Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
139
Pidän pelaajan arvosta ja joukkueet toukokuun alusta treenaavat. Tähkä myöhästyy nyt. Jos tulisi vielä pelaaja Tähkän jälkeen se vielä enemmän myöhästyisi. Joukkueet hitsautuu yhteen, jos tulet myöhään jäätkö ulkopuoliseksi siinä. Pelaajan arvossa pitäisi ainakin Tähkän aikaan päästä mukaan, jos joku tulisi vielä.

Tuskin divariseurassa kovin monta lenkkiä on vielä juostu.
 
Viestejä
1,585
LNM voidaan laskea sarjan suosikkeihin. Viime kauden joukkueen tärkeimmät pelaajat jatkavat ja Merikoskesta tulee lisää tulivoimaa. Toki Heiskanen ja Heikkinen eivät ensi kaudella tule pääsemään samoihin tehoihin, koska Merikoski on yhden kentän joukkue ja LNM perinteisesti jyskyttää tasaisesti kolmella sylinterillä.
 
Viestejä
50
Nordström Loviisasta oilerssiin, Toorilta ei puutu enään kun maalivahti ja kenttäpelaajia 15kpl...
 
Viestejä
50
Loviisan paikallisesta bongattu Iiro Liede, Matias Palm ja Sami Aalto= comebäck. Myös Tiikereiden viime kauden kassari Ahtiainen nähty tiskillä aistimassa tunnelmaa.. Huhujen mukaan toorilla vajaa 20 äijää rosteriassa kera uuden valmentajan.. Julkistusta odotellessa
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
TPS - FBC Loisto
18.30
1.465.504.60
Näytä kaikki
>
Viestejä
37
Kuikka ei paljoa pelannut tepsis. Olis uran kannalta järkevää lähteä..
Hautamäki oli isossa roolissa se sinänsä yllätti.. vaikka sitä huhuttiin
 
Viestejä
64
Twitterissä Hautamäki kommentoi, että olisi jäänyt Tepsiin, mutta uusi valmennus oli eri mieltä
 
Viestejä
70
Mielenkiintoista olis tietää tapauksen taustoja Kainulaisen suusta esimerkiksi. Tuskin kuitenkaan julkisuuteen asioita avataan.

Tuon tason pelaaja varaa päästää pois niin jotain kismaa on oltava. Laine ja entinen koutsikin lähtivät niin luulisi pöydän olevan puhdas niin sanotusti?
 
Viestejä
7,834
Minkä tasoinen nippu Kooveella on kasassa?
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
TPS - FBC Loisto
18.30
1.465.504.60
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös