Pääkallo.fi

Miesten F-liigan ottelut viikolla 5 (31.1.-6.2.)

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,171
Maajoukkuepelit peruuntuivat, mutta viikolla 5 pelataan kaikissa pääsarjoissa
31.01.
2022
Viikon ohjelma

Indiansilta peruttiin kaikki kolme ottelua viikolla 4. Nyt sillä pitäisi olla jälleen kolmen pelin viikko. Kuva: Juhani Järvenpää
Viikolla 5 (31.1.-6.2.) piti olla maajoukkuepelejä, mutta nyt se sisältää pääsarjaotteluita kaikissa sarjoissa. MM-karsinnat jouduttiin perumaan koronaviruspandemian vuoksi.
Viikolla on myös tarjolla kaksi Ruudun studiopeliä, joka mitellään Happeen ja Classicin välillä. Naisten liigan ottelu SB-Pro-TPS lähetetään on viikon toinen studio-ottelu. Rästipelien vuoksi VeikkausTV näyttää lauantaina kaksi ottelua.

Miesten liiga
Tiistai 1.2.

18:30 Ideapark Bläk Boks Classic – Indians

Lauantai 5.2.
15:00 Kupittaan ph TPS – LASB
15:00 Kastelli OLS – Steelers VeikkausTV
18:30 Trio Sport Center Tiikerit – EräViikingit

Sunnuntai 6.2.
15:00 Ideapark Bläk Boks Classic – Jymy
15:00 Kastelli OLS – Nokian KrP Ruudun studiopeli
17:00 Lahti Energia-Areena LASB – Indians
Jos ei ole mainintaa niin peli lähetetään Ruudun fanikameralähetyksenä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5,624
Paljonkohan tuonne sitten otetaan väkeä?

Perjantaina 4.2. klo. 18:30 pelataan Oilers-Karhut. Ottelu oli aikaisemmin määritetty pelattavaksi 14.1. mutta siirtyi Koronatoimien johdosta.

Rajoitukset ovat auenneet sen verran, että voimme ottaa sisään joitakin katsojia ja kausikorttilaiset ovat tietysti etusijalla.
Joten tervetuloa seuraamaan ottelua perjantaina!

Ovet aukeavat 18:00 ja sisäänkäynti korttia näyttämällä kausikorttilaisten ovesta.
 
Viestejä
5,624
Voisivat Karhut pikkuhiljaa päättää, että kiinnostaako heitä pelata koskaan vai ei.
 
Viestejä
20
Tähän liittyen...
Päivän OLS-STEELERS ottelun käsiohjelmassa varsin kattavasti kaikenlaista F-Liigastatistiikkaa, eritysesti laukauksista.
PDF-latauslinkki >> bit.ly/ols17steelers
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,171
Hyvä kysymys.

Sen pitäisi tulla VeikkausTV:ltä kyllä ja sen vuoksi muun muassa ennakon siitä pelistä julkaisimme. Pistin kyselyä tuossa aiemmin liigan suuntaan, josko asia selviäisi.

Lähetetäänkö OLS - Steelersiä ollenkaan? Liigan sivuilla lukee VeikkausTV, mutta itse en ainakaan 10 minuutin etsinnöillä ole onnistunut löytämään tuota lähetystä.
 
Viestejä
1
Ja nyt näyttäisi pyörivän:

Kiitox Joelille asian setvimisestä! Veikkaus tai Fliigahan ei tiedottaneet lähetyksen myöhästymisestä yhtikäs perua. Puoli tuntia väännettiin täällä Veikkauksen sekavan appin kanssa että tuleeko tuota luvattua peliä.
 
Viestejä
784
Steelers pelasi hyvän pelin. Rehellisyyden nimissä OLS:lla olisi ollut paikat laittaa vähintään tuplamäärä maaleja, mutta ei sitten maistunut.
 
Viestejä
5
Todella, todella epäreilu tuomarilinja. Tiikerit - Ervi. Jos joku siellä kommentoi huutelusta jotain niin sieltä ei tullut mitään henkilökohtaista ketään pelaajaa kohtaan. Tuomarilinjaa siellä haukuttiin.
 
Viestejä
850
Todella vaikea peli TPS:ltä.

Ketjuruletti oli taas pyörinyt ja ykkösen pakissa pelasi Stenfors - Niemelä. Toimi kyllä oikeestaan aika hyvin. Nurmisen kakkoskentällä oli sensijaan melko suuria ongelmia.

Ensimmäinen erä oli aivan sysipaska. Siitä pikkuhiljaa parannettiin. LASB puolusti 1,5 erää maalipaikat hyvin pois, loppu kohden alkoi aukeamaan. Muutama piste vieraille ei olisi ollut mikään vääryys, hyvä haasto. Pohjonen pelasi todella hyvän pelin.

Isompaa kuvaa tarkastellessa tykkään kyllä Raatarilan tavasta tehdä rohkeita ketjumuutoksia ja kokeiluja TPS:lle. Se antaa keväälle varmasti paljon enemmän vaihtoehtoja ketjuille, eikä joukkue ole niin haavoittuvainen loukkaantumisista. Innolla odotellaan pudotuspelejä, tulee vastaan kuka hyvänsä.
 
Viestejä
390
Steelers pelasi hyvän pelin. Rehellisyyden nimissä OLS:lla olisi ollut paikat laittaa vähintään tuplamäärä maaleja, mutta ei sitten maistunut.
Samoin Steelersillä oli paikkoja viedä täysi pistepotti. Tulos ei ollut OLSin kannalta optimi, mutta tämä hetkiseen peli-ilmeeseen nähden odotettu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös