Pääkallo.fi

LNM 2020-2021

Viestejä
140
21-2 tukkaan OLS:lta ja olikohan 12-1 tappio jo pohjilla. Karvi vuotaa, mökin seinissä on reikiä. Pallolla ei näy kollektiivia ollenkaan, etenkään hyökkäyspäässä. Yksi tekee ja muut seisoo. Pallosta ei pidetty huolta, mikä näkyi jatkuvina vastahyökkäyksinä.

Liminka näytti ihan kakkosesta pelaamaan repastulta porukalta. Aijai, tosi kylmää kyytiä tiedossa ellei tekeminen kohennu pikaisesti. Työn sarkaa tosin riittää, jos ~ 80% pelistä on sekaisin...
Pelaajisto on mielestäni riittävällä tasolla Divariin, vaikka isoja lähtijöitä olikin paljon. En haluaisi nostaa tässä vaiheessa vielä tätä pöydälle, mutta: onko J. Karjalainen liian keltanokka vielä tälle tasolle?
 
Viestejä
36
Enemmän näyttäs siltä ettei kumpaankaan peliin LNM saanut kaikkia perusrosterin miehiä mukaan, syystä tai toisesta? OLS :lla oli kuten pitikin, ykköset kehässä, ja peli oli kuten yhdessä pelanneiden osalta pitikin, kohtuullisen valmista. En lähtis vielä LNM porukkaa hirveesti aliarvostaan, kunhan kaikki perusrosteriin kuuluvat ovat mukana. Mutta totta on tuo, että 2. divarin tasolta tulevilla on paljon tekemistä, että pysyvät pääsarjan vauhdissa. Keskialueella vain ei ole varaa menettää palloa jatkuvasti, 2 divarissa kerkee paikkaan, liiga joukkue rokottaa heti.
 
Viestejä
6
Pari pakkia (Kaitera ja Koistinen) taisi ainoastaan puuttua perusrosterista tänään. Muut puuttuvat pelaajat olivat käsittääkseni omia junnuja, joilla on sorvattu edariin soppari. En tunne Niittareiden junnuja niin hyvin, että olisiko niistä ollut apuja tänään ja millä kriteereillä ylipäätään junnuille on sopparit tarjottu?? Mutta tänään oli käsittääkseni lähetty tiivistetyllä kokoonpanolla ilman junnuja pelaan. Eli näitä kahta pakkia lukuunottamatta taisi olla paras rosteri kentällä. Ei kaikkea voi 2.divarista tulleiden piikkiin laittaa. Monta maalia omiin tuli junnuikäisen pakin virheistäkin, mutta niitä sattuu tässä vaiheessa kautta vielä. Näin meidän Oulunkin kannalta olisi hyvä, että Niittarit saisi pelin kulkeen ennen sarjan avausta.
 
Viestejä
42
Mitä eilen katoin peliä nii olihan se hirveää sähellystä niittareilta! Voi olla piiiiitkä kausi tulossa liminkalaisille😬 Koskahan Aki Karjalainen on peleillä?
 
Viestejä
866
Pari pakkia (Kaitera ja Koistinen) taisi ainoastaan puuttua perusrosterista tänään. Muut puuttuvat pelaajat olivat käsittääkseni omia junnuja, joilla on sorvattu edariin soppari. En tunne Niittareiden junnuja niin hyvin, että olisiko niistä ollut apuja tänään ja millä kriteereillä ylipäätään junnuille on sopparit tarjottu?? Mutta tänään oli käsittääkseni lähetty tiivistetyllä kokoonpanolla ilman junnuja pelaan.
Junnuista tulee varmaan se melkein kentällinen(Olisi tullut täysi kentällinen ilman Äijälän Sveitsiin lähtöä), jos mietitään LNM:n optimikokoonpanoa. A-junnut taitaa keskittyä ensi viikonlopun divarikarsintoihin, niin siksi he puuttuivat tuosta harkkapelistä.

Kyllähän LNM:llä voi olla vaikea kausi edessä. Karjalainen voi olla vielä pitkäänkin sivussa selän takia ja viime kauden joukkueesta on jäljellä enää rippeet.

Toki tuo 21-2 lopputulos selittyy paljolti myös LNM:n kapealla (varsinkin pakisto) rosterilla, joka väsähti ja sitä kautta luovutti, kun peli repsahti. Mutta jos parina viime kautena OLS ja LNM ovat pelanneet tiukkoja pelejä, niin nämä kaksi pelattua harkkapeliä ei ole antaneet kummallekaan joukkueelle oikein mitään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös