Pääkallo.fi

Karhut 2020-2021

Viestejä
606
En sano tätä mitenkään pahalla, mutta itse toivoisin, että ketjun aloittajalla olisi itsellään edes hieman jotakin sanottavaa asiaansa. Jos ei itse pysty keskustelua avaamaan, kannattaisi odottaa jonkun muun aloitusviestiä ja keskustelun avausta. Ja koska kritisoin nyt näin, ehkä voisin itse sitten avata keskustelua, jottei tule pelkkää offtopicia.

Karhujen tilanne näyttää jo nyt huhtikuussa ensi kautta ajatellen paremmalta kuin viime syksynä kauteen lähdettäessä. Viime syksynä divariin starttasi nuori, junioripainotteinen joukkue, jolta ei paljoa odotettu. Kokenut kaarti jäi pois ja oli kova tilaus uusille ratkaisijoille. Nuorista joukkue vastasi huutoon yllättävän hyvin ja kun joukkue sai muutaman kokeneen pelaajan mukaan, sarjapaikka säilyi jopa melko helposti. Ensi kaudelle on kiinnitetty jo nyt tuota kokemusta ja viime kauden nuoria avainpelaajia. Viime kaudella erityisesti esille nousivat Eero Vanhatalo, Janne Kuusiluoto ja vasta B-juniori ikäinen Juuso Ahola. Näistä pelaajista Vanhatalolla ja Aholalla on jo sopimukset ensi kaudesta. Merkittävimmät ilman sopimusta olevat pelaajat viime kauden joukkueesta ovat Kuusiluoto ja maalilla hyviä otteita niin Karhuissa kuin Hollannin maajoukkueessa esittänyt Arvid Vonk.

Uusia tulijoita joukkueessa on toistaiseksi vain yksi, hänkin paluumuuttaja 2. divisioonan Pitusta, Juho Myllyharju.

Valmennukseen Karhut on saanut lisäystä, kun Rauman Salban 2. divari joukkuetta valmentanut Jani Rajala liittyy valmennusryhmään ja fysioterapeutiksi tuli Karhujen entinen pelaaja Aapo Tamminen. Viime kauden päävalmentaja Pekka Nylund jatkaa joukkueen päävalmentajana.

Vaikka joukkueen rakennus on kesken, niin uskoa joukkueelle varmasti antoi viime kauden nousujohteisuus. Nyt karhut saa kokeita pelimiehiä mukaan jo heti kauden alusta, joten joukkueen voisi uskoa taistelevan pudotuspelipaikasta ensi kaudella.

Karhujen sopimustilanne 28.4.:

Maalivahdit:
Tomi Bergendahl
Erkka Marjamäki
Arvid Vonk

Kenttäpelaajat:
Juuso Ahola
Joni Halminen
Tuomas Huhtala
Niko Järvenpää
Juho Myllyharju
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Jankke Virtala
Janne Kuusiluoto
Tomi Jerkku
Ville Salonen
Tatu Ruohonen
Heikki Vanhatalo
Henry Stenfors
Roni Tuomela
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
606
Janne Kuusiluoto jatkaa Karhuissa. Tämä yksi niitä jo aiemmin mainittuja tärkeitä jatkoja. Päivitin samalla aiemmassa viestissä ollutta listaa sopimuspelaajista.

 
Viestejä
16
Karhuissa vaikuttaisi olevan hyvä pöhinä päällä. Joukkue on nyt jo erittäin laadukas. Viime kauden jengistä vielä kun Vonk, Salonen ja Vapaniemi jatkaisi. Tai heidät ainakin mielelläni näkisin ensi kaudellakin Karhuissa. Toki myös Ruohonen, Tuomela ja läpimurtokauden pelannut Paavo Kankaanpää kelpaisi. Hienoa kun Porissa on taas tekemisen meininki!
 
Viestejä
606
Karhuissa vaikuttaisi olevan hyvä pöhinä päällä. Joukkue on nyt jo erittäin laadukas. Viime kauden jengistä vielä kun Vonk, Salonen ja Vapaniemi jatkaisi. Tai heidät ainakin mielelläni näkisin ensi kaudellakin Karhuissa. Toki myös Ruohonen, Tuomela ja läpimurtokauden pelannut Paavo Kankaanpää kelpaisi. Hienoa kun Porissa on taas tekemisen meininki!
Salonen kai vieläkin Karhujen toimistolla töissä, joten hänen kanssaan ei varmasti isoja neuvotteluja tarvitse käydä. Vonkin kanssa varmasti neuvoteltu ja uskoisin sopimuksen syntyvän. Satakunnan kansa juuri uutisoi Karhuilla olevan neuvottelut hieman Jäissä koronan takia, joukkueella olisi 2-4 sopimusta enemmän ilman koronaa. Tässä varmaankin ainakin Vonk ja Ruohonen. Kankaanpään tilanteeseen saattaa vaikuttaa opiskelut, tässä käsityksessä itse olen. Tähän nyt en kuitenkaan mitään takuuta laita. Tuomelan ja Vapaniemen tilanteisiin en osaa tarkkaan sanoa, saattavat kuulua tuohon 2-4 sopimukseen, jotka mainittu Satakunnan kansan jutussa.
 
Viestejä
606
Karhut julkaisi 2 jatkosopimusta, mutta vielä Vonkin sopimus odottaa julkistusta.

Tällä kertaa jatkosopimuksen saivat seuran omat kasvatit Henry Stenfors ja vanhempi Vanhatalon veljeksistä eli Heikki. Lähinnä leveyspelaajia, mutta tarvitaan joukkueessa niitäkin.

 
Viestejä
16
Vanhatalon Heikki mahtuu divarissa ihan hyvin kolmen pelaavan kentän joukkoon. Ulottuva pelaaja, suojaa palloa hyvin. On myös kovakuntoinen.

Vonkin lisäksi edelleen itse odottelen Paavo Kankaanpään mahdollista jatkoa. Kaveri pelasi hyvin viime kaudella ja mahtuisi hyvin joukkueeseen, toivottavasti jatkaisi. Vapaniemi myös vahvistaisi joukkuetta, mutta tuskinpa jatkaa kun mitään ei ole kuulunut.

Joka tapauksessa Karhuilla on jo nyt kova jengi kasassa, varmasti kärkipäässä sarjaa.
 
Viestejä
606
Toki mahtuu, mutta nuorten pelaajien kasvaessa ja hakiessa roolia ei ole mikään automaattinen 3 pelaavan kentällisen pelaaja. Itse lasken enemmän kirittäjänä nuoremmille, jotta peliaika ei tule liian helpolla. Tämän takia kutsuin leveyspelaajaksi.

Kankaanpään kohdalla en ainakaan ole kuullut, että opiskelupaikka olisi vielä ratkennut. Tästähän Paavon jatko on ollut kiinni, koska opiskelupaikan saadessaan on edessä muutto pois Porista.

Vapaniemestä en viime aikoina ole kuullut mitään, mutta viimeisen kuulemani huhun mukaan olisi kyllä jatkamassa Karhuissa.

Kyllä Karhuilla on ensi kaudeksi hyvä joukkue kasassa, jossa on sopivasti kokemusta ja hyvää nuorta talenttia (josta toki osa jo joukkueen parhaita), joilta voi odottaa vielä kehitystä viime kauteen.
 
Viestejä
606
Karhut julkaisi Roni Tuomelan jatkosopimuksen.

Nyt siis viime kauden joukkueesta sopimus puuttuu Vonkilta, Vapaniemeltä ja Kankaanpäältä. Muut viime kaudella pelejä saaneet taitavat olla joko a-juniorien mukana tai siirtyneet muualle.

Harjoitusringissä taitaa vielä joku try-outilla olla mukana. Ainakaan sopimusta ei ole julkaistu.

 
Viestejä
16
Odotan Karhuilta hyvää suorittamista alusta alkaen. Joukkue on todella hyvä jo nyt, ja varmaan muutama soppari tulee vielä lisää. Taitavien jätkien lisäksi tuossa on valtavasti tahtoa mukana. Halua voittaa.
 
Viestejä
606
Kankaanpää ei jatka Karhuissa, opiskelut vievät nuorukaisen muualle. Eli enää viime kauden joukkueesta mahdollisia jatkajia ilman sopimusta ovat Vonk ja Vapaniemi.
 
Viestejä
606
Vonkin sopimusta ei ole julkaistu, mutta Karhujen somessa julkaistussa lyhyessä videossa näkyi Vonk olevan treeneissä maalissa. Toki voihan hän olla vielä tähyilemässä ulkomaille ja treenata Suomessa Karhujen kanssa, mutta vaikea uskoa tässä maailman tilanteessa.
 
Viestejä
606
Lisätään nyt vielä, että Karhut lupaili somessa ensi viikolle sopimusuutisia. Joten eiköhän sieltä tule nyt ainakin se Vonkin sopimus, mahdollisesti Vapaniemen myös. Tuskin sieltä muita enä on tulossa.
 
Viestejä
606
Karhut ei ole yhtäkään harjoitusottelua tainnut julkaista, mutta toinen porilaisseura julkaisi tänään 2 harjoitusottelua Karhuja vastaan. Eli Karhut pelaa Suomisarjassa pelaavaa FBT PiTUa vastaan 28.8. ja 9.9., ainakin jos PiTUn julkaisua on uskominen.
 
Viestejä
16
Karhut ei ole vielä omassa somessaan julkaissut, mutta esim. Teksti-tv:n sähkeissä uutisoitiin Vonkin jatkosopimus Karhujen kanssa.
 
Viestejä
606
Karhut ei ole vielä omassa somessaan julkaissut, mutta esim. Teksti-tv:n sähkeissä uutisoitiin Vonkin jatkosopimus Karhujen kanssa.
Karhut lupasi tänään julkaista uuden sopimuksen, ja Vonkin ollessa viikonloppuna Karhujen leirillä mukana, ei ole vaikeaa päätellä kenen sopimus tänään julkaistaan. Karhujen uutisen sanavalinnat kielisivät kuitenkin siitä, että Vapaniemi ei olisi jatkamassa, koska joukkueen kerrottiin olevan lähes valmis, mutta kuitenkin vielä yksi jatkosopimus julkaistaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös