Pääkallo.fi

Miesten Salibandyliigan 1. finaali Classic-TPS

Voiton vie...

  • Classic

    Ääniä: 5 71.4%
  • TPS?

    Ääniä: 2 28.6%

  • Äänestäjiä
    7

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,619
Tässä ketjussa voi keskustella miesten Salibandyliigan avausfinaalista Classic-TPS. Ottelu pelataan lauantaina 13.4. klo 15 alkaen ja JIM sekä Ruutu näyttävät ottelun.
 
Viestejä
712
Minä ajattelin lähinnä kaupunkeina mitkä valikoitununeet finaaleihin eli Pohjoismaiden suurin sisämääkaupunki ja entinen Suomen pääkaupunki ja varmaan Mannerheim vielä mietti sen tittelin palauttamista sinne? Eli ei varmaan sattumaa, että näillä paikkakunnilla tälläistä osaamista salibandyssakin.
 
Viestejä
712
Tuossa huomasin myös naisten jääkiekkoa Ylellä niin pystyi vertailua studiotyöskentelyyn tekemään tämän pelin ohessa.
 
Viestejä
712
Miesten jääkiekossakin tällä kaudella välillä liigassa naisasiantuntija studiossa ollut eli tätäkin kokeilisin näissä lähetyksissä myös salibandyssakin.
 
Viestejä
36
Ei ole epäselvää kumpi kannua nostaa kauden päätteeksi. Classicci todella suvereeni tänään ja lukematkin sen osoittaa.. Luukkonen otti aika maukkaita koppeja, muuten ois voinu olla kaksnumeroiset.. Juu tepsi kiri 4-0 :sta 4-3 mutta tämä oli classicin huonoutta/uneliaisuutta mitä ei varmasti tule enään toiste tapahtumaan...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös