Pääkallo.fi

Miesten F-liigan ottelut viikolla 46 (15.-21.11.)

Viestejä
2,383
Voi V*tun kenkä ja Happee millaista sähläämistä taas pelin loppuvaiheilla. Tuntui taas kerran tänään, että homma on hyvin hallussa, mutta sitten homma mössitään ihan uskomattomilla hasardiratkaisuilla pelin loppupuolella... Noh, voi sitä näinkin jäädä hetkeksi lomailemaan.
En ihan koko peliä nähnyt, mutta vaikka tossa kehuin Tepsin rauhallista pelaamista. Niin kyllähän Happee sitä teki myös loppua lukuunottamatta! Toki eihän toi eilen lämmittänyt kuin pisteen verran🤷‍♂️
 
Viestejä
850
Happeen viisikkopuolustus oli kyllä hyvällä tasolla. Kauan kesti Tepsillä päästä ylipäätään paikoille.

Hauta ykköskenttään on ihan kiinnostava vaihtoehto, mutta kakkoskenttä on noin muuten vähän jäänyt polkemaan paikalleen muutamassa viime pelissä. En tiedä mikä siinä on mennyt vikaan, vai oliko vaan pari heikompaa peliä. Vielä vähän aikaa sitten 1. ja 2. olivat molemmat todella vaarallisia kenttiä.

Tepsin kolmonen on mulle edelleen vähän mysteeri. Nyt kun pääsääntöisesti kaksi ensimmäistä kenttää pystyy tuottamaan tehoja, pitäisikö kolmonen pitää vaan pelaamassa 0-0 ja antamassa huilivaihtoja? Jos niin, miksi siellä pelaa kaksi pelaajaa, jotka ei siihen rooliin sovellu, Koskinen ja Hautamäki. Erittäin hienoja pelimiehiä molemmat, mutta pelaa aika korkealla riskitasolla. Hoikkanen on toki sivussa jostain syystä, ja hän on sinne kentälliseen erinomainen.

Mutta siis hieno nousu jälleen kerran, vaikka äärimmäisen vaikea peli oli tämäkin! 💪 Maajoukkuetauolle pitkässä voittoputkessa. Tässä on hyvä aika valmennukselle pohtia ja kokeilla eri kentällisvaihtoehtoja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös