Pääkallo.fi

Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

Viestejä
353
Varmahkosta huhusta kuulin, että Arkkila ei olisi ensi kaudella heimossa, vaan Heimo Hirven jengissä. Eli Happee.
Itse olen kuullut myös varsin luotettavasta lähteestä, että Arkkila palaisi Indiansiin.
Pisteitä ropisi isolla vastuulla Tiikereissä viime kaudella, mutta tehotilasto aika karmiva -34, joka ei ollut erikoisen mairitteleva edes vertailussa Tiikereiden joukkueen sisällä.

Mitenkäs muuten muut ex-Tiikerit: Rintala & Lindroos? Vieläkö jatkaa ulkomailla? Saattaisivat olla kiinnostavia vahvistuksia useammallekin Fliiga- joukkueelle.
Tyyliin Ville Lastikka olisi ollut samoissa miinuslukemissa, jos olisi pelannut Tiikereissä viime kaudella. Remes pystyi aikoinaan Oilersissa jo kokonaisvaltaiseen peliin kolmosketjun rouhijana, joten -34 kertoo enemmän Tiikereistä, kuin Remeksen puolustustaidoista.

Rintala, Lindroos ja Laurila ilmeisesti jatkamassa Baselissa, nousivat muuten NLA:n!
 
Viestejä
68
Olli Arkkilan vahvoissa huhuissa kannattaa ottaa huomioon seuraava: Yliopistojen siirtohaun hakuaika on 3.5-17.5.2021. Toki opinnot voi laittaa paussille ja keskittyä urheilijan elämään, koska opiskelupaikka löytynee myöhemminkin. Henkilökohtaisesti en usko että palaa tiipiille tulevalla kaudella. Liigaan kylläkin. Ottajia epäilemättä löytyy.

Heimo jatkaa vahvasti valitsemallaan linjallaan. Roth, Tiainen, Majer + omista junioreista mm. viimeisessä Oilers sarjassa nähdyt Roimela ja Pasanen (ei sopimuksia, pelkkää arpomista). Joukkueella mennään pleijareihin (ilman epäonnistumista) mutta eipä asiaa puolivälieristä eteenpäin. Nuori ja potentiaalinen, vuodesta 1992.
 
Viestejä
5,715
Tähän kun lisätään, että Ilari Talvitie ja Lauri Alkki palaavat myös Kirkkonummelle. Perättömiä huhuja molemmat.
Aika pitkälti näissä voi laskea annetun lähteen perusteella, että kuinka hyvin pitävät paikkansa.
 
Viestejä
728
Indians selkeästi dominoi tällä hetkellä salibandyn uutisvirtaa. Valittu linja on mielestäni hyvä ja selkeä. Ensin aiemmin yhdellä uutisella kuitattu lähtijät, kiitokset päälle ja sen jälkeen uudet sisään yksi pelaaja kerrallaan, josta tulee vaikutelma että tässähän ihan panostetaan joukkueeseen, vaikka ei siellä edes mitään isoja nimiä tulisikaan. Ja kun yksi kerrallaan mennään, niin riittää pöhinää pidemmäksi aikaa. Ehdottomasti myös järkevää aloittaa uusien pelaajien uutisointi vasta sen jälkeen kun kausi on jo ohi. Lisäksi julkaisut vielä visuaalisesti tyylikkäällä postauksella.

Jääköhän sinne varsinaiseen Huhumaahan enää mitään spekuloitavaa, kun se aikanaan tulee ulos?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös