Pääkallo.fi

Naisten 1.divisioona - Nousukautta pukkaa, mutta kenelle?

#1
Täällä ei ole vielä keskustelua naisten toiseksi korkeimman sarjan eli valtakunnallisen 1.divisioonan lähtökohdista. Itsellänikään ei ole näkemystä kuin parin joukkueen otteista, joten toivoisin jonkun enemmän seuranneen sarjan joukkueiden voimasuhteista.

Toinen asia, mistä haluaisin kuulla keskustelua on Naisten Salibandyliigan laajeneminen kaudeksi 2019-2020 ja siitä seuraavat tavanomaista laajemman nousukarsinnat. Miten nuo sarjanousut nyt meneekään? Entä miten naisten 1.divisioona on tarkoitus pelata seuraavalla kaudella? Tapahtuuko nousujen lumipalloefekti?
 
Viestejä
26
#5
Aika tylyä että Steelersin ja KaPa-65:n välisessä viidennessä ja ratkaisevassa ottelussa on annettu ajassa 52:51 viiden minuutin jäähy, syynä sääntöjen vastainen varuste, pelaajalle joka samassa ajassa teki maalin. Ottelu oli tilanteessa 5-4, jotka jäivät myös loppulukemiksi.
 
Viestejä
18
#6
Aina silloin tällöin joku valmentaja käskyttää kapteeninsa pyytämään vastustajan mailantarkistusta. Yleensä kapteenit ei tätä kyllä tee, koska urheilullisuus edellä. Joka pelissähän näitä löytyisi, jos tollaisiin haluttaisiin turvautua.
 
#9
Pitäisikö tässä ennemmin kritisoida sääntöä kun joukkuetta/valmentajaa? Ongelmahan on rakenteellinen, ei henkilöihin liittyvä.

Jollain perusteellahan tuo sääntö on tehty (noudatettavaksi, kuten muutkin säännöt), voihan olla ettei perustetta säännöille enää ole olemassa.

Muistaakseni ennenkin ollut tämä sama valitus samasta aiheesta. Sääntöjen noudattaja/hyödyntäjä on pahis ja epäurheilijamainen ja sääntöjä rikkova hyvis ja tosi urheilija. Kyseessä on yhtä iso vääryys kun Johaugin huulirasvajupakka: pikkusieluista sääntöjen noudattamista :D
 
Viestejä
26
#10
Sääntöähän tässä kritisoinkin ja mietin mitä perusteita sille on, itselle ei tule mieleen yhtään hyvää syytä miksi lavan ja varren pitäisi olla samaa merkkiä.
 
Viestejä
31
#11
Sääntöähän tässä kritisoinkin ja mietin mitä perusteita sille on, itselle ei tule mieleen yhtään hyvää syytä miksi lavan ja varren pitäisi olla samaa merkkiä.
Jos ei oteta huomioon sellaista osa-aluetta kuin "turvallisuus", niin sitten ei löydy yhtään hyvää syytä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.