Pääkallo.fi

Miesten 4.Divisioona, Etelä-Suomi

Viestejä
26
Tässä ketjussa keskustellaan Etelä-Suomen 4.divisioonan peleistä ja lohkoista. Mielellään kuulee kaikista lohkoista mielipiteitä ja kommentteja. Loin kaikille lohkoille vain yhden ketjun, jolloin saadaan kaikki saman keskustelun alle. Jokaisesta kahdeksasta lohkosta tuskin kannattaa omaa aihetta tehdä, sillä tuskin keskusteltavaa jokaisesta lohkosta riittää omaan viestiketjuunsa.

Joukkueet lohkoissa:

1. Lohko
Espoonlahden Salama
Floorball Hazards
Tigga
Esbo Bay Lightning FB
Huuru
Red Stars
SB Karjalan Pojat
Toukolan Teräs
Porski
Norra Tenala HF

2. Lohko
Esport Oilers II
FLOB
SK Jyräys
BK-Bärs
Hesan Kukot
Karjalan Hurjat
SK General
SC Sähly-90
Porkkalan Reipas
LoSB II

3. Lohko
Pandat II
Urheiluseura Ranko
EräViikingit II
Majurit
Pauhu
Sairas Veto
Veijarit-86
Virkkalan Tarmo
Pusulan Urheilijat -58
Mallas Stars

4. Lohko
Elbowings
LoL
FC KontU
Karvakädet
SBS Panthers
Toukolan Teräs II
Sipa
HoHi
Morning Glory
Tiikerit III

5. Lohko
AC Bohemia
FCK Salibandy
MSS
SBS Botnia
VKTP II
Derius
KelA
JVP
Lännenmiehet
HuHa

6. Lohko
Bad Company
Pitskun Sportti
SC Cafe
Uglyducks
Chiefs
JäSen
HePa
AC 68
Greasers
SCW

7.Lohko
HIFK Red
LaPa II
PaaPo
Säbävelhot
TNT
HaKu
KaPa-90
FC Myyrä
Pirates
HC Löyly

8. Lohko
KGP
Fysio Fox
SBC Eberle
SC Kings
M-Team III
ON7
SBK
NePa
PSS II
MaKi
 
Viestejä
141
Ykköslohkossa lienee tiedossa varsin sähköiset matsit Espoon herruudesta kun Espoonlahdesta tulee salamoita kaksin kappalein.
 
Viestejä
26
Ykköslohkossa lienee tiedossa varsin sähköiset matsit Espoon herruudesta kun Espoonlahdesta tulee salamoita kaksin kappalein.
En edes huomannut kyseistä hauskaa sattumaa joukkueita kirjatessani. Piti ihan tarkistaa olinko kirjoittanut kahdella eri tavalla saman seuran joukkueet, mutta pitihän tuo paikkansa.

Huhuketjuista ja siirroista huomasin että lohko 4:ssa on ainakin pari kovemman kaliiberin pelimiestä tälle tasolle, kun LoL on hankkinut riveihinsä maailmanmestari Tommi Aron, ja Morning Glory näyttäisi huhujen ja siirtolistan mukaan saanen M-Teamista Sampo Laukkalan.

Onko muita nimekkäitä/"nimekkäitä" siirtoja porukalla tiedossa tälle tasolle?
 
Viestejä
141
No pistepörssin voitto menee ykköslohkoon. Porskin #47 on kuulemma 100 pinnan kunnossa. Kantti potkii kovempaa kuin hevonen rodeossa. Lisäksi pelinrakentaminen on sen luokan taidetta, että sitä kun saisi filmille, niin se kelpaisi Kiasmaan.
 
Viestejä
2
Viikonloppuna seurattu 6. lohkon pelejä näytti ainakin HePan peli kulki erittäin mallikkaasti. Samoin Ugyducksin peli näytti hyvältä. Näyttäisi mielestäni noita pelejä seuranneena olevan suurimmat haastajat Bad Companylle. Muiden peli näytti ainakin tuolla huomattavasti kankeammalta.
 
Viestejä
26
Syksy on pelattu ja kausi puolivälissä. Tällä hetkellä suorassa nousussa on kiinni seuraavat joukkueet: Red Stars, PoRe, Veijarit, Morning Glory, Lännenmiehet, Greasers, Pirates ja SC Kings. Ainoa joukkue enää puhtaalla pelillä on PoRe, muilla sarjakärjillä on pistemenetyksiä joko yhdestä tai useammasta ottelusta. Eniten maaleja kaikista joukkueista on toistaiseksi iskenyt 4. lohkon Morning Glory (76) ja vähiten maaleja päästänyt 7. lohkon Pirates (17). Nelosdivarin kovimmat pistenikkarit tulevat lohkoista 3. ja 4, kun Veijareiden Ville Tolvanen on iskenyt 35 (23+12) pistettä, samoin kuin ToTe II:n Janne-Vesa Vuorinen (22+13)

Ketkä tulevat säilyttämään paikkansa sarjakärjessä ja ketkä nousevat keväällä esiin?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös