Pääkallo.fi

Maajoukkue U19

Viestejä
836
Näissä spekulaatioissa pitää muistaa että Suomi saisi jalkeille kakkosjoukkueenkin, joka pelaisi MM-kisoissa vähintään mitaleista, ehkä jopa kullasta. Edellisessä MM-ikäryhmässä (02-03) oli sama juttu.

On muuten aika huvittavaa kun nykyisessä miesten maajoukkueessa tuskaillaan rightilta laukovien huippuhyökkääjien puuttumista, niin 2000-luvulla syntyneiden ikäluokissa niitä on ihan älytön määrä. Tässä pieni otanta :
2000 Markus Salmi
2001 Riku Hakanen, Joakim Lund
2002 Jesper Silvonen, Matti Minkkinen, Jere Koistinen, Marius Suominen
2003 Tiitus Salokangas, Samuli Junnila.

Tämä sama pelipaikka on kivikovan kilpailun kohteena myös nykyisessä MM-kisoihin tähtäävässä ryhmässä. Maajoukkueleirille valittiin Joona Hokkanen, Luukas Hyvärinen, Aapo Kilpeläinen ja Miko Vaarimo. Ulkopuolelle jäi esimerkiksi sellaisia huipputalentteja kuin Juuso Suotula, Jussi Hakala, Lassi Koivisto ja Aatu Koivisto.

Otin vain yhden pelipaikan kilpailutilanteen esimerkkinä. Erittäin hyviä maajoukkueen ulkopuolelle jääviä pelaajia riittää yllin kyllin muillakin pelipaikoilla. Vaikkapa Pyry Makkonen.
 
Viestejä
222
Eiole todellista! Pitääkö tämä keskustelu käydä joka joukkueen ja ikäluokan kohdalta?!?!?
Jokaisessa joukkueessa on Päävalmentaja, apuvalmentajat, joukkueenjohtaja ja liuta muita joukkueeseen kuuluvia. Nämä valitsevat (valmennus tietenkin suurimpina päättäjinä) joukkueen, leirien, omien pelien ja muiden näyttöjen avulla sen joukkueen jonka näkevät olevan toimivin!!! Kalle hyvin listasi ylle aiempia jutuja... Voipi olla että ylhäällä heitetyille ei ole keväällä heidän vahvuuksien mukasita roolia, joten heidät on pudotettu joukkueesta.
Aivan turha nillittää valinnoista VARMASTI on jokainen potentiaalinen pelaaja valmennuksen mustassa kirjassa, mutta nyt ei vain valintaa tullut. Tossut kireämmälle ja lisänäyttöjä antamaan...
 
Viestejä
96
Pistetääs tännekin kysymys, maajoukkueaikataulun mukaan ensi viikolla olisi Puola. Onko mitään tietoja kokoonpanoista vai mennäänkö samoilla edelleen?
 
Viestejä
139
Jkl roolit vahtunu 06 Heiska ei enää joukkueessa ja 07 A, Knuuti uutena listoilla.
Vai liekkö taustalla muutakin, kun ei ole Heiska tainut olla parissa vikassa pelissä Happeen roterissa
 
Viestejä
836
Jkl roolit vahtunu 06 Heiska ei enää joukkueessa ja 07 A, Knuuti uutena listoilla.
Vai liekkö taustalla muutakin, kun ei ole Heiska tainut olla parissa vikassa pelissä Happeen roterissa
Heiskalla ilmeisesti jonkinlainen loukkaantuminen
Jos Heiska tervehtyy ajoissa, saattaa siis Jyväskylästä olla kisakoneeseen vahvasti tyrkyllä 2 vuotta ja 3 vuotta alaikäiset pelaajat jotka saavat pelata vielä seuraavissakin U19MM-kisoissa. Tämä ei taida olla kovinkaan tavallista. Tosin kilpailutilanne laituriosastolla on niin kovaa ettei välttämättä kumpikaan mahdu mukaan. Niin tai näin, kehityksen jatkuessa on U19MM-kisoihin 2025 mahdollista koota kivikova täysin jyväskyläläinen ykköskenttä Knuuti-Niemelä-Heiska. Paitsi että sekä Knuuti että Heiska taitavat molemmat olla OL.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös