Pääkallo.fi

Karhut selkä seinää vasten liigakarsinnassa - VeikkausTV näyttää ottelun (12.4.)

Viestejä
7
Onnittelut Sipooseen! Harvoin tuolta noustaan ylimmälle sarjatasolle missään liigassa, Suomessa tai maailmassa💪🍾
 
Viestejä
1
Onneksi Kujansuu päätti pelastaa keskenkauden tilanteen Porissa😂 olisikohan porissakin jo aika herätä todellisuuteen ja antaa jonkun oikeen valmentajan vetää edes yksi kausi loppuun asti? Karhut kaatui siihen että hyvät yksilöt ei ollut missään kohtaa sarjaa joukkue ja maalivahti peli oli suorastaan luokattoman näköistä.
Onneksi olkoon Sipoolle liigapaikasta, ehdottomasti pelillisesti ansaitsi sen verrattuna karhuihin.
 
Viestejä
498
Grattis ÅIF! Huikea nousutarina ja kiva saada PK-seudulle yksi joukkue lisää. Mielenkiintoista seurata missä hallissa pelataan. Ilmainen vinkki: älkää ainakaan katsoko Länsi-Vantaan suuntaan 😬
 
Viestejä
1
Karhut pelasi täydellisesti ÅIF:n kannalta. Karhujen avauspelaaminen oli hidasta ja sekavaa eikä se onnistunut luomaan tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja ÅIF:n tiukkaa puolustusta vastaan. Karhujen valmennus epäonnistui totaalisesti taktisella puolella. Hatun nosto ÅIF:lle että jaksoivat puolustaa todella kurinalaisesti ja iskivät todella murhaavalla prosentilla maalipaikoistaan pallon pussiin. Vaikka ÅIF:n materiaali oli paljon heikompi, ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Onnittelut ÅIF:lle täältä Porista!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös