Pääkallo.fi

Mika Kohonen

Viestejä
261
Mika Kohonen päättää pelaajauransa. Pääkallo.fi kunnioittaa kaikkien aikojen pelaajaa julkaisemalla tänään perjantaina pelkästään Kohoseen liittyviä artikkeleita.

Ensimmäisenä laaja henkilöhaastattelu:
 
Viestejä
706
Todellisen mestarin ja legendan tunnistaa siitä että mestari huomioi toisen ihmisen riippumatta kuka tai mikä toinen on. Kohtelee tasa-arvoisesti ja kunnioittavasta ja ennen kaikkea huomioi. On kohtelias. Mika Kohonen on sen tyyppinen mestari. Jopa pari kertaa tullut hämmennyttyä tyyliin "miten ja miksi tuo minut huomioi".
 
Viestejä
812
Kungen har talat.

Haluaisin olla paikalla, kun Mika pelaa viimeisen vaihtonsa, mikäli ei sitä vielä ole tehnyt. Kohonen ansaitsisi loppuunmyydyn hallin ja tosi pitkän standing ovationin, mutta ei se valitettavasti saata tässä maailmantilanteessa onnistua.
 
Viestejä
1,103
Kungen Kohonen.

Ensimmäinen salibandynpelaaja, jonka lopettaminen vetää mielen oikeasti haikeaksi, jopa surulliseksi. Hänen vaikutuksensa ansiosta taisin itsekin aikoinaan hurahtaa tähän lajiin. Ylivertainen pelaaja ja herrasmies. Ei arastele sanoa, mikäli joku kaivertaa, mutta samalla kunnioittaa ihan jokaista ihmistä. Toivottavasti jatkaa valmentajana niin kauan kuin vain tolpillaan pysyy. Veikkaan, että annettavaa riittää.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,790
Mika Kohoselle erityisen läheiset Mikko Kohonen ja Petri Kauko muistelevat Kohosen uraa, saavutuksia ja persoonaa:

 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,790
Vielä jonkin verran Kohosta. Saavutukset ja loistokas ura ovat kaikkien. Ennen kaikkea Kohosesta kuitenkin paistoi kaiken glorian takaa ihminen, ja se on tärkeä perintö laajassa kuvassa:

 
Viestejä
75
Mikä lisäarvo Kohosella valmennustiimiin? Vastuu erikoistilannepelaaminen ja mitä saatiin? 0 erikoistilannemaalia.

Seurasin penkkikäyttäytymistä ja eipä oikei muuta tehny kun purnas dumareille ”Hey ref hey ref!” ja heitti läppää Nykyn kanssa.

Todella mitäänsanomatonta antia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös