Pääkallo.fi

Naisten 1. divisioona

Viestejä
317
Jos seurojen välillä ei ole farmisopimusta, voiko junnuikäinen pelata sekä divaria että liigaa?
Ei voi, mikäli kyseessä on kahden eri seuran joukkueet. Rinnakkaisedustus on mahdollista solmia tuollaisessa tilanteessa, mutta tällöin se evää mahdollisuuden pelata toisessa joukkueessa.

SSBL Kilpailusäännöt
48 § 2001–2007 syntyneidenjunioripelaajien edustusoikeus


Rinnakkaisedustusoikeuden voi saada:
1. Juniori-ikäinen pelaaja edustamaan toisen seuran aikuisjoukkuetta, joka on eri sarjatasolla, kuin oman seuran aikuisjoukkue. Rinnakkaisedustusoikeuden ollessa voimassa, pelaaja voi edustaa vain sitä aikuisten joukkuetta, johon rinnakkaisedustus on myönnetty.
 
Viestejä
317
Tulevalla kaudella naisten 1.divisioonaa pelataan viimeisen kerran nykyisessä muodossaan, jonka jälkeen 1.divisioona (Divari) palaa takaisin yksittäisinä otteluina pelattavaksi valtakunnalliseksi sarjaksi.

Mukaan on ilmoittautunut 30 joukkuetta, jotka on jaettu kolmeen lohkoon. Tähän joukkoon sisältyy 17 "nousukyvykästä" joukkuetta, joista ainoastaan 6 tulee nousemaan uudistettuun Divariin; lohkovoittajat nousevat suoraan, ja 2. ja 3.sijoittuneet karsivat ristiin jäljelle jäävistä 3 paikasta.

Liiton uutinen:

LOHKO ALOHKO BLOHKO C
HaHe*Northern Stars*FB Factor*
FBC Remix*Steelers*LASB ed*
SB Nivala*Nystars* (KaPa-65)Pelicans SB*
SieSi*SBS Wirmo Akatemia*Voima*
Papas*SalBa*Blackbirds*
Team SastisRangers*SB Vantaa*
ISBMIGSBSV
Classic IISBS TamppiSB-Pro II
GunnersAFC CampusO2-Jyväskylä II
SBT PaPoFBC Loisto OriginalRSS Panthers

Ns. "nousukyvykkäät" joukkueet on jaettu uutisen mukaan "tasaisesti" eri lohkoihin. Nousukyvykkäitä ovat kaikki ne seurat, jotka vastasivat asiaa koskevaan kyselyyn olevansa kiinnostuneita noususta ”uuteen naisten 1. divisioonaan” ja joilla ei ole vielä joukkuetta naisten pääsarjatasolla. Nämä joukkueet on merkitty lohkojakoon *-merkinnällä.

Tasaisuudesta ei kuitenkaan tarvinne puhua kuin maantieteellisessä mielessä - sen verran on lohkojen välillä eroa "nousukyvykkäissä" joukkueissa. A-lohkossa HaHe on ainoa varteenotettava suosikki, ja muut tulevat kaukana perässä. C-lohkossa LASB, FB Factor sekä Blackbirds lienevät suht selkeä kolmikko jatkopelien osalta - jännitettävää on lähinnä siinä, kuka saa suoran nousun. B-lohkossa kilpailu on kuitenkin kahteen muuhun nähden suhteettoman kova; joukossa on F-liigasta pudonnut Steelers, Suomen Cupin pikkufinaalin voittanut (+ TPS:n farmiseura) SBS Wirmo akatemia, ErVin farmiseura Northern Stars, sekä viime kauden B-lohkon kärkikaksikko Nystars ja SalBa.

Tässä kohtaa voinee jo ennustaa, että ainakin HaHe tullaan näkemässä uudistetussa Divarissa. Toinen "vapaalippu" on tarjolla C-lohkon 2.sijoittuneelle, joka saa vastaansa A-lohkon 3.sijoittuneen.

Näillä kuitenkin mennään, ja jokaisella joukkueella on mahdollisuus omalla pelaamisellaan paikka Divarissa ansaita.
 
Viestejä
72
Kyllä A lohkossa Classic II on varma jatkoon menijä. Siellä on viimekauden T18 mestarit lähes sellaisenaan. Joukkueesta taitaa puuttua vain kolme mestaria. Tytöt pystyvät pelaamaan sellaista peliä että moni naisjoukkue voi vain ihmetellä.
 
Viestejä
317
Kyllä A lohkossa Classic II on varma jatkoon menijä. Siellä on viimekauden T18 mestarit lähes sellaisenaan. Joukkueesta taitaa puuttua vain kolme mestaria. Tytöt pystyvät pelaamaan sellaista peliä että moni naisjoukkue voi vain ihmetellä.
Eihän Classic II voi edes edetä jatkopeleihin, koska organisaatiolla on jo joukkue pääsarjassa.
 
Viestejä
317
Pientä nimikikkailua tyyliin Happee Streamers miesten puolella niin onnistuu.
Tuo vaatisi toisen erillisen yhdistyksen, jolloin joukkueet eivät olisi saman yhdistyksen alla.

Classic II ei ole tulevalla kaudella joka tapauksessa nousukelpoisten joukkueiden joukossa, joten siltä osin asian spekulointi on täysin turhaa. Nousukelvokkaat joukkueet on listattu liiton sivuilla; Naisten 1. divisioona - Suomen Salibandyliitto
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös