Pääkallo.fi

Naisten F-liigan finaalisarja SB-Pro-PSS

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,446
Otteluohjelma:

la 17.4. klo 17.00 SB-Pro – PSS, Arkadia-halli, Nurmijärvi (Ruutu)
su 18.4. klo 17.00 PSS – SB-Pro, Aurorahalli, Porvoo (Ruutu)
ke 21.4. klo 18.30 SB-Pro – PSS, Arkadia-halli, Nurmijärvi (Ruutu)
la 24.4. klo 17.00 PSS – SB-Pro, Aurorahalli, Porvoo (Ruutu)

tarvittaessa:
su 25.4. klo 17.00 SB-Pro – PSS, Arkadia-halli, Nurmijärvi (Ruutu)
ti 27.4. klo 18.30 PSS – SB-Pro, Aurorahalli, Porvoo (Ruutu)
to 29.4. klo 18.30 SB-Pro – PSS, Arkadia-halli, Nurmijärvi (Ruutu)
 
Viestejä
25
Tuskin on tämä sarja ihan neljällä ottelulla poikki. Mikä harmittaa molempien puolesta on se, että katsomot on tyhjillään.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,446
Viestejä
68
Jos PSS ei vie mestaruutta tällä kaudella, niin alisuorittavat finaaleissa, eivätkä osaa voittaa isoja pelejä. Toki Pro voi kaivaa jostain selkeästi paremman suoritustason, jota tähän mennessä kauden aikana on nähty, eikä voittoon tarvita edes PSS:n "sulamista". Mielenkiintoista nähdä mikä on lopputulos.
 
Viestejä
139
Pessi kyllä näyttää vahvemmalta, mutta Ankkapelit meni ankoilta mönkään ihan omilla sekoiluilla. Miten Pessin pää kestää tällä kertaa ja onko Pron kokeneet pelaajat kuitenkin pelien ratkaisijoita. Ja onhan siellä vielä valmennuksen osaaminen pelissä! Odotan todella kovaa sarjaa 💪
 
Viestejä
13
Veikkaan että PSS hoitaa pokaalin otteluvoitoin 4-2.

Mielestäni Porvoo on pieni ennakkosuosikki tässä vaikka Pro aloittaakin kotona. Pienestä silti kiinni. Vahvat ykköset molemmilla. Prolla enemmän kokemusta ja osaavat näitä pelejä pelata ja voittaa. Materiaali on riittävän vahvaa, ja Lirkki-Kujala-Kujala / Sundström- Holmberg – Holmberg ketjuissa ei eroja synny.

Ykkösten alla PSS in hieman vahvempi. Höynälä ei ole ihan parhaissa liekeissä ollut vielä ollut kakkosessa, mutta tässäkään ei isoa eroa synny. PSS Turunen ollut alkukauden ailahteleva, mutta pudotuspeleissä otteet parantuneet, ja Uljuakin iskenyt useamman osuman jo.

Kolmonen on PSS:llä ollut useassa pelissä parhaimmistoa ja selvästi kakkosta tehokkaampi. Nuorten maajoukkuetasoa olevat Kettunen ja Heikkinen todella vahvoja ja samaten heidän keskelleen tullut Holmström parantanut peli peliltä. Tässä ehkä se ratkaisevakin ero.

Arla Salo on maalissa ollut Porvoolla play offeissa todella vahva, mutta ehkä pieni etu tällä osastolla Prolla, Julia Kataja on ikäluokkansa ykkönen ja maan parhaita.

Tiukat pelit, veikkaan vähämaalisetkin edessä, paras voittakoon!
 
Viestejä
139
PSS: n olisi nyt keksittävä jotain uutta. Pron valmennus vei 6-0. Höynälän kenttä voitokas - taitavat hyökkääjät ja maajoukkue tasoiset pakit. Huomista odotellessa 💪
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös