Pääkallo.fi

Johansson ja Wijk valittiin vuoden 2019 parhaiksi salibandypelaajiksia

Viestejä
368
Mielenkiintoinen pointti listauksissa on, että suomalaista kenttäpelaajaa ei ole valittu 8 vuoteen parhaaksi pelaajaksi. Ruotsalaiset dominoivat piikkivalintaa edelleen vaikka muuten hyvin onkin väkeä top10:ssa.
 

mpl

Viestejä
50
Niin, onhan siitä jo vuosi vissiin kun Veera Kauppi valittiin.
Niin se aika kiitää tosiaan. 2018 oli 8 vuotta sitten :). Noo, vitsi vitsi.

Kyllä miesten listan kaksi ensimmäistä on ihan oikeutetusti kyseiset henkilöt, timanttisia yksilöitä ovat.
60% - 40% top10 lista kokonaisuudessaan suomelle, joka kuvastaa sitä eroa jolla kaksi edellistä mm-kultaa on käännetty Suomelle.
 
Viestejä
81
"Äänillä on totta kai isoin merkitys, mutta mukana on myös harkintaa ja erinäistä reflektiota. Kaiken kaikkiaan se on kuitenkin Innebandymagazinetin jakama palkinto."

Avattiin joo, mutta mysteeriksi tarkat valintakriteerit näillä spekseillä silti jäävät. Selvästi Pääkallon aika lanseerata oma kilpaileva tuote, jossa julkiset äänimäärät. Ei tarvitse silti olla yksilöity kuka äänesti ketä. Tietysti melkoinen homma alkaa kerätä ääniä yhtään isommalta porukalta (media, isojen liigojen & maajoukkeiden valmentajat / pelaajisto...).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös