Pääkallo.fi

C1-pojat SM-sarja 2020-2021

Viestejä
29
Merikoski ollut kovassa iskussa tulosten pohjalta ja TPS ailahtelee. MaskuWirmolla Hellen ainakin kovassa iskussa. Erittäin mielenkiintoisia tuloksia.
 
Viestejä
24
Merikoski ollut kovassa iskussa tulosten pohjalta ja TPS ailahtelee. MaskuWirmolla Hellen ainakin kovassa iskussa. Erittäin mielenkiintoisia tuloksia.
Nyt, kun sanoit niin Koski hävinnyt kaksi viimeisintä peliä putkeen. Menee siellä kyllä tulokset niin ristiin kun voi mennä.
 
Viestejä
450
Siellä on muuallakin ollut pöljiä päiviä kuin Turussa :D on tämä harjoituskausi mielenkiintoista aikaa, mahtavaa että tulee vaihteluja!
Täysin kummallisia tuloksia.

Kun Mestarien cupia aletaan perkaamaan näiden kummallisten tulosten lisäksi,ollaan täysin No Man’s Landilla.
 
Viestejä
48
Mestareiden Cup ikäluokan osalta pelattu. Viikonlopun kuormitus tuntunee pari päivää poikien pohkeissa.

Vaikka tapahtumasta puuttui muutama kärkeen oletettu joukkue, nähtiin turnauksessa kuitenkin hyviä pelejä, vähän ristiin pelaamista jne. Itseäni miellytti ainakin se, että pelin taso koheni loppua kohden selvästi. Tämän mukaan voi päätellä, että turnaus on palvellut tarkoitustaan valmistavana tapahtumana ennen varsinaisia karsintoja hyvin.

Aikaisemmin kysyttiin voiko näistä harjoituspeleistä vetää mitään korrelaatiota itse karsintoihin. Sanoisin edelleen, että ei suuria, mutta tuli toki viikonlopun aikana tarkistettua ajatusta hieman. Karsinnat pelataan myös turnausmuotoisena, joten sikäli Mestareiden Cup toimi testipohjana. Pieniä viitteitä varmasti saatiin mitä on luvassa, vaikka kokoonpanoista puuttuikin pelaajia. Osalla joukkueista pelin taso kyllä ailahteli, mutta osa esitti hetkittäin lupaaviakin otteita ja vahvisti osakkeitaan omissa ajatuksissani.

Entuudestaan tutut pelaajat olivat kunnossa ja muutaman pelaajan kohdalla ilo huomata, että pelaaminen on monipuolistunut. Ja kuten aina, uusia seurattavia pelaajia löytyi tänäkin vuonna.

Valmistava jakso on vielä kesken, joten tsemppiä kaikille. Muutaman viikon päästä nähdään, kuka on iskussa.
 
Viestejä
40
Noin puolikas jr joukkue (riparit ja mestareiden cup).
Onko tietoa mitä nämä Lasbin viritykset karsinnoissa ovat? Olen ihmetellyt millä periaatteella osallistuvat Lasb/heinola ja lasb jr porukoilla C1 karsintoihin.

Mestareiden cupissa olivat ilmeisesti C2 sarjassa ja osallistuvat C2 karsintoihin myös
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös