Pääkallo.fi

Divarin harjoitusottelut

Viestejä
75
ÅIF

9.8. klo 19.00 ÅIF - Pelicans (Sipoon Areena)
22.8. klo 18.30 Tiikerit - ÅIF (Tikkurilan UT)
24.8. klo 18:30 M-Team - ÅIF (AC Ruskeasuo)
30.8. klo 19.00 ÅIF - GrIFK (Sipoon Areena)
2.9. klo 18:30 ÅIF - Hawks (Sipoon Areena)

Salba

11.8. klo 18:30 TPS - Salba (Kupittaan liikuntahalli)
24.8. klo 18:30 Salba - Karhut (Jaakko Arena)
9.9. klo 18:30 Karhut - Salba (Porin Urheilutalo)

Koovee (Huhut)

FBC Turku - Koovee (?)
Karhut - Koovee (?)
 
Viestejä
62
Tänään Tiikerit saivat vieraaksi Åif:In. Ottelu oli tasaista vääntöä. Åif onnistui kuitenkin maalinteossa ensimmäisessä ja toisessa erässä Tiikereitä paremmin. Tiikerit hallitsivat pallollista pelaamista, mutta maalien teko ei onnistunut. Kolmannessa erässä tilanne parani ja onnistumisia alkoi tulla. Kolmannen erän loppupuolella Tiikerit siirtyivät johtoon ja veivät voiton maalein 5-4.
 
Viestejä
62
Kirkkonummen Rangers sai tänään vieraakseen nälkäisen Tiikerin.
Joka voitti ottelun 15-5.
Tiikerit hallitsivat ottelua alusta loppuun asti. Onnistumisia tuli kaikille kentällisille.
 
Viestejä
4
Mikä on kunkin joukkueen tämänhetkinen sijoitus? On vaikea etsiä joukkuetta, jonka puolesta kannattaa lyödä vetoa nyt, kun en enää tiedä, miten F-liigassa menee.
 
Viestejä
13
Nurmon Jymy ja Nurmon Elmeri Haveri viidellä maalillaan voitti happeesteamersin 10-9. Vierailijoiden puolistajien ongelmat ja osan hyökkääjien kunnon loppuminen toi erot esiin. Isännät olisivat voittaneet paremmalla viimeistelyllä suurinumeroisemmin. Nurmo vai SPV on Pohjanmaan ykkönen tulevana kautena? Nurmolta puuttui pelaajia kuten esim. Hankio joukkueestaan.
 
Viestejä
75
9.9
Koovee - FBC Turku 6-4

Ottelu odotetusti tasanen, FBC maalasi Koovee-pelaajien omista virheistä. Erikoistilanteissa Koovee vahvana, ratkaisu syntyi vasta pelin lopussa Kovalevskisin maalilla FBC puolustajan epäonnisesta pallonmenetyksestä.

Saros Kooveen esiintyi hyvin (mm 3.erässä torjui FBC:n "varman" maalin) lisämaininta Kooveen 3.kenttälle hyvä energinen peli
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös