Pääkallo.fi

Naisten 1. divisioona 2020-2021

Viestejä
20
Sarja kuin sarja. Niin kauan on hyvät lohkojaot kun etelän joukkueiden ei tarvitse matkustaa sataa kilometriä enempää. Aivan loistavat lohkojaot. Kerrankin pitkistä pelimatkoista saa nauttia myös eteläinen suomi.
 
Viestejä
1
Olisi mielenkiintoista kuulla hiukan muiden alueiden joukkueiden tilanteesta, eritoten muiden A-lohkossa olevien, kun omat tietoni koskee vain pääasiassa Pohjanmaan joukkueita.

Pohjanmaan nousijoista ainakin Blue Fox, FBC Remix ja SC Kokkola ovat vahvistuneet, kun jokainen joukkue on saanut naapuriseuroistaan naarattua riveihinsä parhaita pelaajia kuluneelta 2divari kaudelta. Blue Fox on saanut ainakin paluumuuttaja Suvi Hautalan Jeppiksestä, Remix Elisa Virtasen SB Vaasasta ja Kokkola Keena Koskelan Nibacoksesta. Huhut kertovat että keidenkään vahvistukset tästä kolmikosta eivät jää pelkästään näihin nimiin. SPVstä taas ei ole kauden loppumisen jälkeen liikoja kuullut, paitsi ainoastaan menetysten suhteen. Keihäänkärki Marttala & Hämäläinen siirtyivät Liigaan ja käsittääkseni keväällä alkanut valmentajahakukaan ei tuottanut ainakaan aluksi haluttua tulosta, eikä suuria vahvistuksia ole toistaiseksi pelaajiston puolellakaan kuulunut. Liekö valmentajatilanne tai sen puute syynä tähän kaikkeen ? Jokatapauksessa Blue Fox tulee olemaan varmasti todella vahva tälläkin kaudella ja Remix sekä Kokkola yrittävät varmasti pistää kampoihin heikentyneelle SPVlle kisassa Pohjanmaan joukkueiden kakkossijoituksesta.
 
Viestejä
11
Saa nähdä pysyvätkö Alangot TPS3:ssa vai siirtyvätkö TPS1:een vai onnistuuko Pielihäkkinen houkkuttelemaan toisen Loistoon.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös