Pääkallo.fi

Miesten 3-Divisioona Pohjanmaa

#1
Tämä viestiketju tulee pysymään lyhyehkönä johtuen kiistattomasta faktatietoudestani, joten siis lyhyesti ja ytimekkäästi:

Amerikaarto ja Jeppis dominoi, muut ihan paperia.

-Asiantuntija
 
#2
Kiva sarkastinen avaus tälle ketjulle. Sanoisin kuitenkin että, melko ympäripyöreä on tämä lohko. Jeppiksen nousua tässä on odoteltu jo melko pitkään, mutta turhaan. Amerikaarrossa ansioituneet veteraanit höntsää, tuskin nousua havittelevat. Alajärvi halajaa ylös ja Speve voisi varmaan voittaa heittämällä koko roskan, niin halutessaan. Munakka, PaSu ja Repi taitavat olla heittopusseja.
 
#3
Amerikaarto nimenomaan havittelee nousua, eikä pelkästään kaukalossa. Huomenna mennään taas, käykää verkkosivuilla https://sbamerikaarto.wixsite.com/koti katsomassa kuinka lataan ylivoimasesti foorumin luotettavimmat faktat tiskiin ennakkojen ja raporttikommenttien muodossa. Löytyy sieltä myös juonipaljastus, mikä kertoo sen miten käy Munakan, PaSun ja RePin lopullisessa taulukossa.
 
#4
Alajärvi otti piikkipaikan joulutauoksi, mutta vieläkin useampi joukkue omaa mahdollisuudet nousuun. Munakka ja Pasu tappelevat suoraa putoamista vastaan, Jalas ja NJ parivaljakosta toinen pääsee kuiville. Veikkaan että Alajärvi nousee ja Speve karsii noususta. Amerikaarto ja Jeppis jäävät nuolemaan näppejään.
 
#5
Viimeiseen turnaukseen mennään Speven johdossa, pisteen välein Alajärvi ja Jeppis. Spevellä vastassa Pasu ja Amerikaarto, Alajärvellä ja Jeppiksellä vielä keskinäinen ottelu jäljellä.
Alajärvi ei kyennyt voittamaan Speveä, joka ei kyennyt voittamaan Jeppistä, joka ei vielä ole kyennyt voittamaan Alajärveä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.