Pääkallo.fi

Miesten F-liigan finaalisarja Nokian KrP-TPS

Viestejä
1,075
Ostopelaajakeskustelu ei tässä kohtaa kiinnosta yhtään, mutta sen sijaan ostin liput illan peliin.

FuriousT top-4 tärpit illan pelin seuraamiseen. Olen TPS-kannattaja, jonka vuoksi nämä nostot osuu pitkälti sinne suuntaan.

Peluutus

Viime pelissä Nokialla TPS:n ykköskenttä jäi pahasti pimentoon. Samaan ei ole nyt varaa ja itse seuraan peluutusta tarkalla silmällä. Viime kotipelissä 1. ja 2. kenttien peluutus vaihtoi päittäin paikkaa ja se mielestäni näytti melko hyvältä, vaikka siinä pelissä tappio tulikin jatkoajalla. Niin tai näin, Tepsin on pakko saada tästä ykköskentästä enemmän tulosta irti tavalla tai toisella, vaikka myös kakkonen on pelannut hyvin.

Kolmoskenttien taisto

TPS:n kolmoskenttä värkkäsi komean maalin viime pelissä ja niitä kaivataan lisää. Tämä kokenut kenttä ei ole toistaiseksi lunastanut omia odotuksiani, mutta vielä on mahdollista kääntää vaikka koko sarja.

Kaukolaukaukset

KrP löysi aukkoja TPS:n peittopelistä viime pelissä nimenomaan kaukolaukauksilla ja usein sisään- ja vapaalyönneistä. On selvää, että näiden tilanteiden puolustaminen täytyy TPS:llä parantua ja oletan, että parantuukin. Mihin KrP pyrkii pelaamaan maalintekopaikat, jos "viiva" on tukossa?

Tulos

On selvää, että TPS tarvitsee tästä pelistä voiton. 3-1 tilanne KrP:n tasoista joukkuetta vastaan olisi jo melkein varma häviö, vaikka loppuun asti tietysti taistellaankin. Pelin paino ja paine pitää pystyä kääntämään positiiviseksi energiaksi kentälle.

Mukavaa salibandyiltaa kaikille! :cool:
 
Viestejä
7,192
Yksi kauden komeimmista esitöistä Nurmiselta. Loistavasti aivan suoraan lapaan ja pomminvarma maali siitä.
 
Viestejä
71
Nyt en vaan pääse raatarilan pääkopan sisään. Miks tepsi käänty jokaisessa 1 erän vasturi mahdollisuudessa omiin? Tästä muutoksesta kolisi vain omiin. Sitten kun alettiin pelaa avoimemmin niin saivat jotain aikaseks. Mutta 4 eteen on liikaa ja vaikka päästiin maalin päähän niin krp löi yhden ja taas kurottavaa. Ero näissä jengeissä että krp vetää heti kun saa tilaa ja hyödyntää kovalla prosentilla. Tepsillä taas välillä siirrellään liikaa. Miks joku hirvisuo oli pelintekijänä 🙈. 6vs5 hirvisuo alin pallollinen joka ei ole uhka missään kohtaa. Niemelä laidas. No pikku juttuja. Mutta nyt feilas tepsin valmennus ja haki jotain aivan tyhmää muutosta vaikka ollu maalin pelejä kaikki. Tuomola oli kova. Tuntui että tuomola oli flowssa ja ei mussuttanut yhtään tuomareille tai hautaniemelle jolloin pelas tosi hyvän pelin. Oli muuten ihmeellinen veto se rantalan kuti. Putos metrin matkalla ihan ihmeellinen kierre. Magee veto. Krp oli hyvä kyllä ja tepsi vielä auttoi muutamassa kohtaa. Tuomarit veti hyvin. Odotin heiltä pakollisia paska vihellyksiä (2minuuttisia) mutta ei tullu. Antoi poikien pelata. Oli vielä siistimpää peliä kuin ekat 3 matsii. Hyvä dumarit.
 
Viestejä
407
Nokian porukalla on ollut paksu lompakko ja asiat on todella hyvin hoidettu sen kautta. Olisihan se vääryys, jollei sitä mestaruutta viimeinenkin tulisi. Ehkä enemmän "taaloille taskussa", kuin "logolle rinnassa", mutta molempia tarvitaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös