Pääkallo.fi

C1-poikien SM-sarja - mikä joukkue juhlii keväällä?

Viestejä
148
Jos ei nyt ihan vielä playoffeja ennusteta niin runkosarjan kolmen kärki aika selkeästi muita edellä:
1. Oilers, 2. Classic, 3. OLS
Lopuista paikoista pleijareissa taistelevat:
4. ErVi, 5. SPV/NJ, 6. Tiikerit, 7. Indians, 8. Karhut, 9. TPS
Ei jatkoon:
10. Pelicans, 11. Welhot, 12. Naantali
 
Viestejä
5,707
Vähän on kuulunut huhuja, että Oilersin 03-ikäluokasta (siis nykyisestä C1:stä) nostettaisiin B:hen suoraan useampikin pelaaja. Karsinnasta nyt mentiin silti läpi heittämällä, kuten Oilersilla on viime aikoina ollut tapana, mutta kausi on pitkä.
 
Viestejä
244
Veikkaan että SM-kulta menee Oilersille tai Classicille. OLSista mulla ei oikein ole kuvaa tai sen enempää tietoa, mutta pari ylempää näyttävät arvostavan korkealle. Ervi voittaa keskitason ja peräpään joukkueet, mutta kärkijengejä vastaan heillä ei taida palaa olla elleivät ole muuttaneet pelitapaansa viime kaudesta.

Oilers ja Classic tulevat olemaan kaikille todella vaikeita voitettavia leveyden ja kovien kärkiyksilöiden takia. Vaikea keksiä heille haastajia, TPS on on ihan hyvä joukkue mutta fysiikkavaje tuntuu noita kahta (ja muita) vastaan. B-junnuissa pelaavat pari huippuyksilöä ovat merkittävä lisä tuohon joukkueeseen, jos esimerkiksi playoffeihin saavat ne mukaan, mutta tuskin tarpeeksi.

Itse näkisin niin, että muut lähtevät haastamaan Oilersia ja Classicia, ja onneksi playoffeissa voi aina tapahtua mitä vain!
 
Viestejä
29
Onhan se sanomattakin selvää, että Classic ja Oilers lähtevät ennakkosuosikkeina tähän kauteen.
OLS:ia en ole seurannut. Ovatko saaneet Merikoskelta vahvistuksia?
Tuleeko TPS pelaamaan samalla kokoonpanolla, jolla oli karsinnoissa liikkeellä? Tässä tapauksessa pystyisin näkemään tepsin jopa mitalipeleissä.
Pelicans voi jopa taistella suorasta pudotuspelipaikasta todella hyvän puolustus- ja maalivahtityöskentelyn ansiosta
 
Viestejä
148
Jos vielä vähän perusteluja ettei mene pelkäksi huuteluksi.

Oilers - Etenkin puolustus vahvistunut viime kaudesta. Tässä joukkueessa on koko Suomen parhaat yksilöt. Jos Kilposen huhut pitävät paikkansa, että parhaita ukkoja pelaa ensisijaisesti B:ssä, näkyy se eittämättä myös Oilersin tasoisessa joukkueessa. Leveyttä toki riittää. Uskoisin kuitenkin, että 01 pelimiesten kadosta kärsivä Oilers B peluuttaa mieluummin kokenutta kaartia kuin raakileita. Mestariehdokas numero 1.

Classic - Pelaa edelleen ikäluokassaan parasta joukkuepeliä. Muuttoliike Pirkkalaan näkyi esim. Mestareiden cupissa siten, että kovin montaa staraa ei voi saikulla kerrallaan kökkiä kun Clasu on jo vaikeuksissa mitä tahansa sm-joukkuetta vastaan. Materiaali on edelleen riittävän leveä, mutta jää laadussa Oilersille. Yhtä selvä kakkonen sarjassa.

OLS - Oululaisilla on myös mukavasti leveyttä rosterissa. Ja pari oikeinkin hyvää yksilöä. Tässä ikävaiheessa pelinopeus nousee uudelle levelille ja kahden kentällisen joukkueet ovat enemmän vaikeuksissa tunnin tehokkaalla peliajalla. Olsilla sitä nopeutta piisaa. Siksi OLS tuleekin napsimaan kauden aikana tasaisesti voittoja. Suurimmalle osalle vastustajista Oulun reissu ei enää ole uutta ja ihmeellistä, joten kotiedun merkitys pienenee edellisestä kaudesta. Pelannee tuplia etelässä esim. Tiikerit/Ervi, Oilers/Indians ja TPS/Naantali. Vastauksena TMCeelle: Tietääkseni Merikoskesta ei ketään ole tullut. Merikoski taisi karsinnoissa kärsiä 04 ikäluokkaan panostamisesta.

ErVi - Myös paljon pelaajia rosterissa. Taso toki edellisiä paaaljon jäljessä. Jaksaa kuitenkin todennäköisesti painaa muita keskikastin joukkueita kovemmalla tempolla ottelut läpi ja roiskia siinä sivussa tarvittavan määrän maaleja. Kärkiporukoita vastaan ennustan useampaa rumaa lahoamista kauden edetessä. On myös kenen tahansa sarjan joukkueen voitettavissa oleva porukka.

SPV/NJ - En ole vielä nähnyt heiltä yhtään ottelua. Niminä itselleni tuttuja vain Vaasan ex-ykköskenttä. Oletan, että 3 joukkueesta on saatu kuitenkin 3 kohtalaista kentällistä raavittua kasaan. Siksi ennustan keskikastin yläpäähän.

Tiikerit - Pari jannua lähti ja pari tuli tilalle. Tasaista tekemistä luvassa. Pari päänahkaa, pari turhaa tappiota.

TPS - Peli on toki näyttävämpää kuin esim. ErVillä, mutta edellisellä kaudella nähtiin ettei se vaan riitä. Oli kärkiyksilöitä paikalla tai ei. Ei se kuukaudesta toiseen voi pelkästä pääkopasta kiristää.

Indians - Pari kentällistä hoitaa pelivuorot. Loput maksaa bussirahan ja jatkaa istumista vaihtopenkillä. Näillä jannuilla se ei paljon anna. Kyykkii mielellään parempiaan vastaan, mikä estää itseltäni tehokkaasti tubemateriaalin tarkempaa perehtymistä (vaikka sitä olisi poikkeuksellisen paljon tarjolla). Yksi niistä joukkueista, jotka yllättävät tällä kaudella Oilersin ja/tai Classicin.

Karhut - Parin tähden varassa. Yksittäinenkin voitto vaatii koko joukkueelta onnistuneen suorituksen. Paha vastus Tepsulle.

Pelicans - Luottaa myös liikaa muutamaan pelaajan panokseen, valitettavasti nekin ovat heikommat kuin Karhuilla.

Welhot - En ole heiltäkään yhtään peliä vuosiin omin silmin nähnyt. Veikkaan, että perivät SB Vaasan tontin paikkana kaukaisuudessa, jonne matkustetaan pitkään pörssipisteitä parantelemaan ja sitten matkustetaan yhtä pitkään takaisin kotiin.

Naantali - Jos mitään mullistavaa ei ole siirtorintamalla tapahtunut, veikkaan heille paria irtopistettä tälle kaudelle. Karhujen lailla Tepsiä vastaan uskoisin motivaatiota riittävän.
 
Viestejä
283
Onhan se sanomattakin selvää, että Classic ja Oilers lähtevät ennakkosuosikkeina tähän kauteen.
OLS:ia en ole seurannut. Ovatko saaneet Merikoskelta vahvistuksia?
Tuleeko TPS pelaamaan samalla kokoonpanolla, jolla oli karsinnoissa liikkeellä? Tässä tapauksessa pystyisin näkemään tepsin jopa mitalipeleissä.
Pelicans voi jopa taistella suorasta pudotuspelipaikasta todella hyvän puolustus- ja maalivahtityöskentelyn ansiosta
OLSiin siirtyi Merikoskelta yksi ja Muhoksen Urheilijoista kaksi pelaajaa. Toiseen suuntaan ovesta kaksi meni LNM B:hen ja 1-2 lopettanutta taisi olla.
 
Viestejä
10
Mikäs angsti Markolla on Tiikereitä vastaan? Vuodesta toiseen povataan kuinka jengi heikkenee ja vuodesta toisen se tuottaa uusia ratkaisijoita. 03-ikäluokasta Tiikerit on Classicin ohella ainoa joukkue, joka starttaa jo kolmannen kautensa SM-tasolla.
 
Viestejä
14
Oilers urheilullinen ja tasainen porukka. Laaja rosteri. Varmasti neljän joukkoon.
Myös OLS tasainen ja hyvä. Parantaa juoksua viime kaudelta.
Classic Mestareiden Cupissa umpi surkea ja karsinnoissakin vauhti hiipunut. Rosteri kaventunut. Tietääkö joku, mitä joukkueelle tapahtunut? Mitalipeleissä mukana jos kärkijampat terveenä.
Neljäs joukkue mitalipeleissä joukosta Ervi, TPS ja joku divarin porukka.
 
Viestejä
82
Hei, Marko. Huhumaa on ollut, ettei pelaajia oikein kiinnosta pelata ja peleihin ei keskitytä. Tietoa sisäpiiristä
 
Viestejä
82
Kysymys Sarjan maalivahdeista! Millä joukkueilla on hyviä tai taitavia Maalivahteja, millä joukkueilla pisteet jää keksipurkkiin maalivahtipelin takia?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös