Pääkallo.fi

Miesten Suomi-Ruotsi

Viestejä
128
Olipa viihdyttävä peli. Suomen kokoonpanossa oli hyvää leveyttä, Nykky pyöritti rulettia ja antoi nuorille vastuuta. Sitä ei pakoiltu.

Rantalalta mahtava sisääntulo. Suurin positiivinen yllätys itselleni oli Nico Jonaeson. Fiksua pelaamista, juonikasta haastoa oikeisiin aikoihin. Loistava hyökkäyspään ”support”, luo kavereille hyviä paikkoja ja tarvittaessa osaa ratkoa itse ja laittaa palloa sisään. Ei vielä loistanut tehotilastoissa, mutta osoitti pelillistä kypsyyttä. En vielä ottaisi kisakoneeseen, mutta tällä kehityskaarella sitten seuraavan jälkeisiin kisoihin.
 
Viestejä
28
Nyt kolme ottelua katsoneena nämä pelaajat jäi mieleen.

Negat.
Lauri kapanen. Kapanen oli kaikissa otteluissa huono, hävisi lähes kaikki kaksinkamppailut ja ei oikeastaan tuonut mitään lisäarvoa joukkueeseen kentällä ollessaan. Hyökkäyksessä ja puollustuksessa ei mitään käyttöä.

Harmittaa, että Kapasta edelleen raahataan majun mukana ja rannalle jää ruikuttamaan Huippupelaajia esim. puollustuksessa Veikkola, Hakonen, Ukkonen etc... Hyökkäyksessäkin näkisin rightin pelaajista mielummin JOPA Joonatan Kovasen, kuin Kapasen.


Kukkola. Toinen ervi pelaaja ei myöskään säväyttänyt. Tällä kaudella nämä kolme peliä ja muutaman runkosarja pelin nähneenä täytyy sanoa,että kukkis ei millään kuulu enään suomen top5 senttereihin, ei millään. Mutta eiköhän Nykyn tuntien myös Kukkola kisoissa nähdä. Masentavaa.

Heikkilä, va.Kainulainen, Manninen. Yksinkertaisesti kavereilla ei riitä kansainvälisissä huippupeleissä.Sitten posit.

Nico Jonaesson. Jumankauta, että Jonaesson pelas hienoo peliä. Pelas varmasti mutta samalla rohkeesti. Jonaesson omaa myös huippu laukauksen ja hyvän pelisilmän. Toivon, että Jonaesson kisoissa nähdään sillä ehdottomasti sinne kuuluu.

Jyrki Holopainen. Toi omalla jalalla ja nopeudella oman mausteensa suomen peliin. Pelasi kypsästi ja varmasti. Näiden pelien perusteella kuuluu ehdottomasti kisoihin.

Sitten suomen tulevat tähdet. Rantala ja Ju.Kainulainen olivat molemmat erittäinhyviä. Molemmat omaa omanlaisen ”x-factorin”. Ehdottomasti kisoihin vähintään edes penkille.
 
Viestejä
95
Lamminen hoitaa ton tontin, kuhan kokeillaan. Ei sinne montaa uutta mahdu kun Peterit sun muut kunnossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös