Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut viikolla 8

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,095
Miesten Salibandyliiga

Tiistai
18.02.2020 18:30 Elenia Areena 1 Steelers – EräViikingit Ruutu + (fanikamera)

Perjantai
21.02.2020 18:00 Nikkilän MTH 1 ÅIF – Oilers Ruutu + (fanikamera)
21.02.2020 18:30 Suurhalli Areena 1 LASB – Happee VeikkausTV
21.02.2020 18:30 Nokian jäähalli 1 Nokian KrP – Classic Ruutu +

Lauantai
22.02.2020 17:00 Kupittaan ph 1 TPS – SPV VeikkausTV
22.02.2020 18:00 Kastelli 1 OLS – EräViikingit Ruutu +
22.02.2020 18:00 Tikkurilan UT 1 Tiikerit – Indians

Sunnuntai
23.02.2020 17:00 Jyväskylän monitoimitalo 1 Happee – ÅIF Ruutu + (fanikamera)
23.02.2020 18:00 Tapiolan UH 1 Oilers – LASB Ruutu +
 

Mahoney

Voitto on tärkein. Pelillisesti ei mikään paras peli, etenkin puolustaminen ei ollut ihan parasta. Tosin on steelersin hyvyyttä, että saavat vastustajan lähtemään tietynlaiseen kohnauspeliin mukaan. Paremmalla viimeistelyllä olisivat olleet vielä paremmin mukana pelissä.
 
Viestejä
7,177
Jaaha, tänään sitten runkosarjan viimeinen vierasreissu edustuksen osalta. Tässä tuleekin samalla sopivasti viisi vuotta täyteen siitä kun viimeksi jäi Oilersin edustuksen vieraspeli (runkosarja + playoffit) väliin, toki vasta 25.2., mutta silti.

Enpä ole tuolla Nikkilän hallillakaan käyny, vaikka kovasti ovat paikkaa kehuneet, yleisökapasiteettia ja kaikkea löytyy.

Vastassa siis putoamisensa Oulussa käytännössä varmistanut ÅIF, joka kovasti sinnitteli sarjassa, mutta onnistui komeasti pupeltamaan valtaosan niistä peleistä, jotka se olisi voinut voittaa. Puhuttiin me sitten strategiasta kotiottelussa OLSia vastaan, jossa sovittiin viisaimmaksi olla laittamatta palloa tyhjiin tai sitten avauskierroksen pelistä Hämeenlinnassa, jossa tajuttiin reilun vartin jälkeen, että ei tietenkään ole sopivaa olla 0-5 johdossa. Noista kahdesta kun ÅIF olisi ottanut kuusi eikä yksi pistettä, niin vähintään karsijan paikka olisi jo sinetöity.

Oilers lähtee otteluun tappio niskassa, jota ei olekaan ihan vähään aikaan tapahtunut. Viimeksi kun näin kävi, Raholassa käytiin pelaamassa vajaan erän verran, jonka aikana Nokiaa painettiin oikein urakalla turpaan. Loppupeli sitten luovutettiinkin suosiolla ja isännät veivät ne pari erää 4-0.

Oilersin osalta oikeastaan ainoa mielenkiintoni keskittyy siihen, että kuinka paljon peliaikaa Jani Lehtoniemi saa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
7,177
Oilersin avauskenttä tänään vähintäänkin erikoinen:
1582284230415.png

Ainoa kaikki pelit tällä kaudella "pelannut" noista on Nordström. Lehtoniemen pelit liigapakkina on käsittääkseni melko rajalliset. Silvonen ei kai toistaiseksi koskaan ole ollut avauksessa.

Tulosvetoon laitoin 0-9, 1-10, 5-11, 6-12, 1-13 ja 5-14.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
884
Veikkaan että Oilersin kentät tulevat elämään tänään aika paljonkin, myös sen mukaan mikä tilanne taululla on. Oma mielenkiintoni kohdistuu Silvoseen. Joko massiiviset junnupelien tehot alkavat siirtyä myös liigapuolelle? Ei sinänsä että sillä kiire olisi, mutta olisihan se hienoa jos onnistumisia tulee.
 
Viestejä
7,177
Nokia näköjään päättänyt jatkaa siitä mihin Cupissa Classicia vastaan jäi, eli ottaa vaihteeksi pannuunsa oikein tosissaan.
 
Viestejä
955
Voidaanko ottelusta jakaa pisteitä kun sitä ei pelattu kokonaan? Vaikka voittaja olikin jo selvillä. Vai joudutaanko peli pelaamaan uudestaan?
 
Viestejä
27
Voidaanko ottelusta jakaa pisteitä kun sitä ei pelattu kokonaan? Vaikka voittaja olikin jo selvillä. Vai joudutaanko peli pelaamaan uudestaan?
Pääsarjojen sarjamääräyksissä ei puhuta ottelun keskeyttämisestä mitään. Kilpailusäännöissä näin (42§):

"Erotuomarilla on velvollisuus keskeyttää ottelu, jos ottelun sääntöjen mukaiselle jatkamiselle ei hänen mielestään ole edellytyksiä. Keskeyttäessään ottelun on erotuomarin merkittävä ottelupöytäkirjaan se syy, miksi hän ei katso ottelun jatkumiselle olevan edellytyksiä sekä tehtävä asiasta erotuomariraportti liittoon. Tällöin tulokseksi tulee liiton harkinnan mukaan joko keskeytyshetkellä vallinnut tilanne tai muu liiton määräämä tulos. Liitto voi tarvittaessa määrätä keskeytetyn ottelun jatkettavaksi keskeytyshetken tilanteesta ja peliajasta niillä ottelukokoonpanoilla, jotka olivat merkitty ottelupöytäkirjaan keskeytyshetkellä. Liitto voi myös määrätä ottelun pelattavaksi uudelleen."
 
Viestejä
7,177
Positiivista Nokialle se, että vain 40 minuuttia tuli turpaan.
 
Viestejä
662
Mielenkiintoinen kysymys on myös veikkaus. Mitä asian suhteen tekee Veikkaus? Miten suhtautuu pelaaja jolla oli realistinen mahdollisuus saada isompaa kassaa ja nyt kuivui kasaan? Maanataina taitaa olla Alakiventien faksi taas lujilla.
 
Viestejä
7,177
Mielenkiintoinen kysymys on myös veikkaus. Mitä asian suhteen tekee Veikkaus? Miten suhtautuu pelaaja jolla oli realistinen mahdollisuus saada isompaa kassaa ja nyt kuivui kasaan? Maanataina taitaa olla Alakiventien faksi taas lujilla.

Onhan niitä esim. NHL-pelejäkin keskeytetty. Ei nyt tämmöisestä syystä, mutta minusta se syy on yhdentekevä.
 
Viestejä
27
Ratkaisu tosiaankin ainoa oikea. Järkevintä olisi pitää tuo lopputuloksena ja pisteet Classicille.

Itse pelistä: KrP ei päässyt paikoille, peli pyöri laidoilla ja vedot kaukaa. Vaikutti ettei Classic joutunut esittämään edes parastaan, rutiiniesitys.

Ja ei ole ensimmäinen Veikkaus-kohde, jossa ottelu keskeytetään. Todennäköisesti vedot mitätöidään ja panokset palautetaan, tai jos tuo 1-8 jää lopputulokseksi niin vedot sen mukaan. Urheiluvedonlyönnissä käy välillä näin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös