Pääkallo.fi

Kauden parhaat 2021-22

Viestejä
192
Ylijohtavalla ja Siltsulla on vuosien saatossa ollut sellainen mancrush Santtu Pohjoseen, että se on siinä ja siinä olisiko Kaltsia rankattu edes neljänneksi :) Omassa rankingissani ovat Toriseva ja Kaltiainen ykkönen ja kakkonen. Heidän jälkeensä tulevat Fälden ja Tuomala. Pidän Fäldeniä potentiaalisempana, mutta toki Tuomalalla on enemmän kokemusta. Torjuntateknisesti, sikäli kun siitä jotain ymmärrän, pidän Kaltsia kaikkein parhaimpana. Torisevalla on sitten toisaalta voittajan auraa ja onhan hän kiistatta ollut suuri osa Classicin dynastiaa. Mutta en usko, että Oilersin mahdollinen mestaruus jää Kaltsista kiinni.

Erilaisten listausten idea on tietenkin herättää keskustelua, eikä absoluuttista totuutta välttämättä edes ole. Minua närästää Kaltsin monissa arvioinneissa se, että häntä arvioidaan useasti tyyliin "onhan hän hyvä, mutta..." Varsinkin Torisevaa nyt, ja etenkin Kososta aiemmin, ja jonkun verran myös Tuomalaa arvioidaan vahvuudet edellä tyyliin "no sattuuhan niitä huonompia pelejä sinne tänne, mutta..." Tässä on sävyero. Kaikilla maalivahdeilla on vahvuuksia ja kehityskohteita, mutta minun perstuntumani ( vai lerstuntumani :cool: ) perusteella Kaltsia arvioidaan kehityskohteista lähtien ja muita huippumaalivahteja vahvuuksista lähtien.
Pääkallo on aina tasapuolinen arvioinneissaan paitsi silloin kun kysymys on Oilerssista tai sen pelaajista. Onko kysymys kateudesta tai omista taustoista? Näin on ollut jo kauan.
 
Viestejä
784
Pääkallo on aina tasapuolinen arvioinneissaan paitsi silloin kun kysymys on Oilerssista tai sen pelaajista. Onko kysymys kateudesta tai omista taustoista? Näin on ollut jo kauan.
Nyt on niin dadaistinen kommentti, ettei aukene yhtään. En muista kommentoineeni ainuttakaan Pääkallon arviointia "aina meitä sorsitaan"-näkökulmasta. Nytkään en puhu seurasta tai miesten edustusjoukkueesta mitään. Olen vain tässä yhdessä arvioinnissa eri mieltä. En oikein ymmärrä mitä sana kateus tässä yhteydessä edes tarkoittaa. Nämä Top-rankkaukset ovat pelkkää viihdettä. Ei niillä ole sinällään mitään merkitystä. Mutta halusin kuitenkin ottaa omalla panoksellani osaa keskusteluun.
 
Viestejä
106
Miesten F-liigan "toppien" top3-listaus on juuri se mitä moni varmaan ajatteli eli yleisön paluu otteluihin, ruudun tv-lähetykset ja studiot sekä Classicin kunnollinen haastaminen hienoissa välierä- ja finaalisarjoissa.
 
Viestejä
30
Miksi näissä valinnoissa korostuu aina kärkijoukkueet? Katsokaa esim. Roni Tuonosta. Welhoissa aivan huippukausia ja oli erittäin iso palanen siinä kokonaisuudessa että OLS pääsi pleijareihin. Joku taisi tuoda Ronin nimen esille mutta yleensä jää aika pimentoon. Jos Roni pelaisi samalla tasolla kuin nyt mutta olisi 4 huippujoukkueen rosterissa, saiksiko sellaista huomiota mitä ansaitsee. Näitä molareita on muitakin mutta jotenkin vain välierissä olleet huomioidaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös