Pääkallo.fi

Kaakkois-Suomen 3 divari (lohko 9) 2019-2020

Viestejä
2
Tätä, vielä edellistä kauttatasaisemman oloista lohkoa ei vielä ollut otettu syyniin. Kaakon kolmosdivisioona oli viime kaudella eräs jännittävimpiä lohkoja kärkisijojen osalta sekä nälkäisiä nousijajoukkueita on edellisvuoden tapaan useita.

Lista joukkueista(viime kauden sijoitus):
Top Team (3.)
Obelix (4.)
SC Unpro (5.)
TT Stars (6.)
Jymy (7.)
BB-88 (9.)
Klubi (2-divisioonasta pudonnut)
Löysätempo (2-divisioonasta pudonnut)
SBS Hamina (4- divisioona nousija)
Väpepä (4-divisioonasta nousija)

Joukkueita paremmin tuntevat voisivat kirjoitella pieniä ennakoita ja analyyseja tulevalle kaudelle. Myös veikkauksia kärkijoukkueista ja putoajista voi heitellä.
 
Viestejä
2
Kautta on takana vasta yksi turnaus joten niiden perusteella pitkällisempiä johtopäätöksiä on vaikea vetää. Allekirjoittaneen papereissa kovia tällä kaudella tulevat olemaan Klubi, Top Team ehkä näiden lisäksi Löysätempo.
Top Teamin organisaatio on melko hyvällä tasolla ja siltä suunnalta tulee kovajalkainen porukka. Viime kausi varmasti iso pettymys kun 2-divaripaikka ei tullutkaan suoraan, eikä karsinnan kautta. Joukkue on nuori ja jälleen vuoden valmiimpi pärjäämään. Ensimmäinen turnaus ei tuloksien valossa antanut kuitenkaan vielä osviittaa 3 divarin dominoinnista.

Klubi pelasi kakkosdivarissa viime kauden ja parhaimmillaan pystyi kiusaamaan paremmankin pään joukkeita. Perus suorittaminen ei kuitenkaan vielä ollut kakkosdivariin riittävää ja nyt Klubi hakeekin vauhtia 3 divarista. Kunnianhimoinen joukkue vahvistui taannoin liigaa pelanneella Jarkko Aallosella ja hyvin puolustava joukkue sai alakertaansa varmasti lisätehoja molempiin suuntiin.

Löysätempo tippui myös kakkosesta ja omaa sikäli kovatasoisen rosterin mitä tulee pelaajamateriaaliin. En osaa tarkkaan sanoa siirtyikö avainpelaajia suuntaan tai toiseen mutta ensimmäisen turnauksen perusteella sarjan parhaimmistoon kuuluva porukka.

Mustana hevosena täytyy nostaa vielä Savonlinnan toinen joukkue TT- Stars joka ottikin seuran edustusjoukkueelta ensimmäisessä turnauksessa luulot pois. Stars vahvistui kesän aikana merkittävästi ja sai Top Teamissakin Divaria pelanneita pelaajia riveihinsä. Stars pystyi myös viime kaudella voittamaan koviakin porukoita mutta tasaisuus puuttui.

Tulevana viikonloppuna pelataan ja ollaan taas pikkaisen viisaampia mitä tulee sarjan voimasuhteisiin
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös