Pääkallo.fi

FBC Turku

Viestejä
285
Ottaa aikansa että valmennus löytää oikean rotaation - esimerkiksi Rangers pelissä paljon erikoispelaamista joka rikkoi normi viisikkopelaamista.
Salba-pelissä taisi ykköskenttä ottaa muutaman takaiskumaalin kontolleen mihin valmennuksen tulee kiinnittää huomiota.
Kausi on pitkä ja BeeCeellä kaikki ainekset menestyä.
 
Viestejä
44
Onnittelee salbaa ja fbc:tä liiganoususta olihan nopea 😂😂😂
FBC Turku ja Rauman SalBa kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan ottelussa Turun Kupittaan palloiluhallissa. SalBa vei voiton jatkoajalla maalein 4-3.
Ottelun hahmo oli SalBan Joni Peltola, joka oli mukana jokaisessa maalissa tehopistein 2+2. Jatkoajalla syntyneen voittomaalin iski Joona” lähde pääkallo
 
Viestejä
94
Onhan tämä kauden alku ollut aika surkea, kun pelaajamateriaaliakaan ei voi syyttää. Noilla pelaajilla pitää pystyä tekemään paljon parempaa tulosta. Eihän se kauden alku viime vuonnakaan hyvä ollut, mutta ei ollut lopputuloskaan. Lähdettiinkö sitä takki auki kauteen, kun kaikissa ennakoissa hehkutettiin jo varmaksi liigaan nousijaksi?
 
Viestejä
94
Nyt tuli helpottava voitto ja oli selvästi parempi asennekin joukkueelta. Vieläkin tosin ihmettelen noita peluutuksia. Miksi Samia peluutetaan väkisin puolustajana, kun se ei vaan näytä toimivan. Samaan aikaan 1 tehopisteen Hirmasto ja Lahti ovat senttereinä. Joko sen Räikkösen voisi ottaa koirakopista pois ja peluuttaa pelaajia niillä paikoilla, joilla ne ovat koko uransa pelanneet.
 
Viestejä
141
On kyllä erikoista että vain ykköskenttä käytännössä tekee tehoja. Ihan hyviä pelureita kuitenkin muissakin kentissä kuten Hirmasto, Heiskanen, Urpone ja Tuominen.
 
Viestejä
94
Tuli aika pahaan aikaan tämä divaritauko beeceelle. Nyt näytti vihdoin löytyneen oikeat kokoonpanot myös 2- ja 3-ketjuihin. Toivottavasti vire jatkuu ensi vuonnakin (ja Cupin pelissä). Kokko oli hyvä nosta 3-ketjuun. Toi selvästi energiaa siihen. Kallion puolustusasenne 2-ketjussa voisi olla vähän parempi ja tilanteita voisi pelata loppuun asti. Tuominen, nyt kun pääsi hyökkäjäksi, on parantanut peli peliltä, ja joka on ollut myös se keskeinen seikka 2-ketjun parantuneeseen peliin. Edelleen ihmettelen Räikkösen vähää peliaikaa. Omasta mielestäni Räikkönen pelaa todella hyvällä asenteella tekemättä sen suurempia virheitä omassa päässä. Tosin ymmärrän kyllä valmentajaakin, koska esim. haluttomasti esiintyneen seuraikoni Markus Järvisen penkittäminen ei taida olla mahdollinen vaihtoehto.
 
Viestejä
94
Aika rankkaa ollut BC:lle tämä vuosi. Juuri kun 2- ja 3-kenttiin tuntui löytyvän oikeat kokoonpanot, niin mikään ei tunnu toimivan tänä vuonna. Stenforsin menetyksen merkitys oli todella iso 1-kentälle, mutta nyt kun myös Hyytiäinen on siitä pois, ei mikään tunnu toimivan. Ymmärrän, että seura ei lähde yksittäisen pelaajan sairastumisia, tms. kommentoimaan omissa julkaisuissaan. Isoimmat luokit, kuten Stenforsin, tietysti kerrotaan, mutta ei muuta. Toisaalta tämä tapaus on nyt erilainen (Jani 5.1. viimeksi pelillä). Joukkue kyntää nyt syvällä, joten tässä tapauksessa olisi fanin kiva tietää tuleeko Hyytiäinen enää loppu kaudesta edes pelaamaan BC:ssä. Vai joko neuvotellaan jo ensi vuoden palkasta, ja sukset on ristissä seurajohdon kanssa. :confused:
 
Viestejä
19
Twitter valmentajan dreamteam kyntää nyt syvällä. FBCn piti olla varma nousija ennen kautta, mutta jokin nyt mättää.
 
Viestejä
712
Taitaa Josban menestyksekkäin divarivalmentaja olla viime kausina, kun ainut play-off voitto tuli Raatarilan valmennuksessa toki Nst sen sarjan voitti 2-1 silloin. Eli luottaisin, että ainakin play-off tasoa hän on valmentajana ja en näe mitään estettä vaikka parantaisi vielä tuosta mihin Josbassa jäi valmentajana.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös