Pääkallo.fi

Kuka voittaa Classicin?

Viestejä
170
Classicilla on siis tällä hetkellä yli vuoden voittoputki. Pääasiassa Classicin vapaa pallollinen pelaaminen ja yksilöiden järkyttävä taitotaso, pitää huolen ettei Welhot tai Steelersit sitä tappioputkea tule ikinä katkaisemaan, ikinä ei voi saada riittävää taktista etua. Varsinkin kun Classicin pallollista peliä on hyvin hankala scoutata.
Poimin muutaman ottelun joissa yllätys voisi tapahtua:
2.10 Classic-Indians
Amatöörilajissa kotiotteluihin on huomattavasti vaikeampi valmistautua. Sen lisäksi Indiansilla on Mikko Laurikainen, joka on yksittäiseen otteluun paras tekemään taktiset valinnat. Indiansin suunnitelma varmaankin nojaisi 50% W karvauksessa ja huolellisissa pitkissä hyökkäyksissä.

31.10 Classic-Oilers
Oilers taitaa olla viimeisin Classicin voittanut joukkue. Oilers voi jopa lähteä tulitustaisteluun Classicin kanssa, siinä ei isoja kertoimia ole, mutta ehkäpä Oilers liigan toisiksi paras siinä.

17.11 TPS-Classic
TPS on aiemmin ollut varsinkin puolustusalueen puolustuspelin erikoisjoukkue, salaisuus on ollut hyvässä pallollisessa pelaamisessa, jolloin tasapaino ei petä. Tässäkin ottelussa oikeastaan näen inhorealistisen pallonpidon ja hyvän viimeistelyn ainoana mahdollisuutena.

Onhan tossa Classicilla Erää, Peliveljiä ja Happeetakin toki ennen joulua, mutta ei ne porukat pysty riittävän maltilliseen suunnitelmaan.
Minkä takia moni porukka muuten lähtee tuonne pelaamaan "omaa peliä" kun huomattu ettei sillä ainakaan pisteitä tule. Fiksuinta olisi todennäköisesti kääntää peliä pitkillä poikittaispalloilla ja rukoilla, että onnistuu. Joku bussin laittaminen parkkiin ja lentokone autopilotille, on hölmöintä mitä tehdä.
 
Viestejä
3,480
Monestihan nämä katkeaa sellaisessa pelissä, joissa niiden ei missään tapauksessa pitäisi katketa. Onko se sitten ylimielisyyttä vai mitä, en tiedä.
 
Viestejä
32
Amatöörilajissa kotiotteluihin on huomattavasti vaikeampi valmistautua.
Ottamatta sen enempää kantaa muihin spekulointeihin niin kovasti kiinnostaa tämä väite. Voitko vähän tarkentaa millä lailla on vaikeampaa valmistautua kotiotteluihin? :unsure:
 
Viestejä
641
Arkikotipeleihin valmistautuminen on siinä mielessä vaikeampaa, kun yleensä päivä ollaan töissä/koulussa ja sitä kautta valmistatuminen jää vähän vailinaiseksi. Arkivieraspeleihin taas mennään lähes samalla tavalla valmistautuen kuin viikonloppupeleihinkin pl. paikallispelit.

Tosin Classicissa kärkiukot ovat puoliammattilaisia, joten heille ei arkipelit niin hirveästi eroa viikonlopuista.
 
Viestejä
32
Arkikotipeleihin valmistautuminen on siinä mielessä vaikeampaa, kun yleensä päivä ollaan töissä/koulussa ja sitä kautta valmistatuminen jää vähän vailinaiseksi. Arkivieraspeleihin taas mennään lähes samalla tavalla valmistautuen kuin viikonloppupeleihinkin pl. paikallispelit.

Tosin Classicissa kärkiukot ovat puoliammattilaisia, joten heille ei arkipelit niin hirveästi eroa viikonlopuista.
En tiedä minkälaisia diilejä kaikilla liigaäijillä on mutta voisin veikata että aika moni, ellei jopa suurin osa, työssäkäyvistä käy työpaikalla pyörähtämässä myös arkipelipäivänä, oli sitten koti tai vieraspeli. Poislukien tietysti jos on tosi pitkä bussimatka edessä ettei edes ehdi käydä töissä mutta niitä ei taida arkipäivinä montaa kaudessa ollakaan...?
Tämän takia voisi olettaa olevan päinvastoin ku mitä sä väität, eli uskon että kotipeleihin on helpompi valmistautua koska silloin ei tarvitse vielä istua bussissa työpäivän jälkeen.
 
Viestejä
1,452
Voisko joku oikealla tiedolla heittää tähän asiaan faktaa kehiin? Valmentaja tai pelaaja liigasta? Se olsin entinen valmentaja, joka sveitsiin meni, ainakin kirjoitellut forumille. Mielenkiintoinen aihe, miten tää menee amatöörilajissa.
 
Viestejä
641
LASB:n popcastissa Kytöhonka ja Lötjönen ainakin sanailivat viime kaudella arkikotipelien haasteista vastaavilla argumenteilla. Ja siinäkin on ero, että käytkö pyörähtämässä aamupäivän töissä vai oletko kokopäivän töissä.
 
Viestejä
170
Tunnen pelaajia sekä organisaatioita pääsarjoista sekä ison budjetin, että pienen budjetin joukkueista. Isomman budjetin seuroissa voi olla top10 pelaajat joko ammattilaisia, seuralla töissä, opiskelijoita tai suojatyöpaikassa. Tällöin valmistauminen hyvällä tuurilla mahdollista jopa kotipeleihin. Vierasottelut on yleensä hoidettu hyvin ruokailuista ja kuljetusvälineistä lähtien nappiin.
Pienemmän budjetin seuroissa pyritään yleensä järjestämään yhteistyökumppanin kautta työpaikka, näitä voi bongailla vaikka laitamainoksista. Vierasotteluihin nyt vähän niinkuin pitää lähteä etukäteen, jolloin suojatyöpaikkaan on helppo sanoa, että soronoo.
Valmistautuessa ja peliin rauhoittuessa toi 3-4h etu vastustajaan voi olla aika merkittävä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös