Pääkallo.fi

Liigakarsintojen taisteluparina Karhut-ÅIF

Ensi kauden Salibandyliigassa pelaa...

  • Karhut

    Ääniä: 23 46.0%
  • ÅIF?

    Ääniä: 27 54.0%

  • Äänestäjiä
    50

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,260
Tässä ketjussa voi puida liigakarsintasarjaa.

Pe 5.4.2019 19:00 Karhut–ÅIF Porin UT
Su 7.4.2019 19:00 ÅIF–Karhut Sipoo Areena
Ti 9.4.2019 19:00 Karhut–ÅIF Porin UT
Pe 12.4.2019 19:00 ÅIF–Karhut Sipoo Areena (tarvittaessa)
La 13.4.2019 17:00 Karhut–ÅIF Porin UT (tarvittaessa)

VeikkausTV näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19
Jos ÅIF voittaa yhdenkin pelin, niin valmentajalle patsas pystyyn välittömästi.
En usko, että valmentajasta voitto riippuisi. Ei ole kyllä millään tavalla vakuuttanut ÅIF:n valmentaja kun kauden lähes kaikki pelit katsonut. Välillä aivan älyttömiä ratkaisuja. Hyvä esimerkki laittaa pleijareissa rankkaria vetämään kokematon nuori pelaaja joka istunut 5 peliä putkeen viltissä vaikka joukkueessa useampia pelaajia kenen en ole kertaakaan vielä nähnyt epäonnistuvan rankkarista.

Tämä siis toki vain yksi tilanne mutta tärkeässä paikassa. Kauden mittaan ollut paljon kyseenalaisia ratkaisuja mutta jää nähtäväksi kuinka käy tässä sarjassa!
 

R2.

Viestejä
23
Tästäkin saattaa tulla mielenkiintoinen sarja. Lähtökohtaisesti Åiffilta ei ole kukaan odottanut eikä varmati odota edelleenkää mitään. Karhut on hävityn karsintasarjan jälkeen odotellut 2 viikkoa että pääsee pelaamaan jotain jengiä vastaan Sipoosta.

Karhut: Joukkue on tänä vuonna voittanut 2 (kaksi) peliä. Toinen voitoista oli ryöstö Tampereelta kun Koovee kaatui 6-8 (5.1.) ja toinen oli ehkä hieman yllättäin helmikuun lopussa kun OLS jäi Porissa jalkoihin peräti 7-3. Tämä kuitenkin kertoo siitä että muita liigajoukkueita ollaan Porissa perässä ja paljon. Ja tästä päästään siihen että ero alaspäin Divariin ei välttämättä ole sekään suuri. Karhut toki ovat ennakkosuosikki tässä sarjassa, mutta tälläisen kauden jälkeen ei ole mitenkään itsestään selvää, että hommat hoituu karsinnoissa. Ei ole niin helppoa alkaa vain voittamaan kun ensiksi ottaa koko kauden pataan.

Åif: Kokeneita divariratsuja ja pari nuorempaa lupausta joista kirkkaimpana loistaa nuori 2002 syntynyt O. Sillanpää. Lisävuosilla tämä joukkue ei tästä enää parane, joten se on nyt tai ei koskaan. Haastatteluissa osa pelaajista ja valmennuksesta on suoraan sanonut että harjoittelu ei juurikaan nappaa ja Åiffissa on kiva pelata kun toiminta on sopivaa ja liigapaikkaa pelataan junioreille. Mitä sitä turhaan joka päivä harjoitteleman kun peli kulkee ja siitä todisteena Divarin hopeat! Sipoolaiset ovat mediassa paljon huudelleet lepopäivien perään ja nyt kun niitä on 1,5 viikkoa heille suotu, niin pelissä voi olla yllättävän suuri parannus. Taktisesti tuskin mitään "jytkyä" nähdään, mutta tuoreemmalla jalalla ja mielellä peliin päästessään ÅIF varmasti haastaa Karhut. Åif saatta jopa hyötyä ja varmasti hyötyykin siitä että heiltä ei kukaan ole odottanut eikä odota mitään. Tähän vielä ne Bussiläpät.

Veikkaus: Tässä sarjassa nähdään Game 5. ÅIF hakee Porista ekan, pitää kotona tokan ja sitten Karhut vaihtaa (taas) valmennusta ja voittaa 3 putkeen. Karhut säilyvät Salibandyliigassa voitoin 3-2.


Jos ÅIF voittaa yhdenkin pelin, niin valmentajalle patsas pystyyn välittömästi.
Ei nyt sentään. Korkeintaan sellanen rintakuva.
 
Viestejä
8
Tänään karhuilta todella surkeaa pelaamista. Pallo ei pysy hallinnassa, syöttöjä vastustajan lapaan ja puolustuksessa pahoja aukkoja. Onneksi Lepola on löytänyt peli vireen ja voitti ÅIFn 4-3
 
Viestejä
1,458
Huippuviihdettä veikkaustvllä. No ei vaan, ei tota voi katsoa. Kamera senkun heiluu sinne tänne eikä mitään kuvaa pelistä.
 
Viestejä
214
No en olisi kyllä millään uskonut.

Paljonkohan olisi saanut kertoimeksi kun ennen kauden alkua olisi lyönyt vetoa, että sekä Tiikerit että ÅIF nousee?
Enpä tiedä, mutta onhan tässä Karhuilla vielä hyvä sauma säilyä liigassa ja itse uskonkin, että säilyvät. Joka tapauksessa on hienoa, että sipoolaiset pystyvät haastamaan!
 
Viestejä
27
Olishan se hurjaa, jos pk-seudulta Oilers, Indians, ErVi, Tiikerit ja vielä Åif pelaisi liigassa. No mitä olen kuullut, niin kovassa nosteessa on ilmeisesti sipoolainen salibandy miesten puolella ja on tekemisen meininkiä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös