Pääkallo.fi

Miesten 4 div. Lohko 24 pohjois-suomi - ennakkosuosikit?

Viestejä
2
Nostan Lumijoen ylpeyden, SS Kanuunan, tämän lohkon kiistattomaksi ennakkosuosikiksi. Viidakkorumpu kertoo joukkueen harjoitelleen kesän ja syksyn ajan 6-8/krt viikossa monipuolisesti sekä fysiikkaa että lajia ammattivalmentajien johdolla. Kanuunan timanttisen vahvaksi hiottu pelisysteemi sekä armoton kurinalaisuus nostavat joukkueen aivan omiin sfääreihinsä. Kirsikkana kakun päällä säkenöivät ylemmiltä sarjatasoilta saapuneet vahvistukset, joilta on lupa odottaa tulevalla kaudella naurettavan paljon.
 
Viestejä
9
Kanuuna tulee kävelemään kolmoseen jos asiat menevät kohdalleen. Pelilliset asiat ovat kunnossa, mutta muut asiat ovat kysymysmerkki. Seuran pääjehu Keinäsen hermot eivät nimittäin kestä yli 1,5:ttä kauden aikana salibandykentillä pidettyä kissanäyttelyä. Pystyvätkö kisumirrit ottamaan Keinäsestä henkisen yliotteen?
 
Viestejä
5
Ennakko värväysten perusteella SS Uleå vaikuttaa vahvimmalta. Mustia kaakkeja jotka lähtevät loppukaarteessa vielä mukaan nousulaukalle. Ovat kenties Tempo, Ärjy ja aina arvaamaton SS Kanuuna, valtavan vastustajista olevan videoarsenaalin turvin. Eikä sovi unohtaa Hirvareitakaan, jotka ovat aina yllätysvalmiita.
 
Viestejä
9
Nyt on kausi saatu käyntiin ja puhtaalla pelillä kautta jatkavat Sc Lääderi ja SS Kanuuna. Kärkeen veikatuista porukoista Ss Uleå otti kuokkaan Tempolta ja Ärjy hävisi Läädereille.
Tyrnävän turnauksen perusteella Tempo tulee hyvällä liikkeellä ja tiukalla puolustuspelillä olemaan korkealla kevään sarjataulukossa. Kanuuna oli odotetun vahva ja puheet vahvistuksista eivät olleet mitään höpöpuhetta.
Seuraavat pelit kertovat vielä lisää voimasuhteista, kun pelataan useampi keskinäinen matsi ”kovien” joukkueiden kesken, mm. Kanuuna-Uleå, Hirvarit- Tempo ja Kanuuna-Hirvarit. Lääderin todellinen taso jää vielä testaamatta, kun pelaavat Kajaanissa ennakoon heikompia vastaan.
 
Viestejä
650
Lääderi voitti Hirvarit ja Ärjyn, joten eiköhän joukkue ainakin parempaa keskikastia ole tässä sarjassa :)

Mukavan tasainen sarja tulossa ainakin näin ekojen pelien perusteella. Kanuuna oli eilen Tyrnävällä vakuuttava, mutta ei heilläkään mikään voittamaton nippu ole.
 
Viestejä
1
Tulosveikkauksia lauantaille:

Tempo-Typs II 9-2 (Nuorten poikien jalat ovat liikaa tyrnävän pappaosastolle)

SS Uleå- SS Kanuuna 5-6 (manageri keinänen näyttää koonneen ympärilleen sarjan vaarallisimman viisikon. Ei ihme vaikka veepeen pistetehtailu saisi jatkoa)

Hirvarit- Tempo 5-7

Typs II - SS Uleå 3-10

SS Kanuuna-Hirvarit 10-3
 
Viestejä
3
Kanuuna tosiaan vaikuttaa vaaralliselta ja kuulopuheiden mukaan nousu kolmoseen siintää kirkkaana mielessä, mutta riittääkö kokoonpanossa laajuutta vai onko liiaksi tehoketjunsa varassa? Manageri Keinänen on riehunut kesällä siirtomarkkinoilla ja saanut uitettua seuran katiskaan muutaman todellisen vonkaleen. Povaan kanuunalle menestyksekästä kautta. Uleå ja Tempo seuraavat heti kanuunan vanavedessä ja ovat valmiina survomaan omat lapansa keskelle nousutaisteluita. Lauantai Uleå-Kanuuna matsi on todella tärkeä kamppailu ja tulee näyttämään suuntaa kärjen osalta koko kaudelle
 
Viestejä
2
Tässäpä meikäläisen näkemys:

TYPS II - PYPS: Häntäpään tiukassa kamppailussa voi käydä ihan miten vain, mutta povaan 5-6-voittoa pyhäntäläisille.

SS Uleå - SC Lääderi: Uleå on mielestäni hienoinen ennakkosuosikki. Tiukkaa tulee silti tästäkin. 5-7 Uleålle.

PYPS - Hirvarit: Hirvareiden tehokaksikko on liikaa PYPSille. 4-8.

SC Lääderi - TYPS II: Tämä tuntuu aika selkeältä, Lääderi vie 10-3.

Hirvarit - SS Uleå: Veikkaan Uleålle täyttä pistepottia turnauksesta, heidän rosterinsa laatu ja leveys on liikaa Hirvareille. 4-10

Papas III - Tempo Kajaanin kokeneiden kettujen jalka ei riitä nuorta Tempoa vastaan. 3-6.

SS Kanuuna - FBC Partyboys: Viime turnauksessa melko kapealla rosterilla operoinut PB jää Kanuunan jalkoihin lukemin 10-2.

Tempo - Kainuun Ärjy: Hyvä tasainen vääntö, joka päättyy pistejakoon lukemin 6-6.

FBC Partyboys - Papas III: Papas ryhdistäytyy kotiareenallaan ja ottaa 3-7-voiton.

Kainuun Ärjy - SS Kanuuna: Hyvät väännöt saadaan tässäkin aikaiseksi. Veikkaan kuitenkin, että Kanuuna ottaa pisteet. 4-6.
 
Viestejä
18
Onko kellään arviota miksi Louhimaan Lauri pelaa edelleen nelosta vaikka miehellä on kultainen lapa ja nakkaa kaudella kuin kaudella, joukkueessa kuin joukkueessa, ainakin sata häkkiä? Luulis olevan peliaikaa tarjolla ylempänäkin?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös