naurettavaa. Muita seurattavia pelaajia: Mankinen, Isotalo ja Kuusisto?

Otetaan vielä toinen länsi-rannikon joukkue Masku/Wirmo esille. Karsinnat meni odotetusti, eli he pelaisivat divaria. Sm paikka ei loppujen lopuksi ollut kovin kaukana, kun Indians vei pelin rankkareilla. Kesällä tämä joukkue oli kysymys merkki. Ketä pelaa ja saako pelaajia? Saaneet muista ikä-luokista vahvistusta ja muista lähialueen seuroista Esim. Fbc Turku, Sb naantali ja M/W 04 joukkueesta. Odotetusti Helleniltä odotetaan kovia tuloksia, mutta joukkueessa on muitakin taitavia ja isoja pelaajia, kuten Martelius, Äijö. Maalivahtina Tehiluoto, jolta odotan kovaa tulosta. Muita seurattavia pelaajia: Ruostekivi, Fagerström, Ruohonen ja Kyllönen?
 
Viestejä
283
TOP6 tosiaan aika selvä. Toki KooVeeta povaisin ennemmin kuudenneksi, kuin ensimmäiseksi. ErVi Itä aika selvä seiska ja loput saa kivoja pelihetkiä.
Tässä varmasti tulee eroja mielipiteissä, ja veikkaan että kärkikuusikon pelit tulee menemään myös aika hyvin ristiin; isoja tasoeroja ei ole.

Oma arvioni perustuu siihen, että Kooveella olisi koko rosteri käytössä koko kauden eivätkä he painottaisi B:n Aluepelejä niin paljoa. Voi olla, ehkä?
Kun taas esim. Inkkareilla 4-5 pelaavat säännöllisesti B:ssä, Tepsillä varmasti myös ainakin Höglund (Heikkilä BlueCollarsin B:ssä), MaWilla Hellen ja Martelius. Ilveksellä taas nollakutoset omissa SM-peleissä.
 
Viestejä
4
Heitelläämpä alustavaa ennakkoa tiskiin, niin päästään vääntämään siitä, kuinka väärässä kaikki ollaan :D

1. KOOVEE
Oli karsinnoissa hyvä, mutta vastukset vaan parempia. Koska B pelaa aluehöntsää tällä kaudella, veikkaisin että kärkipelaajat panostaa paljon tähän joukkueeseen. Riihimäki, Lindgren, Mattila, Viitala esim. todella kovia pelimiehiä, veskaripari Saarikko-Koukkari myös erinomainen.

2. Indians
Karsintojen pahin alisuorittaja? En tiedä, ehkä. Täällä paljon kehuttu ja itsekin erehdyin hypetykseen mukaan, onhan siellä pari kenttää oikein hyviä pelimiehiä. Varaa on varmasti parantaa, saa nähdä mitä OLS:n viime kauden koutsi saa vielä Espoossa aikaan. Granista tulleet Kolster ja Rajala seurantaan, samoin Tång ja Silvennoinen erittäin hyviä pelaajia. Sassi maalivahdeista sarjan parhaita.

3. TPS
Turkuun oli SM-paikkaa tarjolla jo avausviikonlopulta, ei kelvannut ja tämä toinen olikin sitten jo melkoinen pannukakku. Leveyttä kaipaisi enemmän, nyt tuntuu, että kaikki Höglundin ja Heikkilän harteilla. Toki muutkin osuvat ajoittain hyvin, mutta kovia vastaan on tukkoista. Maalissa Mankinen hyvänä päivänä erittäin hyvä. Valmennuksesta tuskin jää kiinni, jos penkkien paiskominen jää vaan pois.

4. SaiPa
Sympaattinen ja taisteleva Idän ihme. Pallollinen peli edennyt viime kaudesta, mutta kääntää edelleen pirun hyvin. Materiaali ei vahvin, mutta sitoutunut. Veskaripari Nuorala-Seppälä aivan huikea parhaimmillaan, mutta vaatisi vähän puolustukselta apuja enempi. Pelaajista Sandini aika johtava, lisäksi Louhelainen, Tukia, Ahonen seurattavia.

5. Ilves
Enempi odotin, mutta nyt näin. Rosteri heikkeni viime kaudesta lopulta liikaa (vaikka vain kaksi lähti) ja -06 poikien puuttuessa armotta liian kapea, ainakin kolmella kentällä pelaamiseen. Ruusunen ja Koskinen edelleen johtavia pelaajia, Paakkunainen nostanut tasoa hienosti ja pakeista Kujansivu, Kohtamäki, Uusi-Heikkilä painaa painavaa laukausta viivasta. Ikonen maalissa sarjan paras parhaimmillaan.

6. Tiikerit
Hyvä fysiikka on tällä lainalla, mutta järkeä kaipaisi edelleen pelaamiseen enempi. Lyhyissä peleissä oli parempi mahdollisuus yllättää, pitkissä voi olla, ettei 60 minuuttia jaksa. Materiaali kärjen osalta kapea, mutta esim. Havu, Pantsar ja Salonen tähän sarjaan huikeita pelimiehiä. Kolme veskaria, joista Sihvola helposti tasokkain.

7. Masku/Wirmo
Viime kaudesta menty eteenpäin, onneksi. Silti en jaksa uskoa, että tulee kärjen mukana pysymään pitkissä peleissä. Hellen painaa maaleja hyvällä prosentilla, mutta pelaileeko miten paljon B:ssä miten paljon? Martelius myös iso pelaaja, samoin Äijö. Sitten tuleekin vähän pudotusta ja peräpää onkin sitten jo näissäkin peleissä pulassa. Maalissa Tehiluoto isossa roolissa, vetoja tulee.

8. ErVi Itä
Oli kyllä hyvä ainakin, mitä KOOVEE:ta vastaan peliä katsoin! Silti, on ollut niin epätasaista suorittamista, että en jaksa uskoa pitkässä juoksussa parempaan sijoitukseen. Potentiaalia on kuitenkin ja valmennus kunnossa. Sainio, Martiala, Harjunpää pelaajista ainakin seurattavia.

9. O2JKL II
Kovasti hypetetyn ErVin kahden superjoukkueen ikäluokan takaa ponkaisee valtakunnalliseen myös Jyväskylästä "kakkosjoukkue". Viime kaudella jäi vissiin maalierolla Eliittisarjasta ulos ja voitti naureskellen Kilpasarjan. Silti tämä Divaripaikka oli erittäin kova suoritus! Kauden aikana tulee isompia vastaan vaikeaa, mutta varmasti osaa yllättää myös. Ikäluokassa tehty ilmeisen hyvää työtä kuitenkin isosti. Pelaajista Syvänperä, Pappinen, Huovila esimerkiksi seurantaan.

10. LASB jr. Valkoinen
Pelasi O2:sen kanssa samaa sarjaa viime kaudella. Vahvistui merkittävästi keväällä, kun LFT:n kärki hyppäsi mukaan valmennusta myöten ja tietysti Lasbin nollakutoset käytössä myös. Kovien pelien kokemus silti vähäistä, ja kamppailee sijoista 9-10. Ronkainen, Kiviset, Matkalin seurantaan.

11. Hawks
Kokoonpano- case toi paikan jatkokarsintaan, ja aika helpolla lopulta valtakunnallisiin pääsi, kun vain SalBa oli voitettava. Tästä joukkueesta en osaa kyllä mitään sanoa, mutta pitkä kausi tulossa. Paremmin tietävät kertokoon Haukoista enempi.

12. VSS
Oli jatkokarsinnassa jo O2JKL II:sta jäljessä vaikka kuinka, niin pelottaa edes kuvitella, minkälaiseen pesukoneeseen joutuu sarjan kärkeä vastaan. Kiihkeät kannattajat tuntui olevan, olisiko kotipelissä paikka ryöstää 1 tai jopa 2 voittoa.

Siinä akustista, prove me wrong ja change My mind ja mitä näitä oli!
Lasbista kans seurattavia pelaajia stenholm ja pesola
 
Viestejä
4
Lasbista kans seurattavia pelaajia stenholm ja pesola
Heitelläämpä alustavaa ennakkoa tiskiin, niin päästään vääntämään siitä, kuinka väärässä kaikki ollaan :D

1. KOOVEE
Oli karsinnoissa hyvä, mutta vastukset vaan parempia. Koska B pelaa aluehöntsää tällä kaudella, veikkaisin että kärkipelaajat panostaa paljon tähän joukkueeseen. Riihimäki, Lindgren, Mattila, Viitala esim. todella kovia pelimiehiä, veskaripari Saarikko-Koukkari myös erinomainen.

2. Indians
Karsintojen pahin alisuorittaja? En tiedä, ehkä. Täällä paljon kehuttu ja itsekin erehdyin hypetykseen mukaan, onhan siellä pari kenttää oikein hyviä pelimiehiä. Varaa on varmasti parantaa, saa nähdä mitä OLS:n viime kauden koutsi saa vielä Espoossa aikaan. Granista tulleet Kolster ja Rajala seurantaan, samoin Tång ja Silvennoinen erittäin hyviä pelaajia. Sassi maalivahdeista sarjan parhaita.

3. TPS
Turkuun oli SM-paikkaa tarjolla jo avausviikonlopulta, ei kelvannut ja tämä toinen olikin sitten jo melkoinen pannukakku. Leveyttä kaipaisi enemmän, nyt tuntuu, että kaikki Höglundin ja Heikkilän harteilla. Toki muutkin osuvat ajoittain hyvin, mutta kovia vastaan on tukkoista. Maalissa Mankinen hyvänä päivänä erittäin hyvä. Valmennuksesta tuskin jää kiinni, jos penkkien paiskominen jää vaan pois.

4. SaiPa
Sympaattinen ja taisteleva Idän ihme. Pallollinen peli edennyt viime kaudesta, mutta kääntää edelleen pirun hyvin. Materiaali ei vahvin, mutta sitoutunut. Veskaripari Nuorala-Seppälä aivan huikea parhaimmillaan, mutta vaatisi vähän puolustukselta apuja enempi. Pelaajista Sandini aika johtava, lisäksi Louhelainen, Tukia, Ahonen seurattavia.

5. Ilves
Enempi odotin, mutta nyt näin. Rosteri heikkeni viime kaudesta lopulta liikaa (vaikka vain kaksi lähti) ja -06 poikien puuttuessa armotta liian kapea, ainakin kolmella kentällä pelaamiseen. Ruusunen ja Koskinen edelleen johtavia pelaajia, Paakkunainen nostanut tasoa hienosti ja pakeista Kujansivu, Kohtamäki, Uusi-Heikkilä painaa painavaa laukausta viivasta. Ikonen maalissa sarjan paras parhaimmillaan.

6. Tiikerit
Hyvä fysiikka on tällä lainalla, mutta järkeä kaipaisi edelleen pelaamiseen enempi. Lyhyissä peleissä oli parempi mahdollisuus yllättää, pitkissä voi olla, ettei 60 minuuttia jaksa. Materiaali kärjen osalta kapea, mutta esim. Havu, Pantsar ja Salonen tähän sarjaan huikeita pelimiehiä. Kolme veskaria, joista Sihvola helposti tasokkain.

7. Masku/Wirmo
Viime kaudesta menty eteenpäin, onneksi. Silti en jaksa uskoa, että tulee kärjen mukana pysymään pitkissä peleissä. Hellen painaa maaleja hyvällä prosentilla, mutta pelaileeko miten paljon B:ssä miten paljon? Martelius myös iso pelaaja, samoin Äijö. Sitten tuleekin vähän pudotusta ja peräpää onkin sitten jo näissäkin peleissä pulassa. Maalissa Tehiluoto isossa roolissa, vetoja tulee.

8. ErVi Itä
Oli kyllä hyvä ainakin, mitä KOOVEE:ta vastaan peliä katsoin! Silti, on ollut niin epätasaista suorittamista, että en jaksa uskoa pitkässä juoksussa parempaan sijoitukseen. Potentiaalia on kuitenkin ja valmennus kunnossa. Sainio, Martiala, Harjunpää pelaajista ainakin seurattavia.

9. O2JKL II
Kovasti hypetetyn ErVin kahden superjoukkueen ikäluokan takaa ponkaisee valtakunnalliseen myös Jyväskylästä "kakkosjoukkue". Viime kaudella jäi vissiin maalierolla Eliittisarjasta ulos ja voitti naureskellen Kilpasarjan. Silti tämä Divaripaikka oli erittäin kova suoritus! Kauden aikana tulee isompia vastaan vaikeaa, mutta varmasti osaa yllättää myös. Ikäluokassa tehty ilmeisen hyvää työtä kuitenkin isosti. Pelaajista Syvänperä, Pappinen, Huovila esimerkiksi seurantaan.

10. LASB jr. Valkoinen
Pelasi O2:sen kanssa samaa sarjaa viime kaudella. Vahvistui merkittävästi keväällä, kun LFT:n kärki hyppäsi mukaan valmennusta myöten ja tietysti Lasbin nollakutoset käytössä myös. Kovien pelien kokemus silti vähäistä, ja kamppailee sijoista 9-10. Ronkainen, Kiviset, Matkalin seurantaan.

11. Hawks
Kokoonpano- case toi paikan jatkokarsintaan, ja aika helpolla lopulta valtakunnallisiin pääsi, kun vain SalBa oli voitettava. Tästä joukkueesta en osaa kyllä mitään sanoa, mutta pitkä kausi tulossa. Paremmin tietävät kertokoon Haukoista enempi.

12. VSS
Oli jatkokarsinnassa jo O2JKL II:sta jäljessä vaikka kuinka, niin pelottaa edes kuvitella, minkälaiseen pesukoneeseen joutuu sarjan kärkeä vastaan. Kiihkeät kannattajat tuntui olevan, olisiko kotipelissä paikka ryöstää 1 tai jopa 2 voittoa.

Siinä akustista, prove me wrong ja change My mind ja mitä näitä oli!
Tepsille lisäisin seurantaan pakit Lehtonen ja Salonen. Lehtonen pelaa varmaa ja tarkkaa peliä. Harvemmin häviää kamppailuita. Salonen puolestaan joukkueen nopeimpana kaverina monesti se joka yleensä saa sen pallon toimitettua hyökkäykseen/maaliin.
 
Viestejä
859
Veikkaan, että sitten, kun kaikki karsinnat on pelattu (eli siis B-poikien vielä), jolloin kaupungit voivat vasta vahvistaa liikuntatilojensa varaukset.
En tiiä miten muualla mutta kyllä täällä päijät hämeessä nää yksittäiset varaukset menee yleensä sitä mukaa kiinnitykseen kun niitä tehdään.
 
Viestejä
283
En tiiä miten muualla mutta kyllä täällä päijät hämeessä nää yksittäiset varaukset menee yleensä sitä mukaa kiinnitykseen kun niitä tehdään.
Jossakin varmasti voidaan reagoida nopeammin ja jossain sitten hitaammin. Jokatapauksessa ohjelmat tulee sitten vasta, kun ne jokaisen joukkueen osalta voidaan edes tehdä :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös