Pääkallo.fi

Foorumin päivitys lokakuu 2022

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
307
Moi,

Päivitimme tiistai-iltana 25.10.2022 foorumin ohjelmiston uusimpaan versioon.

Päivitys sisälsi kaikenlaista pienempää ja isompaa parannusta ja korjausta, mutta kaksi teille käyttäjille näkyvimpää muutosta ovat.
  • Viestieditori muuttui graafisemmaksi. Esimerkiksi toisten käyttäjien lainaukset näkyvät samankaltaisina kuin sitten lopulta viesteissä, eivätkä vain kooditagien sisällä. Muutenkin kaikki muotoilut näkyvät nyt editorissa samaan tapaan kuin sitten myös viesteissä. Jos haluat käyttää vanhaa, yksinkertaisempaa editoria, voit vaihtaa siihen tilaan editorin oikeassa yläkulmassa olevasta [ ] -painikkeesta.
  • Push-ilmoitukset. Nyt voit tilata push-ilmoitukset niistä kaikista hälytyksistä, jotka foorumilla saat. Eli kun siis aiemmin on tullut foorumilla profiilin yhteydessä Hälytykset-kohtaan on tullut punaisella numerolla esille, jos joku vastaa viestiisi, tykkää viestistäsi tms., nyt näistä voi saada myös selaimeen ilmoitukseen - silloinkin kun et ole foorumilla. Selaimen push-ilmoitukset saat myös puhelimeesi, jos olet kirjautuneena samalla tilillä myös puhelimellasi. Tällöin siis saat puhelimeesi ilmoituksia (samaan tapaan kuin muista sovelluksista) ja pääset siitä siirtymään suoraan foorumille.
  • Kun tulette nyt ensi kertaa foorumille, sivun alareunaan tulee kysymys haluatko laittaa nämä ilmoitukset päälle. Siihen voi vastata kyllä, ei nyt tai ei koskaan.
  • Mitä valitsetkaan (tai jätät valitsematta), voit jälkikäteen vaihtaa asetusta oman profiilisi Sivustoasetukset-kohdasta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
67
Johtuuko päivityksestä tai ei niin etusivun oikeassa laidassa oleva Otsikkolinkki keskusteluaiheisiin (Keskustelu) sisältää nykyään vain podcast mainoksen eikä viimeisimpiä keskusteluviestejä…..
 
Viestejä
67
Edelleen sama ongelma iPad ja IPhone laitteilla (alla kuva ongelmasta ) - PC:llä toimii kuten ennen…
 

Liitteet

  • E2C86DF3-4228-476F-8F5F-AF4EDC118EE4.png
    E2C86DF3-4228-476F-8F5F-AF4EDC118EE4.png
    1 MB · kertaa luettu: 22
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös