Pääkallo.fi

Maajoukkue U19

SäbäSportti

* Hyvin toteutettu ja laadukas tapahtuma Eerikkilässä. YouTube lähetykset myös kiitettäviä: selostusta oli.. hidastuksia oli.. kuvakulmia oli..
* Kaikki kunnia Saksan U23 ryhmälle esiintymisestä, mutta toki kaikki kenties toivoivat tasaisempia otteluita.. maalierot kasvoivat "harmittavan" suuriksi..
* Mutta mistäpä sitten voisi saada sopivampia ja kovempia vastustajia Suomen U19 joukkueille- lähinnä tarkoitan vastustajia, jotka toisivat mukanaan enemmän kamppailua ja paineen alla pelaamista.. hmmm.. siinäpä pohtimista
* Jos positiivisesti/avarasti haluaisi miettiä ..niin miten olisi : Miesten divari joukkue, Suomen U23, Suomen U17, (ja toki itsestään selvästi Tsekki ja Ruotsi mutta ei niin helppoa ja halpaa järjestää..)
* Sitten tuli mieleen edellisessä U19 maajoukkueessa pelanneet 03 syntyneet, joista voisi kutsua " helposti" mainion "epävirallisen" sparrausjoukkueen Eerikkilään. Pääsisivät nekin pelimiehet vielä fiilistelemään maajoukkue tunnelmaa. Mutta nämä vain heittona.
* Jokatapuksessa viikonloppuna nähtiin paljon hyviä pelaajia molemmissa Suomen U19 joukkueissa. Laatu äijiä sanoisin, paljon taitoa.
 

yyz

Viestejä
618
Mitä väliä sillä on. Majussa pelaa parhaat ei väliä missä seurassa.
Sanoinko, että sillä on jotain väliä?
Kuten JarmoKuronen tuossa ylempänä mainitsikin niin "tänä vuonna näin".

Lähinnä on ollut mielenkiintoista katsella asiaa useamman vuoden otannalla ja huomata miten eri maantieteellisten alueiden voimasuhteet vaihtelevat eri ikäluokissa/vuosina.
 
Viestejä
244
Ihan kamalaa paskaa kattoa tollasta tuomarityöskentelyä. Tosi hieno matsi muuten mutta pelin edetessä kaikki taitoelementit katoaa kun saa vaan työntää selästä ja roikkua ja repiä, ja ennen kaikkea tota helvetin työntämistä ja runnomista ilman jäähyjä ja harvoin ees vaparia. Kaiken huippu kun dumari kattoo 5m päästä kun ruotsalainen painaa kantista suoraan lavan suomalaista nenään ja ei jumalauta mitään. Hetken keskustelun jälkeen 2min sitten toisen tuomarin toimesta.

Mä oon aina sanomassa muille, et turha valittaa tuomareista ja ihan ok ne vetää jne, mut nyt oli oikeesti aika käsittämättömän heikko suoritus. Koko matsin paska maku suussa vaikka peli hienoa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös