Pääkallo.fi

Miesten F-liigan harjoitusottelut 2021-22

Säbantteri

SPV-Jymy 11-3 (3-2, 4-1, 4-0)

Tyypillinen eka harkkapeli. Molempien pelissä on vielä paljon parannettavaa, mutta niinhän kuuluukin olla. Ensimmäinen erä lupaili vielä tasaista vääntöä, mutta toisessa ja kolmannessa erässä SPV sai otetta pelistä ja vei ottelun yllättävänkin selvin numeroin. SPV:n tehomiehinä häärivät tutusti Koski (2+4) ja neljästi osunut Pelto-Arvo. SPV:ssä isoa vastuuta saivat mm. Eero Karjanlahti ja Aaro Tammiranta, kun esim. Kuusela, Myllymäki, Lintula ja Keskinen eivät olleet kokoonpanossa. Samoin poissa oli edelleen Hakonen. Kasper Tähkä oli mukana ja pelasi n. 1,5 erää. Maalivahdeista Kronqvist pelasi ekan erän, Hasu toisen ja kolmannen.

Jymyn maaleista Hakanen teki kaksi ja Hakala yhden. Poissa Jymyltä olivat ainakin Kukko, Saarela ja Lillas.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
606
Karhujen Instagram tarinassa oli jokin aika sitten, että pelaavat 5 treenipeliä. Siinä oli ainakin TPS, muistaakseni 2xJymy. Enpä ottanut talteen, mutta kun yritin jälkeenpäin etsiä tietoa näistä, ei Karhuilla ollut mitään tietoa kotisivuilla tai somessa näistä.
 
Viestejä
606
Paljon toi maksaa? En tiedä kyllä viittiikö ruudun lisäksi ostaa..
Solidsport itsessään on ilmainen. Yksittäinen ottelu voi maksaa sitten. Tai kuten divarin tapauksessa, oli kaikille sarjan otteluille kuukausitilaus hinta.

Nopealla googlauksella tuo ottelu näytti olevan 10 euroa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
850
Tietääko joku näkeekö huomisen KrP - Jymyn jostain? Etsin Solidsportista, en ainakaan löytänyt tulevista liveistä.
 
Viestejä
5,709
Oilers kai on pelaamassa perjantaina, mutta ei harmainta aavistusta ketä vastaan. Onkohan jo neljään kertaan vaihtunut, että mitä siellä ollaan tekemässä.
 
Viestejä
5,709
Koronan takia niitä varmaan siirrellään...
Voi se olla sekin. Rangers on kyllä ennenkin vedellyt nämä ottelunsa aivan päin seiniä, milloin päättävät muuttaa kenttänsä luistinradaksi ja milloin mitäkin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
850
Tietääkö joku Happee - LASB lopputuloksen?
 
Viestejä
850
Taas täytyy kysyä, jos joku vaan tietäis. Näkeeköhän tämän päivän Oilers - TPS jostain? Täällä olis rahaa tarjolla :D

Solidsportista en ainakaan löytänyt.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös