Pääkallo.fi

Koovee 2019-20

Viestejä
123
Kooveen divaritaipaleen kanssa vähän ristiriitaiset fiilikset. Joukkuetta tullut aina seurattua kun oma poika siellä junnuissa pelannut (ei enää). Kooveella hyvinkin potentiaalinen joukkue tehdä nopea paluu liigaan, mutta...Koovee ei käytännössä kiinnosta oikein ketään muuta kun juuri sukulaisia jne. Peleissä ei käy väkeä ja joukkue Pirkanmaan alueella ehdottomasti Classicin ja KrP:n jaloissa. Divari olisi täysin oikea paikka kerätä vähän kiinnostusta, voittoja ja edes pientä hypeä. Väitän että jos nopea nousu tapahtuu, niin menestyvää liigatasoista joukkuetta Koovee ei kasaan saa vaan sama selviytymistaistelu tulee jatkumaan.

Kaikkea hyvää toivon, mutta divari vaikuttaisi omaan ajatusmaailmaan oikealta sarjatasolta.
 
Viestejä
123
Missä mättää tällä hetkellä? Turpaan alkanut taas tulemaan liigasta tuttuun tyyliin divarissakin. Rosteri kuitenkin sellainen että suoritustason voisi olettaa korkeampi olevan.
 
Viestejä
23
Missä mättää tällä hetkellä? Turpaan alkanut taas tulemaan liigasta tuttuun tyyliin divarissakin. Rosteri kuitenkin sellainen että suoritustason voisi olettaa korkeampi olevan.
Harvoinpa liigassa kontanneilla jengeillä ensimmäinen divarikausi on ollut ruusuilla tanssimista.
 
Viestejä
6,773
Rosteria minäkin ihmettelen. Miksi Koovee lähti Turkuun tuollaisella miehistöllä?
 
Viestejä
6,773
Ketäs sieltä nyt puuttu? Pelimiehiä🙄
No jos rosteri on 14+2, niin joko joukkueen materiaali on todella ohut tai sitten sieltä puuttui kentällinen pelaajia.
 
Viestejä
6,773
Hyvä kirjoitus, mukava nähdä näitä isompia katsauksia seurojen pidemmän aikavälin tilanteisiin.

Itselleni Kooveesta tulee mieleen nuo ensiluokkaiset videoinnit (oli ne maalikoosteita tai selostettuja pelejä) ja se valtava pettymys viime kevään finaaleissa, se oli varmaan 3. suurin pettymys omalla salibandykannattajaurallani. Areenalla on ollut aina mukava käydä, tälläkin kaudella kävin siellä jo kertaalleen.

Negatiivisena tulee mieleen myös ne pelipaidat, joiden ainoa pointti oli hävittää se tummankultainen numero siihen punaiseen pohjaan mahdollisimman tehokkaasti, siinä oli onnistuttu loistavasti. Tekstistä ei saanut mitään selvää. Lisäksi tuo viime kauden konttaus, miehistä B-poikiin kaikissa SM-sarjoissa jumbona. Steelers tekee tällä kaudella parhaansa laajentaakseen tempun vielä C1-poikiin asti, saapa nähdä onnistuvatko.
 
Viestejä
48
Artikkeli oli erittäin mielenkiintoinen. Pidemmän aikavälin taustojen raottaminen minkä tahansa seuran taustoilta on erittäin kiinnostavaa luettavaa. Vastaavia artikkeleita lukisin mielelläni lisää.

Tietynlainen ylimielisyys kuuluu joidenkin seurojen edustus- ja junnujoukkueiden tapaan toimia, eikä seura välttämättä puutu mitenkään asiaan, tai vaadi jäseniltään esim. vastustajan kunnioittamista. Minulle on Kooveesta piirtynyt kuva seurasta, jossa asiat haluataan hoitaa ilman erityisiä ylilyöntejä tai öykkäröintiä, kentällä ja sen ulkopuolella. Tarkoitetaanko värittömällä ja mauttomalla tällaisia asioita? Jos, niin eivät ole ehkä sittenkään kovin paha juttu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös