Pääkallo.fi

Naisten F-liigan kausiennakot

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,847
Naisten F-liigasta julkaistaan pääennakko sekä kolme top-listaa.

EDIT: Mukaan tulee siis kaksi ennakkoa A+B ja top-listat. Pääennakot julki perjantaina klo 8 ja 10.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
557
NLB nyt myös arvioitu:3


Hivenen uskallan ennakoida toisin.

O2-Jyväskylä menetti kesän aikana kolmesta parhaasta pistenaisestaan kaksi, kun joukkueen sisäisen pistepörssin kakkonen Veera-Maria Jalkanen (20 peliä 23+18=41) päätti huhujen mukaan ripustaa pelitossut ainakin toistaiseksi naulaan, ja sisäisen pistepörssin kolmoseksi sijoittunut tutkapari Kiia-Mari Avikainen (21 ottelua 12+27=39) siirtyi Tampereelle. Näiden kahden pelaajan myötä joukkueen riveistä poistui tehopisteitä yhteensä 35+45=80. Kun tulopuolellakaan ei ole käytännössä yhtäkään pelaajaa tuloksenteko-osastolle, vaikuttaa joukkueen tilanne aiempaa heikommalle. Toki joukkueeseen jäivät vielä Rautala ja Väliaho, joiden harteilla on vastuuta entistä enemmän. Näillä tiedoilla en olisi lainkaan yllättynyt, jos O2-Jyväskylä päätyykin "ennakkosuosikin" asemasta sijoille 3-5.

SaiPa sen sijaan on vahvistunut merkittävästi, jo pelkästään Juuli Hakkaraisen paluun myötä. Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja, jos veikkaa Hakkaraista tämän sarjan pistepörssin TOP3 sijoille. Harjoituspeleissä SaiPa voitti sarjapaikastaan luopuneen Pelicansin 16-1, sekä ÅIF:in 2-3. Itse veikkaisin SaiPaa sijoille 1.-2. yhdessä Welhojen kanssa.

Sipoossa pelaajaliikenne oli sisään ja ulos sen verran vilkasta, että Ingman Areenan ovien saranatkin olivat kovilla, reilun 20 pelaajan siirryttyä joukkueeseen tai siitä pois. Huhujen mukaan joukkue olisi tästä siirtoruletista hieman vahvistunut, ja muutoinkin joukkueen pelaaminen muuttunut aiempaa tehokkaammaksi. Näiltä osin sitä voi veikata sijoille. 3.-5. yhdessä O2-Jyväskylän ja Pirkkojen kanssa.

Kuten O2-Jyväskylä, myös Pirkat jäi tappiolle kesän siirtomarkkinoilla. Sisäisen pistepörssin 1.sijoittunut Suvi Hämäläinen (16 ottelua 25+15=40) siirtyi odotetusti kirkkaampiin valoihin Kooveehen. Hämäläisen lisäksi joukkueesta poistuivat mm. kolmanneksi eniten maaleja tehnyt Jessica Lindroos, sekä joukkueen kapteeni sekä pakiston liideri Tuuli Korhonen. Tulopuolella mielenkiintoisin pelaaja on Rankoista Ankoista Tampereen seudulla muuttanut, ja ehkä hieman yllättäen Pirkat valinnut Emilia Ollikkala. Harjoitusotteluiden perusteella Pirkat ovat eläneet pitkälti Ollikkalan ja Pinja Myllymäen yhteispelistä. Pirkkojen menestys tuleekin kulminoitumaan pitkälti siihen, kuinka hyvin tämä kaksikko pystyy tulosta tekemään. Ensisijaisesti sijoille 4.-5. Jos tähdet ovat kohdillaan, tällöin jopa sijalle 3.

Muilta osin samoilla linjoilla toimituksen kanssa.

1. SaiPa SB
2. Welhot
3. ÅIF
4. O2-Jyväskylä
5. Pirkat
6. Steelers
7. LoSB
 
Viestejä
53
NLA-kautta ennakoitiin seuraavalla tavalla:


Petri Turuselta pientä piikkiä Pääkallolle.

– Täytyy olla ylpeä naisistamme. Meillä on kovia pelaajia, vaikka joissakin medioissa meidät rankattiin ennen kauden alkua kahdeksannelle sijalla, SSRA-luotsi Petri Turunen heitti.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös