Pääkallo.fi

MM-välierä Suomi-Tshekki perjantaina 10.12. klo 18.30

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,141
Viestejä
208
Toivottavasti valkotasapaino on saatu kuntoon näihin peleihin. Sininen matto + Hartwallin muutenkin sininen sisustus teki koko kuvasta todella sinisen Superfinaaleissa kun niitä vielä pelattiin.
 
Viestejä
793
Suomelle nihkeä voitto. Koko periodin fokus ollut vain ja ainoastaan Ruotsin kaatamisessa. Tsekki tullaan voittamaan hyvällä rutiinitasolla, mutta vaikea pelistä tulee varmasti. Huom. pelkkä rutiini ei riitä, vaan sellainen laadultaan tasainen ottelu vaaditaan varmasti.
 

Jussi Koivunen

Viestejä
149
Molemmille sama, turha siitä valittaa🤔. Tšekki laittoi Suomen tiukoille, niin kuin aiemmin ennakoin. Suomi ei kovin vakuuttava, huomenna pitää parantaa ja paljon😀
Sama mikä? Suomi olis voinu toki roikkua ja työntää enemmän kun se kerran sallittiin..

Ei ole oikein hyvää mainosta lajille tommonen. Enemmän otettiin laidoissa käsilukkoja kuin pelattiin pallolla.
 
Viestejä
5,612
Oli taas ihan hyvä osoitus miksi Kivilehto on joukkueessa. Jos ajatuksena on hakata puolivälierävastustaja 15-0, niin täysin väärä mies, mutta jos finaalipaikasta pitää vääntää maalin pelissä, niin Kivilehto on ehdottomasti oltava joukkueessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös