Pääkallo.fi

Mikä on kotimaisen salibandyn taso verrattuna muihin maihin?

Mikä on kovatasoisin?

  • NLA

    Ääniä: 0 0.0%
  • Salibandyliiga

    Ääniä: 0 0.0%

  • Äänestäjiä
    20
Viestejä
21
Eipä tähän ole oikein muuta järkevää mittaria kuin vuosittain pelattava Champions Cup. Ruotsalainen joukkue on voittanut naisissa kymmenen kertaa putkeen ja miehissä puolestaan kuusi kertaa, joten pidän Ruotsin pääsarjaa laadukkaimpana sekä miehissä että naisissa. Edellinen suomalaisvoittaja miehissä on SSV vuonna 2011 ja naisissa Classic vuonna 2003.
 
Viestejä
32
Vaikea sanoa. Aina puhutaan että Ruotsin liiga on kovatasoisin mutta onko se oikeasti sitä? Onko sitä tutkittu/mitattu millään muulla ku Champions Cupilla? Erilaisiahan sarjat ovat, siitä ei pääse mihinkään. Olisi joskus kiva nähdä miten esim. Suomen 6 parasta joukkuetta pärjää Ruotsin vastaaville kunnon sarjassa.

Viihdearvossa asetan Salibandyliigan SSL:n edelle. Henk.kohtaisesti en ainakaan jaksa katsella sitä alakolmiohieromista mikä mielletään Ruotsissa niin ylivoimaiseksi taktiseksi salibandyksi. Toki Ruotsissa on paremmat olosuhteet ja enemmän yleisöä, mikä osaltaan parantaa otteluissa viihtymistä.

NLA:sta ei ole mitään sanottavaa koska en ole sitä ikinä aktiivisesti seurannut, paitsi mitä nyt ehkä kerran kaudessa voi yhden pelin katsoa jos sille päälle sattuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös