Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,971
Pääkallon Divarin Huhumaa kaudelle 2021-22 julkaistaan lähipäivinä, kunhan pääsarjakausi saadaan pakettiin. Tulevan kauden huhuja voi tarjoilla tänne sitä ennen vapaasti.
 
Viestejä
71
Welhojen läpimurtopelaajista myös Jesper Hakola taitaa vaihtaa maisemaa. Kiitteli Instagramissa Welhojen organisaatiota menneistä vuosista.
 
Viestejä
1,523
Nousu vaikeutuu ensi kaudella ja myös jatkossakin. Ensi kaudella Liigan 12. ja Divarin seitsämän parasta pelaaja pudotuspelit ja voittaja pelaa liigassa. Kaudella 2022-23 liigan kaksi huonointa joutuu karsintaan. Eli jatkossa Divarista ei enää nousta ilman tasonmittausta.

Kylän hevosmiehiltä kuultua, että Limingassa ollaan rakentamassa joukkuetta kohti F-liiganousua.
Itse olen taas kuullut, että joukkue nuorentuu entisestään.
 
Viestejä
17
Oulusta kantautuneiden huhujen mukaan Merikoskesta olisi ainakin yksi pelaaja ollut menossa Liminkaan, mutta sopimus estänyt siirtymisen. Pitäneekö huhu paikkansa?
 
Viestejä
39
Oulusta kantautuneiden huhujen mukaan Merikoskesta olisi ainakin yksi pelaaja ollut menossa Liminkaan, mutta sopimus estänyt siirtymisen. Pitäneekö huhu paikkansa?

En olisi yhtään yllättynyt vaikka pitäisikin. Sen verran usein (valitettavasti) tämänsuuntaisia uutisia kuuluu Kosken toiminnasta. Täytyy myöntää, että tähän tapaukseen ei ole itsellä mitään kosketuspintaa.
 
Viestejä
275
onko tietoa ketä welhoihin menee?

Kieltämättä vaikuttas siltä että welhoille tulee haaste ihan divaripaikan säilyttämisestä ensi kaudella. Ei sinne varmaan ketään ole menossa? Olen kuullut että viime vuonna ainakin uusia pelaajia houkuteltiin ilmaisilla bussikyydeillä + eväspalkalla naapurikaupungista joten jos tuo pitää paikkaansa niin tuskin kovin moni innokas jonottaa matkakeskuksilla.
 
Viestejä
71
Kyllä Welhot vielä etsi porukkaa instassa, eli yritystä on. Omat juniorit eivät taida ihan riittää eli vahvistusta tarvitaan. Mietin tuon yhden kommentin jälkeen että mikähän on se Kuopion naapurikaupunki, josta löytyisi pelimiehiä liiga- että divaritasolle?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös