Pääkallo.fi

Miesten 2.divisioona, Savo-Karjala

Viestejä
2
Pääkallo povasi kärkeen tutun nelikon, mutta vähän vaikutti siltä, että ennakko oli kirjoitettu vanhoilla pohjilla ja korkeintaan siirtolistaa katselemalla. Ohessa varovaista spekulaatiota.

Kärkikolmikko

LeBa
Ovi kävi tiuhaan ja parin viime kauden runkomiehien mukana hävisi rutkasti tehoja ja juonikkuutta. Uudet miehet kuitenkin kovia tekijöitä ja huhujen mukaan Kontiolahdella on taas vaatimustasoa nostettu treenaamisen suhteen. Tuskin niin dominoiva kuin viime talvena, mutta vaikea nähdä ketään kovemmaksi. Karsintakaaviossa oli viimeksi huonoa tuuria, miten käynee nyt.

Apassit
Taas vuoden vanhempi runko, mutta alueen yleinen taso laskussa, joten kärkisijat taas haarukassa. Nilsiän parketti on julma paikka vieraille.

VehVe
Eväitä olisi joka vuosi parempaan, hyötyisi jos pääsisi kotipeleissäänkin parempiin puitteisiin isolle kentälle. Kamppailee Apassien kanssa kotiedusta.

Viimeisestä pleijaripaikasta taistelijat

LeBa KCK
Halutessaan pystyisi haastamaan kärkiporukat illasta toiseen. Mukavuusalueella pelailu tuo tasaisesti yllättäviä tappioita, taistelee kuitenkin viimeisestä pleijaripaikasta.

Pisaba
Pudotuspelien kesto-osallistujalle povailtu vaikeaa kautta. Kapea rosteri, konttasi jo cupissa. Elää ykkösketjusta ja kotisalista raavituista pisteitä.


Welhot Akatemia
Tylypahkan junnut väläyttelivät viime kaudella, mutta kun farmiraja meni säppiin, niin esitykset tasaantuivat. Voi kuitenkin olla pienoinen musta hevonen.

Ynnä muut

KiPa-90
Etukenttämies Partanen siirtyi Imatralle, pystyykö jatkamaan kakkoslajissaan? Jos ei, niin vaikeaa tulee. Niskanen taistelee toki viimeiseen hengenvetoon

Josba Akatemia
LeBa vei kärkimiehet, huhujen mukaan pelaajia todella vähän. Farmisoppari auttaa alkukaudesta, mutta sen jälkeen koittaa synkät ajat.

VarTa
Puitteet saatu kuntoon, mutta esitykset kentällä vuodesta toiseen yhtä laimeita. Cup ei juuri muutosta lupaillut.

Kaavin Kaiku
Kaavilta on tehty nyt kaksi kertaa ranskalainen visiitti, kolmas kerta toden sanoo? Sopivalla ristiinpelaamisella voi jopa tapella suorasta säilymisestä.
 
Viestejä
8
Joukkueen rakentaminen vedetty kyllä vihkoon huolella tuon akatemia joukkueen suhteen, osittain johtunee valmennusportaasta joista kuulemani mukaan kaikki ei niin perusta.

Joukkueessa positiivista ollut lähinnä junioriosasto, parhaimmistoon parin näkemäni perusteella kuuluu pari vasta 14v c-junnua joista yksi nakuttanut iästään huolimatta pakin tontilta miehekkäät 2+12 kymmeneen peliin.
 
Viestejä
252
Joukkueessa positiivista ollut lähinnä junioriosasto, parhaimmistoon parin näkemäni perusteella kuuluu pari vasta 14v c-junnua joista yksi nakuttanut iästään huolimatta pakin tontilta miehekkäät 2+12 kymmeneen peliin.
Varmaan kaikille on selvää, että siellä on ketjullinen pelaajia, jotka ei vaan kakkosessa pärjää.
Mutta karjalaisittain isossa seurassa jo tuollaiset mainitsemasi asiat on ihan riittävä syy sinne kakkoseen. Vaikka kausi joukkueena on ollut vaikea, on siinä jokunen nuori pelaaja saanut mahdollisuuden kehittyä ensi kaudeksi kohti ykkösjoukkuetta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös