Pääkallo.fi

Miesten F-liigan finaalisarja Nokian KrP-TPS

Viestejä
268
Nyt on onneksi saatu taustahöpinät pois alta, ja kohta tärähtää taas. Toivotaan että loppu sarja päästään keskittymään pelaamiseen ja seuraamiseen!
 
Viestejä
838
Nyt on onneksi saatu taustahöpinät pois alta, ja kohta tärähtää taas. Toivotaan että loppu sarja päästään keskittymään pelaamiseen ja seuraamiseen!
Se olisi tylsää… tavallaan, mutta Lötjösen & co horinoita lyijyttämisestä yms. jargonia en kyllä jaksa kuunnella!
Toivottavasti saadaan kunnon trilleristä nauttia!
 
Viestejä
90
Streamin laadussa paljon parannettavaa. Kuvaaja myöhässä, ohjaaja näyttää jotain kulmatilannetta, kun tulee maali.
Ennen kuin kukaan sanoo, että parasta tässä yritetään niin ymmärrän. Ilmeisesti kameroita ei pysty paremmin sijoittelemaan teurastamolle.
 
Viestejä
176
Mitä siinä Turun vesijohtovedessä on? Kun noin kiukkuiseksi tullaan että tallotaan maassa olevan jalan päälle.
 
Viestejä
71
Hieno peli KRP:ltä. Tepsillä kaatui peli mussuttamiseen. Ei ollut eka kerta tällä kaudella kun tepsille tehdään maaleja vapareista kun pelaajat mussuttaa tuomareille. Miks näistä saadaan näin hiton sekamelskaa koko pelsitä jopa katsojille. Koko ajan joku makaa maassa tai pidellään kasvoja. Tuntuu ettei ihan tuomareilla pysy käsissä nää matsit. Hyvä matsi muuten.
 
Viestejä
4
Täytyy sanoa, että on hyvin erikoista muita lajeja enemmän seuranneena päästä jyvälle sählyn tämän hetkisestä sääntölinjasta. Tuomarilinjasta, myös, mutta kun ylipäätään on mielestäni niin vaikeaa ylipäätään ymmärtää mikä se linja on "virallisestikaan". Tokikin, boksit "toistuvasta väärästä pelityylistä" jne. ovat omiaan tässä lajissa - eikä tietysti linjaa tai sääntöjä voi verrata yleisesti muihin pallolulajeihin, jossa kontaktia sallitaan. Mielestäni tämä kielii enemmän turhautumisesta, joka ikävän usein johtaa ylilyönteihin. Salibandyssä ei kuitenkaan ehkä löydy samanlaista "pelkoa" (en tiedä onko oikea sana) kuten jääkiekossa/jalkapallossa, jossa oikeasti "käyttäytymällä" ärsyttävästi, sinut voidaan puhtaastikin kolata ja antaa "muikkari". Toki Salibandyssäkin tämä siis mahdollista, mutta ehkä ei niin helposti tai useasti toteuttavissa kuten jääkiekossa.

Jääkiekon Liigassahan ollaan oltu erittäinkin paljon otsikoissa ja helisemässä päähän kohdistuneiden iskujen myötä, ja se toki taitaa jollain tapaa ikävä kyllä kuulua lajiin kuin lajiin (kurinpidollisesti) koska pelaajien tilannevauhti vain kasvaa.
Kovin paljoa ylilyöntejä en ole salibandyssä nähnyt, mutta kovasti kummaksun, miten paljon Suomen parhaassa salibandyliigassa valitetaan tuomareille, huudetaan kanssa pelaajille ja penkillä istuvien pelaajienkin reaktiot ovat kyllä välillä aikamoisia.
Olen aidosti hämilläni, mitä tarpeetonta ja turhaa tämän kontaktin jälkeen tapahtuu? Pitääkö salibandykentillä jotenkin yrittää teeskennellä ettei sattunut, kun reilusti isompi pelaaja tulee vastaan kyynärpään kanssa joka osuu kaulan ja posken seutuville?

Tämä varmasti ikuisuuskysymyksiä, mutta reilusti isomman pelaajan ei myöskään tule koskaan "kärsiä" - ja "pienemmällä" pelaajalla tulisi olla aina vastuu myös vastaanottavana pelaajana. En nyt puhu edes tästä tilanteesta, mutta yleisesti ottaen lyhyemmällä kaverilla päässä ikävä kyllä kolisee hieman useammin.

No siis sääntöjen mukaan taklaaminen on kiellettyä. Ja silloin on aika mahdotonta siirtää vastuuta taklattavalle tällaisissa tilanteissa. Ja tiedän ettei pitkään aikaan olla menty sääntökirjan mukaan.

Vesterinen ja Krumins juoksevat toisiaan päin, Krumins ottaa tukea/pehmentää osumaa ottamalla tukea Vesterisen olkapäästä ja Vesterisen lento alkaa jo ennen osumaa. Sen jälkeen pidellään päätä ja filmataan minkä keritään. Ihme ettei teatterikorkean pääsykoelautakunta ole jo käynyt kaverin ovella. Huhhuh

Nämä kaksi ylläolevaa lainausta mielestäni kuvaavat hyvin jollain tapaa nykyistä linjaa ja tilannetta. Jos täällä turhaudutaan, mitähän se mahtaa olla kentällä. Myönnettäköön se, että on ikävää, jos teatraalisuudesta palkitaan -> Loukkaannut, niin vastustajalle tulee isompi boksi. Säännöt kuitenkin sääntöjä, ja kontaktit sallitaan samalla tavalla, on sitten lopputulos mikä tahansa(?).
PS. Millä perustein joukkueen toimihenkilöt voivat siis näitä caseja pistää "kurinpitolautakuntaan" ja onko siellä todellakin vain kolme asiantuntijaa miettimässä näitä?
 
Viestejä
71
Ja päivänselvä maastapelaaminen- jäähy ekan erän alkupäässä meni täysin ohi…
No kyllä näitä on molempiin suuntiin. Toki toi punanen nousi herkästi. Ennen kuin annat punasen ole 100% varma kun sen nostat tai mene tarkastamaan se ensin ellet ole varma. Kyllä tää oli tepsiltä huonoin peli. Meni peli Laineen kympin jälkeen ihan päin persettä jolloin tuntui että krp:llä onnistui lähes kaikki. Toivon vain että pelattaisiin enemmän ja lopetettaisiin mussutus ja lattioilla makoilu. Ei tehdä tästä jalkapalloa jossa pyöritään kentällä joka pikku hipasusta. Pelit jatkuu!!!
 
Viestejä
4
Katso tilanne uusiksi.
En tiedä viitattiinko tässä hieman ironisesti myös runkosarjassa tapahtuneeseen tilanteeseen. Se tilanne oli kyllä lajin sekä vastustajan kunnioittamisen irvikuva. Runkosarjassa tapahtuneesta tilanteesta olisi voinut minun puolestani voinut pistää loppukaudeksi sivuun. Oksettava, teeskennelty "vahinko", kun tunteet nousivat pintaan.
 
Viestejä
1,075
Ei selityksiä, KrP oli tänään selkeesti parempi! TPS:n ykkönen ei tänään pystynyt pelaamaan omalla tasollaan. Niemelä ei päässyt tekemään niitä juttuja, joita hän yleensä tekee. Siinä myös KrP:n hyvyyttä.

Positiivisena Tepsin kannalta jäi mieleen kolmoskentän maali. Harvinaista herkkua ja näitä tarvitaan lisää.

Opitaan ja pelataan paremmin. Perjantaina sarja tasan 💪
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös