Pääkallo.fi

Miesten liigan ottelut viikolla 40 (30.9.-6.10.)

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,370
Miesten liigan viikon otteluista voi keskustella täällä:

Miesten Salibandyliiga

Tiistai
01.10.2019 18:30 Raholan lk Nokian KrP – Happee VeikkausTV


Perjantai
04.10.2019 18:00 Nikkilän MTH ÅIF – TPS Ruutu + (Fanikamera)
04.10.2019 18:30 Tapiolan UH Oilers – Nokian KrP Ruutu +


Lauantai
05.10.2019 15:00 Kastelli OLS – Tiikerit Ruutu +


Sunnuntai
06.10.2019 17:00 Jyväskylän monitoimitalo Happee – Steelers Ruutu + (Fanikamera)

06.10.2019 18:00 Tampere Areena Classic – OLS
06.10.2019 18:00 Kuopiohalli Welhot – EräViikingit Ruutu +
 
Viestejä
4,034
Tuo Åbo IF - TPS tulee olemaan todella mielenkiintoinen peli. Onko jopa uusi liiga-areenakin, vai onko siellä aiemmin pelattu? Joka tapauksessa kotijoukkue on ottanut strategiakseen pupeltaa useamman maalin johto, mutta vastaavasti vieraat ovat katsoneet järkevimmäksi sanoutua pisteiden ottamisesta itsensä irti.

Ennen kauden alkua oli pomminvarmaa, että tämä on vierasvoitto, ehkä vielä murskalukemilla. Nyt se ei enää olekaan niin selvää. Jos TPS saa mitä tahansa alle kolme pistettä tuosta ja avaa siis kautensa nollalla pisteellä neljästä pelistä, niin kenkää pitää antaa kaikille ja lähimmille sukulaisillekin.

Itse veikkaan, että ÅIF pupeltaa kuuden maalin johdon tässä ja voittaa jatkoajalla.
 
Viestejä
101
Happeella ihan mielenkiintoisia muutoksia kokoonpanoon. Lankinen ollut heikko molemmissa alkukauden peleissä ja onkin siirretty nyt kolmosketjun taakse Viitalan tieltä. Vastaavasti Jokinen siirretty vilttiin ja Speve-pelin viltissä lopettanut Virtanen Kotilaisten seuraksi. Virtanen on aloittanut ihan pirteästi, mutta ei saa mistään sisään joten en kyllä näe miten ykkösen peliä edistäisi paitsi puolustussuuntaan. Mieluummin olisin kyllä nähnyt miten Rautiainen olisi taikuroinut Peterin rinnalla, mutta kai tässä tosiaan haetaan lähinnä parempaa puolustusvalmiutta kuten Lankinen-->Viitala siirrollakin.
 
Viestejä
57
On komeaa kyllä KrP:n koostetuotanto tällä hetkellä jos tuo eilisen Happee pelin kooste on heidän oma tekeleensä eikä ottelun kuvanneen tahon. Uskomaton kehitys aiemmin nähtyyn tuotteeseen. Yleensä en voi sietää pitkiä koosteita, mutta tuo kymppiminuuttinen on kyllä täynnä vain viihdyttävää katsottavaa.
 
Viestejä
467
On komeaa kyllä KrP:n koostetuotanto tällä hetkellä jos tuo eilisen Happee pelin kooste on heidän oma tekeleensä eikä ottelun kuvanneen tahon. Uskomaton kehitys aiemmin nähtyyn tuotteeseen. Yleensä en voi sietää pitkiä koosteita, mutta tuo kymppiminuuttinen on kyllä täynnä vain viihdyttävää katsottavaa.
Kiitos. Kehut lämmittää mieltä. Eli kyllä tuo kooste on KrP:n oma tekele. Kuvamateriaali toki tuotantoyhtiöltä.
 
Viestejä
84
Huh miten ärsyttävä ääni ja meininki Oilersin MClla osaakin olla. Triplanimihuudatukset jokaiselle kotijoukkueen tekemälle maalille. 😬 Bonuksena vielä jostain syystä pelaavat punaisella pallolla.
 
Viestejä
76
Iljettävää tuo ÅIF:n toiminta. Kosonen jatkaa sikailuaan lyöden vastustajaa mailalla, taaskaan ei vihellystä. Nro 6 filmaa kuin Hollywood tähti. Käsittämätöntä toimintaa. Mistäköhän tuo TPS:n 5+20 tuli?
 
  • Tykkää
Reaktiot: Pro
Viestejä
156
Tepsin peli näyttää tuolla riehumisellaan vihaiselta työpaikkasalibandylta. Sama oli viikko sitten Indiansia vastaan. Suu kävi joka tilanteesta tuomareille niin kuin puheterapeutilla. Laitan Tepsin pelien katselun prioriteettilista pohjalle
 
Viestejä
128
Laittakaa nyt stoppi tolle Kososen toimintaan, vähän väliä yrittää vahingoittaa vastustajaa tietoisesti. Tänäänkin vähintään 2 iskua puun takaa yrittämättä edes palloa. Rikollinen!
 
Viestejä
94
TPS voitti vihdoinkin! Maalin tekeminen edelleen vaikeaa ja omissakin soi enemmän kuin ennen. Kainulaisen hyökkäävämpi pelitapa odottaa vielä tuloaan, vaikka puolustuspeli jo menikin.
Koskahan Ylijohtava nostaa TPS:n maalivahtiongelman podcastiin topikiksi? Mikäli Luukkonen olisi jatkanut, 1-2 näistä peleistä olisi kääntynyt voitoksi. TPS:n maalissa ei ole helppo olla, eikä junnujen itsetuntoa ainakaan nostata noi nykyiset torjuntaprosentit.
 
Viestejä
57
ÅIF-TPS matsiin merkattu 188 katsojaa. Ei mitään valtaisaa liigahuumaa havaittavissa. Mitä luokkaa ÅIF:n katsojamäärät divarissa oli?
 
Viestejä
39
ÅIF-Tiikerit Sipoon Areenalla 302 katsojaa
ÅIF-TPS Nikkilän Monitoimihallilla 188 katsojaa.

Monnarille mahtuu se liiton vaatima 700, mutta ei sinne tule sitä määrää. Divarissa runkosarjassa katsojamäärät olivat 120-180 välillä, Tor-Derbyissä 250-300 ja viime kevään pudotuspeli vs Rangers oli 450.
 
Viestejä
39
Tiikereiden kausi ei ole lähtenyt ihan toivotusti käyntiin. Joukkue hakee avausvoittoa lauantaina. Pääluotsi Miro Mäkelä kommentoi alkukautta suorasanaisesti:

Mäkelä suorapuheisena alkukaudesta ja ÅIF-pelin tapahtumista: ”Siitä olisi pitänyt jakaa punainen kortti”
Mäkelä on tehnyt joukkueen kanssa sen mitä on voinut. Divarin sijoilta ynnämuut noussut jengi, joka on kasattu säästöbudetilla pelaa just niin hyvin kuin olettaa saattaa. Harmi, että Tikkurilassa ei ole panostettu joukkueeseen sen enempää. Joukkueeseen on tullut uusia pelaajia, mutta ei yhtään vahvistusta. Vantaalla olisi potentiaalia parempaankin, mutta valitettavasti Tiikereiden taustavoimat ovat jääneet uinumaan viime kevään nousuhuumaan.
 
  • Tykkää
Reaktiot: Pro
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös