Pääkallo.fi

Divarin kausi 2021-22

Viestejä
3
Rissasta
14) WELHOT

- Sepen onnistuja: Niko Vilen. Ensimmäistä kauttaan pääsarjatasolla pelaava Vilen on ollut joukkueen ainoita ilonaiheita. Maali per peli tahti ei divarissa ole itsestäänselvyys sarjan tulokkaalle, etenkään kun pelipaikka löytyy sarjan pohjilla majailevasta joukkueesta. Vehvestä Kuopioon siirtynyt Niko on on löytänyt Viileen viimeistelyjyvän, vaikka onkin LämpöWelhojen kummipelaaja. Nikoniseksi Welho-pelaajaksi Metu- Miettisen tai Petri Turusen rinnalle on vielä matkaa, mutta matka on aloitettu posin merkeissä.

- Sepen pettymys: Mika Rissanen. Kaudella 2019-2020 peräti 20 liigakaappia maalannut Rissanen sai osakseen kovia odotuksia sarjaporrasta alempana. Rissasen plusmiikka on peräti 11 kihausta negan puolella, joten parantamisen varaa on. Toki Rissanen oli yksi niistä harvoista runkopelaajista joka ylipäätään liigaputoamisen jälkeen suostui jäämään, joten ei häntä voi tästä kuopasta syyttää. Liigasta putoaminen on todella monelle joukkueelle ollut vuosien saatossa myrkkyä, pajatso kun lähtee tyhjenemään niin vaikeaa on. Rissasta tarvitaan, mikäli Welhot meinaa hinata itsensä edes karsintoihin pelastaakseen nahkansa. Nyt on nostettava Rissa sen osalta pöydälle.
Rissasta ei voi tästä kuopastaan syyttää, NO EI!!! Vaan seurajohtoa. Nyt vois olla aika vaihtaa se mikä olis pitäny vaihtaa jo viimekaudella, mut jos päävalmentaja istuu hallituksessa ni voi olla hankalampi homma😂
 
Viestejä
207
Rissasta

Rissasta ei voi tästä kuopastaan syyttää, NO EI!!! Vaan seurajohtoa. Nyt vois olla aika vaihtaa se mikä olis pitäny vaihtaa jo viimekaudella, mut jos päävalmentaja istuu hallituksessa ni voi olla hankalampi homma😂
Ei sillä mitään merkitystä ole. Jos hallitus haluaa keskustella valmentajavaihdosta, on tämä jäävi asian käsittelyyn, eikä osallistu sitä käsittelevään kokoukseen (tai jos kokouksessa useita asioita, astuu ko. asian kohdalla ulos huoneesta).
Vaikka saisi kenkää valmentajan pestistä, voi jatkaa hallituksessa. Ellei sitten eroa siitä.

Mutta suoraan sanoen tuolla welhorosterilla ei pärjäisi Nykkykään, että valmentajanvaihto tuskin Welhoja juuri jeesaisi.
 
Viestejä
39
Joukkue tasoittaa 41 sekuntia ennen ottelun loppua. 60 min kohdalla otetaan jäähy. Miten meni omasta mielestä jäähyn ottaja ja o2jkl ?🤔
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös