Pääkallo.fi

Miesten F-liigan avauskierros (19.9.)

Viestejä
261
Sunnuntai 19.9.
Klo 17:00 Classic – Happee, Ideapark Bläk Boks Ruudun studiolähetys
Klo 17:00 Karhut – EräViikingit, Porin UT Ruutu
Klo 17:00 Nokian KrP – Jymy, Raholan lk Ruutu
Klo 17:00 SPV – LASB, Seinäjoen Urheilutalo Ruutu
Klo 17:00 Steelers – OLS, Loimua Areena Ruutu
Klo 17:00 Tiikerit – Indians, Trio Sport Center Ruutu
Klo 17:00 TPS – Oilers, Kupittaan ph Ruutu
 
Viestejä
112
Porissa jotain ikävää tapahtunut, ottelu keskeytetty ”hetkellisesti”
MV Sipilä loukkaantui, taisi olla Ahola puolittain läpi ja osui Sipilän pään seutuville polvella/jalalla. Olivat taluttamassa pois mutta jalat pettivät alta (taju meni?) niin ilmeisesti odottivat ambulanssia. Ikävän näköinen tilanne, toivottavasti ei kovin pahasti käynyt.

Edit. Propsit fanikameran kuvaajalle, heti kun kävi selväksi että ikävemmin kävi niin kuva siirtyi pois Ervin maalilta.
 
Viestejä
1,149
Puuh. Heikko kauden aloitus TPS:ltä jälleen kerran, turpaan tuli Oilersilta ja kovaa. Jos pelissä on näin paljon tilanteenvaihtoja ja ns. kaaosta, niin Oilers vie nämä sata kertaa sadasta. Selkeästi Oilersin näköinen peli.

Oilers sai hyödynnettyä myös TPS:n tulijoiden virheitä. Jere Niemelä ja Eero Kuutsa maksoi kalliita oppirahoja. Eikä siinä mitään, nehän pitää maksaa. Mutta niitä ei saa laitella osamaksuna pitkin kautta, vaan tästä pitää ottaa data haltuun ja olla heti seuraavassa pelissä viisaampi. En tiedä missä Olli Laine ja Toni Salminen oli? Tärkeitä palasia puuttui pakistosta.

Paljon negaa voisi jakaa mustavalkoisille tästä pelistä, mutta vähän posiakin. Aleksi Ahokkaalta hieno sisääntulo ja tärkeä maali! Iso TPS-sydän Joonas Koskinen nähtiin kentällä loukkaantumisten jäljiltä todella pitkästä aikaa. 🖤

Lähdetään tästä parantamaan. TPS nostaa kannua keväällä. 💪

Edit. Jere Niemelästä pitää jatkaa vielä sen verran, että siinä on todella suuren potentiaalin kaveri. Hienojakin suorituksia löytyi pelistä useita. Kuin Erik Stårgords, mutta nuorempi ja monipuolisempi. Tästä pelurista kuullaan vielä paljon.
 

Säbantteri

SPV - LASB 7-4 (2-1, 4-1, 1-2). Lopulta hyvinkin ennakkoon odotetunlainen ottelu. Ensimmäinen erä tasainen, SPV pelillisesti hiukan niskan päällä vaikka onnistuikin sössimään 4 minuutin ylivoiman antamalla Lasbille avausmaalin, osumatta itse lainkaan. No tasakentällisin osuivat kahdesti. Kakkoserä oli täysin SPV:n ja erän puolivälissä LASB turvautui jo aikalisän 5-1 tilanteessa. Kolmannessa erässä sitten SPV passivoitui täydellisesti ja antoi pelin ohjat vierasjoukkueelle. SPV:n kolmonen oli tänään pirteällä pelipäällä, Konsta Haukkalan johdolla. Rasmus Hasu oli myös hyvä kuten yleensä tapaa olla, samoin Pohjonen toisessa päässä. Lisäksi SPV onnistui osumaan 5-6 kertaa tolppaan, kerran jopa maalin ollessa tyhjillään. Tärkeät kolme pistettä jäi odotetusti Seinäjoelle.
 
Viestejä
982
Aikamoinen pettymys oli Tepsin esitys tänään. Odotin paljon tiukempaa ottelua. Stenfors 0+0 ja -7… R.Kainulainen puolestaan aika hurjalla pelipäällä 3 maalia ja teholukema +6. Selvät lukemat vaikka ei Oilersin ykkösenkään yhteispeli ihan kohdallaan ollut. Markkolalla aika hakemista ja J. Kainulainen veteli varmaan tusinan verran täyteen päätypressuihin.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Indians
18.30
1.624.803.80
Classic - Nokian KrP
30.3 17.30
1.764.703.30
F-liigakarsinta M
1X2
1X2
EräViikingit - Tiikerit
18.30
1.535.204.00
M-Team - FBC Turku
30.3 15.30
2.164.552.42
Näytä kaikki
>
Viestejä
7,838
Surkeat katsojamäärät

Ai sinne olisi saanut mennä paikan päällekin katsomaan?

No, täytyy pohtia, josko sitä seuraavan Oilersin pelin katsoisi jostain, nyt tarkistin vain tuloksen ottelun jälkeen.
 
Viestejä
397
TPS alkaa olla kyllä aika pahasti Oilersin taskussa. Oli kyllä surkea kotijoukkue tänään ykköstähtiensä johdolla - varsinkin Stenfors ja Kailiala aivan yössä, eikä Fäldenkään oikein vakuuttanut. Hoikkanen ja Hautaniemi jaksavat vääntää kulmissa, mutta muuten on kyllä kesyä Tepsin hyökkäyspeli.

Oilers sen sijaan pirteällä pelipäällä ja tehoja kiitettävästi monelle eri pelaajalle. Jokunen poissaolo Oilersillakin (ainakin H. Iiskola ja Pfitzner, jos edes on jatkamassa uraansa), mutta tulijoista Lamminen ja Ailio näyttävät kyllä vahvistuksilta. Tuosta on hyvä jatkaa ensi viikolla katsomaan mihin Classicia vastaan riittää.

Kausi toki vasta alussa ja eiköhän molemmat jengit paranna tästä pikkuhiljaa. Vaikeaa oli näköjään myös Krp:llä ja ilman Astalaa pelanneella Indiansilla selviä altavastaajia vastaan.
 
Viestejä
982
Nämä näkemykset on aina mielenkiintoisia.
Oli pakko katsoa laukaisukarttaa.
J. Kainulainen neljä laukausta, kaksi maalia, yksi torjuttu ja yksi ohi.

Jompi kumpi on katsellut mihin sattuu, Pro Stick tai laukaisukartan pitäjä.
Laukaisukartan pitäjä. Et tainnut itse nähdä peliä? Heikolle sihdille naureskeli sekä selostajat ja itse Kainulainen, ennen kuin alkoi osumaan.
 

Mahoney

Ervin pelistä sen verran, että ihan ok kauden avaus. Sillanpää näyttää ihan eri jätkältä kuin viime kaudella. Paikkoja oli pistää enemmänkin häkkejä. Puolustus ei ihan tikissä vielä. Hyökkäys pelissä näkyy ihan eri otetta kuin viime kaudella. Karhut kyllä takoi 2 ekassa erässä todella kovalla prosentilla maaleja suhteessa tilanteisiin. Vaikea peli Sipilälle ja karsea päätös. Itse tilanteesta eos, kun ei näytetty hidastusta. Ei näyttänyt alkuun pahalta.

Muita pelejä katsoin jonkun verran. Tps oli heikko, oilers hyvä. SPV rutiinilla, Lasb melko sekavaa tekemistä. KrP ja Jymy pelin aikana jo nukuin😁, katoin niin pienen pätkän etten sano mitään
 

Mahoney

Laukaisukartan pitäjä. Et tainnut itse nähdä peliä? Heikolle sihdille naureskeli sekä selostajat ja itse Kainulainen, ennen kuin alkoi osumaan.
Melko huumoritilastoja nämä. Ei mitään järkeä edes tehdä, jos eivät viitsi edes yrittää! Justus latoi melkein yhteen vaihtoon ton 4 vetoa😀. Tossa on kyllä se ero huippuäijän ja perus pelaajan välillä, Justus painaa kuitenkin pari maalia. Perusjätkä ois ihan täysin myynyt maansa, kun alku pelissä ei osu edes päätylautaan😅
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Indians
18.30
1.624.803.80
Classic - Nokian KrP
30.3 17.30
1.764.703.30
F-liigakarsinta M
1X2
1X2
EräViikingit - Tiikerit
18.30
1.535.204.00
M-Team - FBC Turku
30.3 15.30
2.164.552.42
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös