Pääkallo.fi

MM-välierä Ruotsi-Suomi lauantaina klo 15.30

Mahoney

Ai sekö pelattiin jo? Multa meni ainakin täysin ohi :)
Mä oon ajoissa liikkeellä ja posin kautta :). Ei tuu turpaan kaksinumeroisesti.

En jaksa millään uskoa, että reikäjuustopuolustus yhdessä yössä muutu tiiviiksi.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
38
Perttu Kytöhonka kirjoitti ennakon välierää silmällä pitäen:


Täytyy alkuun sanoa, että en ole niin tarkasti seurannut seurajoukkueiden pelitapoja kotoisessa liigassa, että osaisin varmasti sanoa pelitapoihin mitään varmaa. Oma perstuntuma on se, että seurajoukkueiden pelitapa on erilainen kuin maajoukkueella (ainakin Pertun jutussa nostettujen esimerkkien osalta). Oma muistikuva on se, että seurajoukkueet suurelta osin pelaavat yhdellä kärkikarvaajalla.

Sellainen oma huomio maajoukkueesta, että isoja tiloja puolustaessa keskushyökkääjien toiminta on erityisen tärkeää ja aika paljon tähän asti maaleja on tullut myös laukauksilla keskisektorista.

Pertulle ehkä kysymys myös siitä, miten tuo ryhmitys vaikuttaa nopeisiin hyökkäyksiin lähtöön tilanteenvaihdon jälkeen? Sveitsin prässin alta ei palloa saatu käännettyä nopeasti ja siksi nopeisiin YV-hyökkäyksiin ei päästy.
 
Viestejä
7,834
Mielenkiinnolla seuraan tämän ketjun viestimäärää.
 

Jussi Koivunen

Omasta mielestä hyvä peli Suomelta lähtökohtiin nähden. En uskonut, että tuosta voisi tiukkaa tulla.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
TPS - FBC Loisto
18.30
1.465.504.60
Näytä kaikki
>
Viestejä
235
Täytyy onnitella vaikka hävittiin! Nyt lunastettiin odotuksia ja ruotsikin paljasti että heikkouksiakin on! Uutta kohti!
 
Viestejä
28
Lukeuduin epäilijöihin, mutta onneksi Suomi näytti kyntensä. Joku päivä se vielä riittää. Valmennusjohdolle, Kippilälle ja muullekkin joukkueelle iso käsi.
 

Mahoney

Turpaan tuli, luvuista viis. Ruotsi oli lyötävissä tänään, sen verta pahasti jäässä olivat. Selkeitä vasturipaikkoja munivat ja muutenkin hermostunutta. No yhtä kaikki meillä ei riittänyt siltikään voittoon asti.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,611

Jussi Koivunen

Melkoisen huikea nousu Sveitsiltä. 1-6 tappiolla ennen viimeistä kymppiä, huipentumana 2-6 tappioasemasta viimeisellä kahdella minuutilla tasoihin ja jatkoilla ohi.
 
Viestejä
1,005
Jos oli Suomella harmittava tappio ja peli täysin voitettavissa, Tshekki suli aivan käsittämättömästi eivätkä tuosta kyllä sisuunnu huomista varten. Meneekö tämä jopa ohi SPV:n comebackista Erää vastaan jos mietitään lajin suurimpia nousuja? Tehtäviä maaleja oli vähemmän mutta paikka oli kovempi, MM-välierä vs normaali runkosarjaottelu.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
TPS - FBC Loisto
18.30
1.465.504.60
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös